Horoscopul iulie 2017 pentru Vărsător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul iulie 2017 pentru Vărsător atrage atenția asupra Casei Celorlalți care va fi mai puternică.

Horoscopul iulie 2017 pentru Vărsător

Nu este o perioadă potrivită penru independență, iar încrederea în sine a Vărsătorului este la un nivel scăzut. Acest lucru nu este printre caracteristicile Vărsătorului, așa că va fi nevoie de un efort de adaptare. Ca să-ți conservi energia, nu încerca să înoți împotriva curentului!

Punctul de vedere al celorlalți este important și trebuie să ții cont de el. Ca să ai succes în inițiativele tale, trebuie să-I ai pe ceilalți de partea ta. Lipsa de consens te-ar putea bloca.

Saturn și Marte vor induce tensiune în viața ta, din cauza aspectelor lor nefavorabile în luna iulie. Spiritualitatea va guverna viața ta din această lună, inclusiv viața socială. Disponibilitatea ta pentru viața socială, petreceri și amuzament se vor reduce simțitor.

Horoscopul iulie 2017 pentru Vărsător: CARIERĂ

În privința carierei, horoscopul iulie 2017 pentru Vărsător indică un Pluto retrograd. Atât pe teren profesional cât și în afaceri, Vărsătorul va întâmpina un ritm lent, ca și cum ar merge cu frâna de mână trasă. Este important să nu-ți pierzi răbdarea și să nu te lași atinsă de depresie, așa cum faci când nu te simți la cotele maxime. Perioada aceasta va trece.

Horoscopul iulie 2017 pentru Vărsător: BANI

Neptun este, de asemenea, retrograd în Zodia Vărsătorului luna aceasta. Din cauza aceasta, nici banii nu vor veni în ritmul dorit și în cantitatea sperată. Din nou, trebuie să ai răbdară să treacă norii.

Profită de restricții ca să-ți regândești strategiile financiare și să-ți redimensionezi partea de cheltuieli a bugetului. Vei vedea că poți trăi la fel de bine, cu mai puțini bani.

Horoscopul iulie 2017 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În luna iulie, relația ta romantică va fi viguroasă și înfloritoare. Veți socializa și veți merge la petreceri. Între voi, va funcționa bine sexualitatea și partea de distracție. Mai puțin cea emoțională, dar nu-I veți simți lipsa. Vă veți ciondăni pentru o mulțime de mărunțișuri dar simțul umorului vă va salva.

Pentru nativii în Vărsători care nu sunt într-o relație, va funcționa intuiția în privința găsirii unei perechi. Mediile artistice pe care le vor frecventa le vor facilita legarea unei relații.

Ieșind atât de mult în lume, vei avea ocazia să-ți lărgești sfera de cunoștințe și relații. Pe de altă parte, influența lui Saturn cel sobru și disciplinat te va influența în decizia de a elimina din lista de relații pe acelea care nu-ți fac bine.

Călătoriile în străinătate cu familia ar fi bine să aștepte perioada favorabilă din ultima decadă a lunii.

Horoscopul iulie 2017 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Până pe data de 22 iulie, nu ai de ce să-ți faci griji. După această dată însă, va trebui să acorzi atenție indispozițiilor, mai ales celor digestive. Un regim alimentar mai ușor și mai bine studiat îți va fi de mare folos. Nivelul de energie va scădea spre sfârșitul lunii, așa că va trebui s-o lași mai moale cu petrecerile și să dormi suficient.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop