Horoscopul lunar 2019 pentru Berbec. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar 2019 pentru Berbec

Horoscopul lunar 2019 pentru Berbec anticipează progres și realizări semnificative. Schimbările se vor succeda rapid și vor fi în favoarea ta. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar 2019 pentru Berbec: CARIERĂ ȘI BANI

Luna aceasta va fi vorba mai ales despre carieră. Chiar dacă ritmul de lucru tinde să te fure, trebuie să-ți acorzi niște răgazuri. Din când în când, trebuie să te oprești și să te întrebi dacă direcția în care merg lucrurile este chiar cea pe care ți-o dorești. Pentru că te implici din ce în ce mai tare în niște proiecte care nu pornesc chiar din dorința și convingerile tale.

Ceea ce te va convinge că mergi într-o dorecție bună va fi creșterea constantă a veniturilor. Dar banii așa cum vin se și duc. Timpul pe care ți-l răpești ție și familiei nu se mai întoarce.

Horoscopul lunar 2019 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Venus, planeta iubirii dar și a banilor, îți este favorabilă. Ești plină de farmec, ești atrăgătoare. Dacă poți combina asta cu banii, e perfect. Și poți: mici atenții pentru cei dragi, mici răsfățuri pentru tine.

Marte, pe de altă parte, te atrage într-un mod spiritual de a privi lucruile. Te vei bucura de apropierea unor persoane cu duh și har. Vei avea conversații pline de miez și înțelepciune. Stochează toate învățăturile ca să le ai la la îndemână la nevoie.

Horoscopul lunar 2019 pentru Berbec: SĂNĂTATE

În mod normal, n-ar trebui să ai prbleme de sănătate luna aceasta. Doar vechile sâcâieli ar putea să-ți întrerupă ritmul susținut de viață și de muncă. Remediile naturale și odihna ar trebui să fie suficiente ca să te menții în formă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop