Horoscopul lunar 2019 pentru Balanță. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar 2019 pentru Balanță

Horoscopul lunar 2019 pentru Balanță

Popularitatea ta este în creștere. Succesul social și profesional te amețește pentru o vreme. Dar ce se întâmplă în acest timp în forul tău interior? Se întreabă horoscopul lunar 2019 pentru Balanță. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar 2019 pentru Balanță: CARIERĂ ȘI BANI

Cu energia și puterea de comunicare care te caracterizează la acest început de an, nu vei trece neobservată. Acum pui bazele unei dezvoltări remarcabile în carieră. Vei face echipă bună cu oameni care te apreciază. Vei fi un lider informal al echipei. Intuiția îți va spune să alegi această variantă în detrimentul uneia în care munca ar fi mai interesantă și totuși, satisfacțiile și perspectivele ar fi mai puține.

Banii vin, dar se și duc. O să fii tentată să-ți satisfaci niște capricii pe care le amâni de mult. Asta n-o să te ruineze, dar va trebui să-ți calculezi bine punctul în care va trebui să te oprești din cheltuit.

Horoscopul lunar 2019 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Te interesează multe luna aceasta. Studiu, experiențe noi, călătorii, cadouri pentru cei dragi. Probabil că așa se vor duce banii. Dar toată lumea va fi încântată în jurul tău. Partenerul va fi foarte receptiv la dorințele tale și foarte copperant la proiectele de distracție și timp liber. Iar dacă nu ești într-o relație, tocmai în aceste împrejurări ai șanse mari să-ți găsești perechea.

Viața socială va fi foarte dinamică și vei fi înconjurată de oameni interesanți. Vor apărea discuții deschizătoare de noi orizonturi și preocupări intelectuale noi.

Horoscopul lunar 2019 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Dacă ai o afecțiune mai veche, probabil că vei neglija regimul alimentar sau comportamentul preventiv recomandat de doctor. Pe moment, adrenalina te va face să crezi că e OK, că nu riști nimic. Dar, într-o perioadă ulterioară, s-ar putea să plătești prețul. Așa că nu lucra împotriva propriilor interese.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop