Horoscopul iulie 2017 pentru Pești: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul iulie 2017 pentru Pești atenționează că, luna aceasta, aspectele psihologice și cele familiale vor avea prioritate.

Horoscopul iulie 2017 pentru Pești

Senisibilitatea este una dintre caracteristile principale ale Peștilor, iar luna aceasta sensibilitatea va fi exarcebată.

Cariera va trece pe planul secund pentru nativii în Zodia Peștilor. În perioada aceasta, poți lucra la planurile de viitor și la evaluarea achizițiilor de până acum. Dacă rezultă că sunt necesare schimbări, încearcă să le faci acum, când ai puțin răgaz.

Casa celorlalți devine dominantă în iulie. Independența și stima de sine a Peștilor nu se află la cotele cele mai bune. Este recomandabil să te bazezi într-o măsură mai mare pe sfaturile și ajutorul celorlalți.

Horoscopul iulie 2017 pentru Pești: CARIERĂ

Pozițiile planetare, așa cum le descrie horoscopul iulie 2017 pentru Pești, vor crea o fractură între eforturile profesionale și rezultatele financiare. Va trebui să aștepți o clarificare care nu depinde de tine. Până atunci, ocupă-te de problemele tale personale și nu te mai epuiza în mincă.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, acesta s-ar putea ivi într-o instituție financiară. Trebuie să citești foarte atent contractul care ți se propune și să lămurești orice aspect neclar. Nimic nu se subînțelege: dacă ați convenit asupra unor clauze, insistă ca acestea să apară toate în contract.

Horoscopul iulie 2017 pentru Pești: BANI

Cu toate disfuncțiile, totuși nu vei avea probleme cu banii. Vor fi alte surse și alte proiecte – colaborări ocazionale sau sume venite din regularizări. Nu face investiții speculative și nu da bani cu împrumut pentru riști să nu-I mai vezi înapoi.

Evită să te antrenezi în evenimente sociale cu cheltuială, pentru că te va costa mult peste ceea ce îți permiți. După data de 22 iulie, situația se va echilibra și vei putea să faci cheltuielile curente restante gen facturi, taxe, asigurări.

Horoscopul iulie 2017 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna aceasta există o predispoziție pentru romantism, dar nu și pentru angajamente serioase. Dacă ești singură, vei avea ocazia să întâlnești pe cineva până pe data de 8, cu ocazia ieșirilor în societate sau la o petrecere. După această dată, romantismul te va găsi în mediul profesional.

Dacă ai un partener, vei fi foarte exigentă și îi vei pretinde perfecțiunea, ceea ce ar putea crea tensiuni nejustificate înte voi. Tot tu trebuie să repari situația și vei putea face asta arătându-I înțelegere și sprijinindu-l într-un demers cu șanse mici de reușită, în care toți îl descurajează.

Horoscopul iulie 2017 pentru Pești: SĂNĂTATE

Din punctul de vedere al sănătății, lucrurile nu stau rău, dar nici strălucit. Trebuie să-ți revizuiești obiceiurile, mai ales pe cele legate de consumul de alcool, cafea și tutun. De asemenea, alimentația trebuie să fie mai săracă în zahăr și carne în lunile toride de vară. Înlocuiește zahărul cu miere, care te va ajuta în tranzitul intestinal și în oboseala ficatului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop