Horoscopul anului 2017 – Generalităţi

 

Cele 12 Zodii

Citiţi zilnic horoscopul? Sunteţi curioase să aflaţi ce v-au rezervat astrele pentru anul 2017?

Sunteţi horoscop addicted sau doar curioase, îl urmăriţi aşa pentru amuzament, poate cine ştie, se va nimeri o dată şi la voi?

Vreţi să aflaţi cum veţi sta la capitolul dragoste sau vreţi să aflaţi cum vă vor influenţa astrele în ceea ce priveşte cariera? Cum veţi sta cu banii în 2017? Familia va fi sau nu pe primul plan în 2017?

Veţi primi inelul de logodnă, dorit? Veţi călători mai mult în 2017 decât în anul precedent?

Toate acestea şi nu numai, le puteţi afla citind horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte, aici pe site-ul avantaje.ro.

Spune-mi ce semn zodiacal eşti: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Peşti, pentru a afla ce e posibil să trăieşti în 2017.

berbec

Berbec, previziuni generale pentru 2017

Faptul că planeta Uranus încă se află Berbec (până în mai 2018), îi îndeamnă pe temperamentalii berbeci la revoluții ale eului și la schimbarea mentalității în ceea ce privește modul în care înțeleg să se prezinte celorlalţi semeni.

De asemenea, în 2017, nevoia de independenţă a Berbecilor atinge cote foarte înalte, la fel se întâmplă şi cu impulsivitatea. Aşadar, ar trebui să fie prudenţi, altfel riscând să-şi transforme viaţa-ntr-un calvar.

Potrivit eastrolog.ro, în mai şi noiembrie 2017, trigonul dintre Uranus și Saturn îi ajută pe nativii cornuţi să-şi armonizeze experienţele din trecut cu intenţiile legate de viitor. Îndemnul astrelor este ca aceştia să aibă multă răbdare şi să se doteze cu perseverenţă, pentru a obţine rezultate bune pe termen lung.

Mai aflăm că Saturn va rămâne în casa a IX-a a zodiei Berbec, până pe 20 decembrie 2017, însemnând că acest nativ ar mai avea de lucru la actualizarea convingerilor după care îşi conduc viaţa. E posibil să ajungeţi la concluzia că mai aveţi nevoie de aprofundarea unor cunoştinţe sau chiar a studiilor pentru a atinge nivelul de carieră, dorit.

Dacă încă studiezi, perioada de retrogradare a lui Saturn poate aduce în viața ta idea obsesivă că nu faci față exigențelor profesorilor. Ai grijă, nu deveni leneş(ă) și evită să rămâi cu restanțe!

În anul 2017, în martie şi la sfârşit de septembrie, început de noiembrie, nativii pot fi binecuvântaţi'cu crize personale şi parteneriale, fiindcă Jupiter va fi în casa a VII-a a Berbecului, în opoziţie cu Uranus, aflat în Berbec.

De aici şi nevoia de independenţă care îi va deranja nespus pe partenerul de cuplu sau de afaceri, lucru ce va duce probabil la ruperea acestor legături.

Perioadă bună pentru Berbeci

Odată cu intrarea lui Jupiter în Scorpion, începând cu 10 octombrie 2017, se poate deschide o perioadă benefică din punct de vedere financiar, cu șanse mari pentru cei născuţi în această zodie, de a atrage sprijin financiar sau de a găsi soluții pentru a-şi achita datoriile, ratele.

De asemenea, dacă suferi de boli cronice sau dacă apar probleme de sănătate, luna septembrie 2017 (după data de 6) este bună pentru reconsiderarea diagnosticului, pentru reluarea unor analize sau schimbarea tratamentului.

Perioadă mai puţină bună pentru Berbeci

În prima săptămână din ianuarie 2017, 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie, 3 – 23 decembrie, se recomandă prudenţă în ceea ce priveşte starea de sănătate.

Anul 2017, la Berbeci – Previziuni pe luni

 • Luna Ianuarie – este luna succesului şi a progresului pentru berbeci.

Sfat: Îmbunătăţeşte-ţi cercul de cunoscuţi pentru a avea prosperitate.

 • Luna Februarie – este pentru cei născuţi în zodia Berbecului o lună care anunţă schimbări la nivel de carieră, profesie. Intuiţia atinge cote îmbucurătoare.
 • Luna Martie – atenţie, din cauza lui Marte, în această lună veţi avea tendinţa de a lua decizii impulsive.

Sfat: Luaţi lucrurile uşor!

 • Luna Aprilie – posibile creşteri salariale şi promovare în carieră
 • Luna Mai – este o lună pe care ar trebui să o dedici familiei, şi să petreceţi mai mult timp acasă
 • Luna Iunie – se anunţă o lună activă din punct de vedere social. Ai putea chiar să-ţi planifici vacanşa, cu persoana iubită
 • Luna Iulie – perioadă liniştită pentru nativii zodiei Berbec.

Sfat: Aveţi grijă la cât cheltuiţi şi pe ce

 • Luna August – distracţie e cuvântul potrivit. Veţi avea multe activităţi menite să vă binedispună. Staţi bine la capitolul dragoste, cât şi la cel ce vizează profesia
 • Luna Septembrie – Berbecii vor duce o luptă pentru echilibru între serviciu şi viaţa personală.

Sfat: Nu-l lăsaţi pe Mercur retrograd să vă deterioreze relaţiile

 • Luna Octombrie – veţi învăţa multe lucruri noi

Sfat: Aveţi grijă să vă rezolvaţi toate problemele şi să puneţi capăt neînţelegerilor

 • Luna Noiembrie – este o perioadă benefică pentru a pleca în vacanţă cu familia, pentru a clarifica anumite lucruri care vă macină
 • Luna Decembrie – staţi foarte bine la capitolul carieră, fiindcă a zecea casă este puternică.

Concluzie – horoscopul anului 2017, pentru nativii din Berbec – relevă faptul că va fi un an marcat de schimbări pozitive.

Surse articol: eastrolog.ro; sunsigns.org

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop