Horoscopul anului 2017 – Generalităţi

horoscop

 

Cele 12 Zodii

Citiţi zilnic horoscopul? Sunteţi curioase să aflaţi ce v-au rezervat astrele pentru anul 2017?

Sunteţi horoscop addicted sau doar curioase, îl urmăriţi aşa pentru amuzament, poate cine ştie, se va nimeri o dată şi la voi?

Vreţi să aflaţi cum veţi sta la capitolul dragoste sau vreţi să aflaţi cum vă vor influenţa astrele în ceea ce priveşte cariera? Cum veţi sta cu banii în 2017? Familia va fi sau nu pe primul plan în 2017?

Veţi primi inelul de logodnă, dorit? Veţi călători mai mult în 2017 decât în anul precedent?

Toate acestea şi nu numai, le puteţi afla citind horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte, aici pe site-ul avantaje.ro.

Spune-mi ce semn zodiacal eşti: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Peşti, pentru a afla ce e posibil să trăieşti în 2017.

berbec

Berbec, previziuni generale pentru 2017

Faptul că planeta Uranus încă se află Berbec (până în mai 2018), îi îndeamnă pe temperamentalii berbeci la revoluții ale eului și la schimbarea mentalității în ceea ce privește modul în care înțeleg să se prezinte celorlalţi semeni.

De asemenea, în 2017, nevoia de independenţă a Berbecilor atinge cote foarte înalte, la fel se întâmplă şi cu impulsivitatea. Aşadar, ar trebui să fie prudenţi, altfel riscând să-şi transforme viaţa-ntr-un calvar.

Potrivit eastrolog.ro, în mai şi noiembrie 2017, trigonul dintre Uranus și Saturn îi ajută pe nativii cornuţi să-şi armonizeze experienţele din trecut cu intenţiile legate de viitor. Îndemnul astrelor este ca aceştia să aibă multă răbdare şi să se doteze cu perseverenţă, pentru a obţine rezultate bune pe termen lung.

Mai aflăm că Saturn va rămâne în casa a IX-a a zodiei Berbec, până pe 20 decembrie 2017, însemnând că acest nativ ar mai avea de lucru la actualizarea convingerilor după care îşi conduc viaţa. E posibil să ajungeţi la concluzia că mai aveţi nevoie de aprofundarea unor cunoştinţe sau chiar a studiilor pentru a atinge nivelul de carieră, dorit.

Dacă încă studiezi, perioada de retrogradare a lui Saturn poate aduce în viața ta idea obsesivă că nu faci față exigențelor profesorilor. Ai grijă, nu deveni leneş(ă) și evită să rămâi cu restanțe!

În anul 2017, în martie şi la sfârşit de septembrie, început de noiembrie, nativii pot fi binecuvântaţi'cu crize personale şi parteneriale, fiindcă Jupiter va fi în casa a VII-a a Berbecului, în opoziţie cu Uranus, aflat în Berbec.

De aici şi nevoia de independenţă care îi va deranja nespus pe partenerul de cuplu sau de afaceri, lucru ce va duce probabil la ruperea acestor legături.

Perioadă bună pentru Berbeci

Odată cu intrarea lui Jupiter în Scorpion, începând cu 10 octombrie 2017, se poate deschide o perioadă benefică din punct de vedere financiar, cu șanse mari pentru cei născuţi în această zodie, de a atrage sprijin financiar sau de a găsi soluții pentru a-şi achita datoriile, ratele.

De asemenea, dacă suferi de boli cronice sau dacă apar probleme de sănătate, luna septembrie 2017 (după data de 6) este bună pentru reconsiderarea diagnosticului, pentru reluarea unor analize sau schimbarea tratamentului.

Perioadă mai puţină bună pentru Berbeci

În prima săptămână din ianuarie 2017, 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie, 3 – 23 decembrie, se recomandă prudenţă în ceea ce priveşte starea de sănătate.

Anul 2017, la Berbeci – Previziuni pe luni

 • Luna Ianuarie – este luna succesului şi a progresului pentru berbeci.

Sfat: Îmbunătăţeşte-ţi cercul de cunoscuţi pentru a avea prosperitate.

 • Luna Februarie – este pentru cei născuţi în zodia Berbecului o lună care anunţă schimbări la nivel de carieră, profesie. Intuiţia atinge cote îmbucurătoare.
 • Luna Martie – atenţie, din cauza lui Marte, în această lună veţi avea tendinţa de a lua decizii impulsive.

Sfat: Luaţi lucrurile uşor!

 • Luna Aprilie – posibile creşteri salariale şi promovare în carieră
 • Luna Mai – este o lună pe care ar trebui să o dedici familiei, şi să petreceţi mai mult timp acasă
 • Luna Iunie – se anunţă o lună activă din punct de vedere social. Ai putea chiar să-ţi planifici vacanşa, cu persoana iubită
 • Luna Iulie – perioadă liniştită pentru nativii zodiei Berbec.

Sfat: Aveţi grijă la cât cheltuiţi şi pe ce

 • Luna August – distracţie e cuvântul potrivit. Veţi avea multe activităţi menite să vă binedispună. Staţi bine la capitolul dragoste, cât şi la cel ce vizează profesia
 • Luna Septembrie – Berbecii vor duce o luptă pentru echilibru între serviciu şi viaţa personală.

Sfat: Nu-l lăsaţi pe Mercur retrograd să vă deterioreze relaţiile

 • Luna Octombrie – veţi învăţa multe lucruri noi

Sfat: Aveţi grijă să vă rezolvaţi toate problemele şi să puneţi capăt neînţelegerilor

 • Luna Noiembrie – este o perioadă benefică pentru a pleca în vacanţă cu familia, pentru a clarifica anumite lucruri care vă macină
 • Luna Decembrie – staţi foarte bine la capitolul carieră, fiindcă a zecea casă este puternică.

Concluzie – horoscopul anului 2017, pentru nativii din Berbec – relevă faptul că va fi un an marcat de schimbări pozitive.

Surse articol: eastrolog.ro; sunsigns.org

zodia taur

Taurul, previziuni generale pentru anul 2017

După ce am aflat câteva previziuni generale despre Berbec, a sosit şi rândul nativilor din Taur să vorbim despre cum le va merge în 2017.

Prin urmare, pentru cei care au Soarele în zodia Taur, avem veşti îmbucurătoare. Se pare că anul viitor va fi un an  propice din punct de vedere profesional și financiar.

Însă, indiferent de schimbări, aceşti nativi trebuie să înveţe să gestioneze stresul cu inteligenţă, neţinând cont de ce a dus la generarea lui. Acţionând cu cap, veţi putea transforma totul într-un act creativ. După cum ştiţi a-l lua pe Nu în braţe, nu duce la nimic bun, ba chiar poate da naştere unor probleme medicale, ca să nu mai spunem de iritări inutile.

Iată şi câteva planetare de care ar trebui să ţineţi cont:

Aspecte planetare

 • Uranus în casa a XII-a a Taurului (casa subconștientului, a dușmanilor secreți, dar și a bolilor cronice) – aici, prezenţa lui Uranus promite să scoată la iveală o serie de tipare subconștiente dăunătoare, care te pot bloca să faci pasul pe loc, mai ales în carieră.
 • Opoziția lui Jupiter cu Uranus în perioada ianuarie-martie dar și în luna septembrie 2017, simbolizează necesitatea de a-ţi schimba felul de a gândi. Tot aici putem vorbi despre eliberarea de frici și de autolimitări care te împiedică să te dezvolţi.
 • Jupiter în casa sănătății Taurului până pe 10 octombrie 2017 și în careu cu Pluton (careu mai activ la sfârşitul lui martie – începutul lui aprilie) – aici putem vorbi despre propriul ritmul de viață care ar trebui schimbat, deoarece riști să stagnezi atât în plan personal cât și profesional și/sau să iei proporţii.
 • Pluton va fi şi în anul 2017 în casa a IX-a a zodiei Taur, această casă acoperind următorul segment: călătoriile, filosofia de viaţă, studiile superioare, a convingerilor. Faptul că planeta Pluto va rămâne în acelaşi loc ca în 2016, poate determina o transformare a modului în care vezi lumea, respectiv viaţa. Un lucru primordial am spune, pentru că dacă tu vezi totul în negru, relaţiile cu cei din jur, vor avea de suferit.

În ultimele trei luni ale anului 2017, puteţi răsufla liniştiţi, pentru că e posibil să obţineţi foloase materale, dar şi legate de suflet.

Anul 2017, la Tauri – Previziuni pe luni

 • Luna Ianuarie – prima lună din an va fi una aglomerată în cea ce priveşte cariera.

Sfat: Aveţi grijă la problemele legate de picioare.

 • Luna Februarie – ar fi cazul să fiţi mai atenţi la doleanţele jumătăţii voastre.

Sfat: Renunţaţi la spiritul rebel.

 • Luna Martie – aici s-ar putea să aveţi probleme cu tot ceea ce ţine de emoţii.

Sfat: Luaţi-vă un prilej de răgaz şi puneţi la cale un plan de bătaie pe termen lung.

 • Luna Aprilie – s-ar putea să aveţi ceva de furcă în planul relaţiilor cu persoanele apropiate.â

Sfat: Yoga şi meditaţia v-ar putea ajuta să scăpaţi de problemele legate de sănătate.

 • Luna Mai – această lună vă aduce prosperitate şi abundenţă, aşadar, bucuraţi-vă! Tot în această lună s-ar putea, însă, să vă loviţi de problema pierderii în greutate.
 • Luna Iunie – relevă o creştere a cheltuielilor.

Sfat: Aveţi grijă la bani, şi încercaţi să va înţelegeţi mai bine alesul (aleasa).

 • Luna Iulie – indică un regres pe planul carierei.

Sfat: Ar fi bine să vă îmbunătăţiţi chakra vindecării.

 • Luna August – din cauza lui Mercur retrograd, ar fi indicat să vă domoliţi emoţiile, aşadar nu fiţi impulsivi. Este posibil ca în această lună să alegeţi să divorţaţi, fără să vă gândiţi şi să analizaţi problema cu calm.

Sfat: Nu acţionaţi la nervi!

 • Luna Septembrie: aspectele planetare vă pot transforma într-un adevărat mediator între familie şi prieteni.

Sfat: Nu v-ar strica o dietă, pentru a combate stresul şi tensiunea.

 • Luna Octombrie – o perioadă propice pentru a vă ocupa de tot ceea ce ţine de inima dumneavoastră.

Sfat: ar trebui să reveniţi asupra unor decizii legate de situaţia financiară.

 • Luna Noiembrie – probleme în casa a VII-a, a relaţiilor de orice tip, aşadar relaţii încordate.

Sfat: Răbdare!

 • Luna Decembrie – ar putea fi o lună tocmai bună să vă facă atenţi către noi oportunităţi legate de domeniul afacerilorţ

Concluzie: Pentru cei născuţi în zodia Taurului, anul 2017 pare a fi un an legat de socializare şi planurile de viitor.

zodia-gemeni

Gemenii, Previziuni generale pentru anul 2017

Conform ordinii zodiilor din zodiacul european, după zodia Taurului urmează zodia Gemeni.

Să vedem mai jos ce vor face gemenii anul viitor, adică în 2017.

Conform eastrolog.ro, casa relaţiilor le va da de furcă gemenilor, cel puţin în prima parte a anului. De asemenea, este posibil ca viaţa aceştilor nativi să se desfăşoare în jurul copiilor, vorbim aici despre acei gemeni care au copii. Sub acest aspect poate fi vorba şi despre luarea unei decizii referitoare la a avea sau nu copii. De altfel, poate, cine ştie, acest copil e posibil să apară deşi nu ţi-ai planificat, lucru ce te va determina să te gândeşti la o schimbare de planuri, la o nouă strategie în ceea ce priveşte viitorul.

Iată şi alte lucruri care s-ar putea să-i intereseze pe nativii gemeni:

  • Nici la capitolul prieteni s-ar putea să nu staţi bine, acest aspect soldându-se' cu momente neplăcute. Ori veţi deveni uşor paranoici , crezând că aceştia vă vor mai degrabă răul şi vă sabotează. Totuşi ar fi bine să ţineţi cont că ei s-ar putea de fapt să nu înţeleagă de ce vă autosabotaţi.
  • Ajutaţi de introspecţie dar şi de intuiţie s-ar putea să ajungeţi la concluzia că grupurile din care făceaţi parte (atât cele sociale, sau cele legate de profesie dar şi organizaţiile la care aţi aderat) nu vă mai reprezintă deloc. Tot aici vorbim şi despre proiecte de viitor pe care le aveaţi în plan, dar la care e posibil să renunţaţi definitiv.
  • Astfel, este indicat ca în anul ce va veni să aveţi mare atenţie cum vă gestionaţi banii, în special dacă provin din bugete comune. Aşadar, mare atenţie!
  • Datorită prezenţei planetei Neptun în casa carierei şi a statutului social (casa a X-a) este posibil să se producă o schimbare în viziunea ta asupra vieţii, adică să începi să  ţii mai mult cont de părerile celor din jur. Este posibil ca acestea chiar să te ajute.
  • În perioada 13-30 august, din cauza aspectului retrograd al planetei Mercur din casa familiei (casa a IV-a) ce va forma opiziţie cu planeta Neptun, s-ar putea ca nativul geamăn să fie cumva împins să analizeze dacă învăţăturile primite în familie se reflectă pozitiv sau negativ în sfera ce ţine de profesie. O veste bună ar fi că după intrarea planetei Jupiter în casa sănătăţii şi a muncii, aspect ce se va întâmpla după data de 10 octombrie 2017, gemenii vor începe să stea mai bine la aceste două capitole.

Anul 2017, la Gemeni – Previziuni pe luni

 • Luna Ianuarie – prima lună a lui 2017 va fi potrivit sunsigns.org, o lună benefică pentru nativii zodiei Gemeni. De altfel, e o perioadă în care să faceţi curăţenie atât în casă cât şi în gând. Aceste lucruri vă vor ajuta să începeţi cu bine noul an ce vi se aşterne la picioare.

Sfat: Nu fiţi leneşi!

 • Luna Februarie – în această a doua lună este posibil să fiţi cam ocupaţi.

Sfat: Ar fi bine să mai “pasaţi” din treburi şi colegilor pentru a elimina stresul.

 • Luna Martie – potrivit hărţii astrale ar putea apărea anumite situaţii conflictuale în familie. Veste bună pentru cei căsătoriţi: apariţia romantismului în relaţiile lor vor imprima o notă optimistă ajutând relaţiile să scape de monotonie.
 • Luna Aprilie – s-ar putea ca cei singuri să se orienteze către cunoaşterea unui partener pe reţelele sociale. De asemenea, este posibil să vă hotărâţi să începeţi o afacere în domeniul online.
 • Luna Mai – poate aduce pentru aceşti nativi şansa de a evolua într-un anumit domeniu sau cine ştie poate fi vorba despre o evoluţie spirituală.
 • Luna Iunie – aici planetele indică faptul că sunt anumite turbulenţe în relaţiile celor din Gemeni. De asemenea este posibil să primiţi veşti despre o viitoare sarcină.
 • Luna Iulie – previziunile pentru această lună relevă faptul că s-ar putea ca problemele de natură profesională să fie într-un final depăşite.
 • Luna August –  se pare că din cauza lui Mercur retrograd este posibil să întâmpinaţi ceva probleme în relaţiile cu familia.

Sfat: Pregătiţi-vă de pe acum să faceţi faţă situaţiei!

 • Luna Septembrie –  pentru Gemenii care au probleme cu alcoolul, această luna e foarte bună dacă vor să renunţe la acest viciu. În această categorie vorbim şi despre alte substanţe de care unii nativi sunt dependenţi.
 • Luna Octombrie – poate fi o lună propice de a vă lua un angajament faţă de persoana iubită.
 • Luna Noiembrie – iată câte răsturnări de situaţie de la lună la lună. În această perioadă s-ar putea ca nimic din ceea ce v-aţi propus să funcţioneze conform planului. Poate nu e chiar un lucru rău, vă va ajuta să creşteţi şi să deveniţi mai puternici.
 • Luna Decembrie – ultima lună a lui 2017 vă poate face să conştientizaţi care este jobul dorit sau cât de bine vi se potriveşte cel actual. Tot în această perioadă de sărbătorile de iarnă este posibil să vă doriţi să mai renunţaţi la kilograme, însă atenţie sunteţi siguri că e necesar?

zodia-rac

Racul, Previziuni generale pentru anul 2017

Următoarea zodie după Gemeni este cea a Racului.

În continuare vom afla care sunt previziunile generale ale anului 2017 pentru cei născuţi în zodia Racului.

Potrivit aspectelor generale ale astrogramei care corespunde nativilor din semnul Racului, nativii care se spune că fac un pas înainte şi doi înapoi vor avea un an 2017 destul de dificil. Aceştia se pare că vor trece printr-o serie de evenimente mai grele care ţin de familie, cămin şi latura profesională.

Să sperăm că până atunci planetele se vor răzgândi şi repoziţiona astfel încât nativii să aibă totuşi un an bun. Astrologii relevă faptul că aceşti nativi sunt firi sensibile (precum altă zodie de apă, Peştii) şi fac faţă cu greu situaţiilor conflictuale, stresuluid e orice fel. Totuşi se pare că aceste schimbări radicale, deşi pe mai multe planuri, nu vor fi chiar atât de negative.

Conform eastrolog.ro problemele profesionale e posibil să creeze situaţii tensionate în familie sau în ceea ce priveşte situaţia materială. Unele investiţii (în casă, în familie sau care au legătura cu munca) pe care nativii le-au început în 2016 pot fi blocate din cauza lipsei banilor. Totuşi, din luna august veniturile racilor pot creşte simţitor.

Planeta Jupiter intră începând cu 10 octombrie 2017  în casa dragostei, a creativității, a jocului, a fertilității, a copiilor dar și a speculațiilor financiare. Astfel că nativii aceştia ar fi bine să-şi cultive talentele avute, căci nu se ştie de unde sare iepurele, puteţi chiar începe o afacere.

Sfat: În prima săptămână a lunii ianuarie, şi în perioadele 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie și 3 – 23 decembrie 2017 astrele indică anumite pericole, aşadar mare atenţie la:

 • deplasările scurte
 • negocieri
 • relațiile pe care le aveţi cu rudele
 • examene

Poziţia astrelor cereşti relevă în primele două luni din anul următor ceva probleme în iubire apoi e posibil să înceapă să se joace de-a iubirea, fără implicaţii sentimentale.

Anul 2017, la Raci – Previziuni pe luni

 • Luna Ianuarie – în prima luna a anului 2017, nativii raci ar fi bine să înveţe să se adapteze şi, de asemenea, să fie deschişi către noi provocări
 • Luna Februarie – e posibil să daţi lovitura, adică să câştigaţi ceva bani.

Sfat: În această perioadă e indicat să nu alegeţi drumul cel mai scurt, pentru că nu tot timpul te scoate unde vrei în viaţă.

 • Luna Martie – planetele e posibil să te propulseze sus în carieră.

Sfat: Aveţi grijă la stres care vă dăunează sănătăţii mentale.

 • Luna Aprilie – şi în această lună astrele prefigurează probleme legate de sănătate.

Sfat: Plimbările în natură cât şi rugăciunea vă vor pune pe picioare.

 • Luna Mai – o lună deosebit de importantă pentru Raci pentru că e vorba despra karmă. Este o perioadă benefică corectării greşelilor din trecut.
 • Luna Iunie – o puteţi considera o perioadă a schimbărilor.

Sfat: Poate vă gândiţi să vă schimbaţi stilul vestimentar sau coafura.

 • Luna Iulie – pentru cei care se află într-o relaţie serioasă şi îşi doresc să facă un angajament important cum ar fi căsătoria, dar sunt vizaţi si cei care urmăresc încheierea unei afaceri ori parteneriat, planetele avertizează să se gândească foarte bine înainte.
 • Luna August – este o lună dedicată celor singuri care îşi pot găsi alesul.

Sfat: Mare atenţie la câştiguri şi cheltuieli!

 • Luna Septembrie – în această lună aţi putea începe o afacere sau cine ştie să vă doriţi să vă măriţi familia
 • Luna Octombrie – astrele vorbesc despre ceva probleme la nivel de umăr sau poate la intestine. Fiţi atenţi la mesajele organismului.
 • Luna Noiembrie – o perioadă propice pentru ascultarea sinelui şi pentru a descoperi pacea sufletească.
 • Luna Decembrie – foarte bună această lună în sfera relaţiilor sociale, de asemenea poziţia planetelor mai indică şi faptul că veţi fi copleşiţi de dragostea partenerului de viaţă.

zodia-leu

Leul, Previziuni generale pentru anul 2017

Iată că a venit rândul Leilor să vorbim despre ce îi aşteaptă în 2017.

Se pare că anul următor va fi un an destul de plin, am spune chiar agitat pentru nativii Leu. Cei din zodia aceasta e posibil să plece în multe deplasări. De asemenea, se aspectează evaluări şi tot felul de reveniri asupra unor decizii ce ţin de studii sau de carieră.

Conform eastrolog.ro, nativii născuţi vara sub semnul regelui animalelor, ar fi bine să facă o retrospectivă a anilor trecuţi, să se gândească dacă şi-au pus în practică planurile şi să vadă ce ar trebui să facă în viitor legat de relaţii şi profesie.

Aspecte planetare

 • Până în luna octombrie 2017, datorită prezenţei planetei Jupiter în cea de-a treia casă a Leului, nativii aceştia vor avea privilegiul de a învăţa orice foarte uşor. Vă puteţi apuca de studierea unei limbi străine sau poate chiar de un hobby.
 • Aceeaşi planetă Jupiter se va afla în lunile martie și septembrie 2017, în relaţii tensionate cu planeta Uranus. Din această cauză s-ar putea să îţi schimbi concepțiile despre viață, dar şi cele strâns legate de tot felul de parteneriate.
 • Planeta Uranus este de mult timp în cea de-a IX-a casă a Leului (ne referim aici la: casa filosofiei existențiale, a sistemelor de credințe religioase dar și a studiilor superioare, a călătoriilor şi a relațiilor cu străinătatea). Aşadar în acest an este posibil ca unele călătorii sau chiar afaceri să întâmpine fie întârzieri fie să vă creeze anumite probleme.
 • Două zile importante pentru nativi vor fi cele când se vor întâmpla două eclipse în această zodie: Eclipsa de lună, care va avea loc pe 11 februarie 2017, şi Eclipsa de Soare, pe 21 august 2017. Amândouă evenimentele astrale vor genera posibil fenomenul redescoperirii de sine şi îi pot determina pe Lei să se apuce de noi proiecte.
 • Altă eclipsă de Lună, şi anume cea din 7 august 2017, îi va ajuta pe Lei să se gândească şi să analizeze profund relaţiile de orice tip.
 • Prezenţa şi în anul 2017 a planetei Pluton în cele două case, a muncii şi a sănătăţii zodiei Leu poate conduce la anumite probleme legate de sănătate. Nativii sunt sfătuiţi să meargă des la medic pentru controale.

Anul 2017, la Lei – Previziuni pe luni

 • Luna Ianuarie – acest început de 2017 este acea perioadă când atenţia vă este orientată spre latura spirituală a vieţii.

Sfat: Mergeţi la biserică, citiţi cărţi despre credinţă, rugaţi-vă des.

 • Luna Februarie – această lună s-ar putea să fie propice pentru a scăpa de toate rădăcinile rele care vă dăunează, aici intră şi curăţarea organismului de toxine.

Sfat: Fă-ţi curat în viaţă!

 • Luna Martie – iată o lună care se pare o să fie chiar bună pentru Lei, totul vă va merge bine, spun astrele. Şi la capitolul carieră, intră aici implicit şi locul de muncă se aspectează numai de bine.
 • Luna Aprilie – în această lună de primăvară planetele sfătuiesc nativii din leu să nu ia decizii bruşte fără să se gândească foarte bine.

Sfat: Graba strică treaba!

 • Luna Mai – stresul la care sunteţi supus ar trebuie să fie stopat.

Sfat: Învaţă să te relaxezi! Bucură-te de viaţă şi nu te încărca la muncă preluând sarcini pe care nu le poţi duce!

 • Luna Iunie – În prima lună de vară ar fi indicat să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele din varii domenii.

Sfat: V-ar face bine să vă dedicaţi unor activităţi ce ţin de joc şi aventură.

 • Luna Iulie – În această lună e posibil să staţi bine cu banii, iar nivelul spiritual al Leilor va fi la cote maxime pentru că vor fi împăcaţi sufleteşte.
 • Luna August – este aceea a lui Mercur retrograd.

Sfat: Evitaţi tranzacţiile riscante.

 • Luna septembrie – în această lună puteţi să vă îngrijiţi de aspectul exterior.

Sfat: Mergeţi la spa, coafor, masaj.

 • Luna Octombrie – din păcate este posibil ca în această lună să fiţi cam deprimaţi din cauza unor probleme familiale.

Sfat: Ce ar fi să vă relaxaţi. Totul va fi bine.

 • Luna Noiembrie – deoarece în această lună planeta Marte se va afla în această zodie s-ar putea să întâmpinaţi anumite situaţii stresante.
 • Luna Decembrie – iată că în ultima lună din 2017 surâsul vă reapare pe buze. Cei îndrăgostiţi vor avea mult succes.

Per ansamblu, iată că nu va fi deloc un an rău pentru nativii Leu.

zodia-fecioara

Fecioara, Previziuni generale pentru anul 2017

Am terminat cu previziunile generale ale anului 2017 pentru zodia Leu şi înaintăm la Zodia Fecioară despre care se spune că adună nativi cu un dezvoltat simţ critic, simţul corectitudinii şi al ordinii.

Aşadar să vedem cum vor sta nativii din această zodie anul următor.

 • Veste bună pentru Fecioare, probabil o aşteptaţi din 2015. Aşadar, s-ar putea ca ceva ce aţi început în acel an şi v-a cam tensionat anul acesta pentru că nu aţi reuşit să o scoateţi la liman să-i găsească un final fericit în 2017. Astfel că, tot răul spre bine. Dacă ţi-ai propus atunci să-ţi iei casă, e foarte probabil să reuşeşti în luna noiembrie a anului viitor (2017).
 • Pentru că planeta Jupiter se va afla în casa banilor zodiei Fecioara până la data de 10 octombrie, anul următor, astrele vorbesc despre ceva probleme financiare care necesită o schimbare majoră sau dacă vreţi o reorganizare a vieţii din punct de vedere profesional.
 • Deşi fecioarele sunt de obicei persoane nu foarte cheltuitoare care ştiu foarte bine cum să-şi drămuiască banii, s-ar putea că anul viitor să simtă o dorinţă excesivă de a face tot felul de cumpărături fără rost, aşadar aveţi grijă, în special în prima lună de primăvară, şi ultimele două luni ale verii.
 • Din cauza unei eclipse parţiale de Lună ce se va forma în casa serviciului nativilor Fecioară la data de 7 august 2017 s-ar putea să creeze ceva probleme la job ce vor duce probabil la schimbarea jobului sau poate cine ştie veţi considera necesar să vă schimbaţi domeniul în care activaţi de mai mult timp. De asemenea, nu va fi un moment prea bun nici din punctul de vedere al sănătăţii Fecioarelor.
 • Potrivit eastrolog.ro, în luna octombrie, pe 10, datorită prezenţei planetei Jupiter în cea de-a treia casă a zodiei Fecioară – a comunicării, studiilor etc să creeze reuşite pentru cei care au de dat examene.

Anul 2017, la Fecioară – Previziuni pe luni

Luna Ianuarie – este o lună tocmai bună pentru relaxarea de după sărbătorile de iarnă când probabil nu v-aţi hrănit tocmai sănătos.

Sfat: Ceva mişcare v-ar face bine!

Luna Februarie – puneţi la cale un plan care să vă ajute pe plan financiar.

Sfat: Atenţie cu i-l divulgaţi!

Luna Martie – Începutul primăverii vă sporeşte nevoia de vindecare spirituală. Este posibil să fiţi interesaţi de fenomentul vieţii după moarte.

Sfat: Câteva cărţi de spiritualitate nu v-ar strica! Lectură plăcută!

Luna Aprilie – se pare că la fiecare zodie vine un moment în an când unii nativii găsesc momentul oportun de a se curăţa de bagajele negative din trecut.

Luna Mai – este o lună tocmai bună pentru a vă îmbunătăţi abilităţile legate de serviciu.

Sfat: N-ar strica să începeţi nişte cursuri în domeniul de activitate. Nu uitaţi să păstraţi totuşi un echilibru între carieră şi viaţa personală!

Luna Iunie – s-ar putea ca la începutul verii să fiţi cam tensionaţi.

Sfat: Mare atenţie la situaţiile stresante şi nu vă supuneţi riscurilor de niciun fel.

Luna Iulie – planetele indică succes în carieră sau în afaceri.

Luna August – conform sunsigns.org, este posibil ca în această perioadă să întâmpinaţi ceva probleme legate de excesul de medicamente sau consumul de alcool. Mare atenţie!

Luna Septembrie – s-ar părea că în această lună veţi fi cu psihicul la cote înalte. Şi, investiţiile finaciare se vor dovedi de bun augur.

Luna Octombrie – atenţie cât cheltuiţi. Nativii care sunt singuri s-ar putea să se concentreze mai mult pe relaţii ocazionale.

Luna Noiembrie – s-ar putea să vă implicaţi în tot felul de campanii promoţionale.

Luna Decembrie – ultima lună din an, luna cadourilor indică o perioadă benefică care este legată de oportunităţile în afaceri. Însă, veţi fi cam instabil din cauza stărilor fluctuante.

Sfat – Destresaţi-vă!

zodia-balanta

Balanţa, Previziuni generale pentru anul 2017

Pentru carismatica şi echilibrata Balanţă, anul ce va să vină va fi plin cu suişuri şi coborâşuri. În primele două luni este posibil ca nativii balanţă să aibă ceva probleme cu aparatul digestiv, probabil dacă se întrevăd probleme ar fi bun un consult medical de specialitate. De asemenea, e posibil să întâmpine unele discuţii la locul actual de muncă din cauză că o ţin numai pe a lor.

Începând cu luna martie până pe la sfârşitul lunii mai au ceva probleme de adaptare la noile condiţii împuse de şefi. Din punct de vedere sentimental va fi o perioadă plină de deschidere către partenerul de viaţă, dar şi către copii, dacă e cazul.

Lunile de vară vin cu multă distracţie, dar şi cu ceva probleme de deshidratare, aşadar ar fi bine să consumaţi mai multe lichide. Este posibil să suferiţi şi de insolaţii şi arsuri solare dacă veţi sta prea mult la soare. Însă astrele per ansamblu indică un tonus bun, relaţii bune cu prietenii şi familia.

Pe la începutul lunii septembrie s-ar putea ca unele Balanţe să sufere ori o uşoară anxietate dar şi de insomnie. Organismul se va redresa spre jumătatea lunii, când veţi fi foarte activi, astfel că vă veţi implica în multe proiecte.

Luna octombrie vă poate aduce un disconfort material pentru că unii dintre voi e posibil să fi fost tentaţi să cheltuiţi prea mult. Sunteţi uşor irascibili din cauza aştepătilor pe care le aveţi de la ceilalţi.

Lunile noiembrie şi decembrie vin cu redresare financiară, linişte în casă şi mult spor în activităţile întreprinse.

Anul 2017, la Balanţă – Previziuni pe luni

Luna Ianuarie – o lună de căutare a echilibrului interior.

Sfat: Vorbiţi cu partenerul de viaţă, citiţi cărţi în domeniu.

Luna Februarie – s-ar putea să apară unele probleme legate de stomac, poate ar trebui să începeţi să mâncaţi alimente sănătoase.

Luna Martie – vă purtaţi ca nişte răsfăţaţi şi nu ţineţi cont de nimeni şi nimic.

Sfat: Încercaţi să vă temperaţi!

Luna Aprilie – e posibil să vină cu ceva veşti de departe, poate un email, o scrisoare care vă vor pune pe gânduri, însă acestea sunt mai degrabă legate de un nou job sau cursuri.

Luna Mai – sunteţi cam aerieni e posibil ca cei care sunt singuri să se îndrăgostească.

Sfat: N-ar strica să vă gândiţi mai bine dacă acea persoană e bună pentru voi.

Luna Iunie – Va fi o lună plină de activităţi în aer liber, sport. E posibil să vă găsiţi un hobby din care să scoateţi ceva bani.

Sfat: Nu vă neglijaţi serviciul!

Luna Iulie – O lună în care e posibil să faceţi o călătorie în străinătate în interes de serviciu.

Luna August – se anunţă o perioadă de relaxare pentru voi, de asemenea veţi simţi nevoia să staţi mai mult timp singuri.

Luna Septembrie – pe 3 septembrie e posibil să aveţi ceva stări de iritabilitate şi să vă vărsaţi nervii pe cei dragi.

Sfat: Calmaţi-vă! Respiraţi lung şi repetaţi în cap: Sunt calm, nu mă supără nimic.

Luna Octombrie – sunteţi cumva în priză şi faceţi totul în grabă. Astrele indică ceva probleme legate de buget.

Luna Noiembrie – liniştea începe să vă coboare în suflet. Sunt de bun augur relaţii de dragoste, este posibil chiar să concepeţi în această lună un copil.

Luna Decembrie – este o lună benefică pentru balanţe, sărbătorile le vor prinde tare bine. Vor fi înconjurate de familie şi prieteni.

zodia-scorpion

Scorpion, Previziuni generale pentru anul 2017

Pătimaşii Scorpioni vor avea un an cam zbuciumat din cauză că nu prea îşi găsesc liniştea. Planetele indică ceva probleme de natură sentimentală în aprilie, iunie şi octombrie. Vor fi înclinaţi spre jocuri erotice şi vor cam uita de partenerul de viaţă. Simt nevoia să îşi dovedească faptul că încă au succes şi la alte persoane. Este posibilă chiar să se producă o ruptură în cuplu dacă nu veţi fi cu băgare de seamă.

Primele două luni din 2017  îi vor găsi pe Scorpioni cu ceva probleme legate de sistemul reproductiv de care nu s-au îngrijit de ceva vreme. Poate ar fi indicat un consult medical de specialitate. Instabilitatea emoţională le dă bătăi de cap, grijile legate de situaţia financiară s-ar putea să le aducă nopţi albe.

În luna februarie, nativii scorpioni este posibil să facă o călătorie la nişte prieteni sau chiar rude de unde se vor întoarce cu forţe noi. În lunile martie, mai, iunie s-ar putea să apară unele veşti aducătoare de noi şanse în carieră. În luna iunie, nativii singuri îşi pot găsi jumătatea undeva în grupul în care se învârt.

În luna august pot apărea ceva probleme legate de familie, ceva discuţii în contradictoriu din cauza unor neadevăruri, iar luna septembrie vine cu multe evenimente la care unii scorpioni s-ar putea să fie nevoiţi să participe: nunţi, botezuri.

Sfârşitul anului le poate aduce echilibru, înţelegere în casă, prieteni noi. Cei care au copii se vor implica mai mult în educaţia copiilor, vor avea mai multă răbdare.

Anul 2017, la Scorpion – Previziuni pe luni

Luna Ianuarie – o problemă medicală mai veche poate reapărea.

Sfat: Ascultaţi semnalele corpului!

Luna Februarie –  unii scorpioni s-ar putea fie să promoveze în carieră, fie din cauză că se aprind repede şi spun câteva cuvinte usturătoare să retrogradeze.

Sfat: Atenţie la ce scoateţi pe gură!

Luna Martie – Scorpionii mai tineri s-ar putea să îşi găsească jobul visat. De asemenea, astrele relevă ceva discuţii cu părintele patern (unde e cazul).

Sfat: Urmăriţi ofertele de locuri de muncă de pe internet.

Luna Aprilie – Simţiţi nevoia de echilibru şi e posibil sădoriţi să mergeţi la un curs de dezvoltare personală.

Luna Mai – Sunteţi meditativi şi s-ar putea să vă aduceţi aminte de o persoană din trecut.

Sfat: Ori puneţi mâna pe telefon, ori nu mai trăiţi în trecut!

Luna Iunie – cei necăsătoriţi ar putea avea parte de dragoste la prima vedere, care ar putea ca urmare o logodnă.

Sfat: Nu vă grăbiţi!

Luna Iulie – astrele nu indică evenimente majore pentru această lună.

Luna August – scorpionii în vârstă pot regăsi un prieten din copilărie, iar cei tineri sunt cu capul în nori şi nu prea se pot concentra la muncă. Mai prost s-ar putea să stea scorpionii care au partener de viaţă pentru că e posibil să fie prinşi cu minciuna.

Luna Septembrie – fie veţi începe un curs ce ţine de un hobby sau veţi da un examen care v-ar putea ajuta în carieră. Luna va fi una aglomerată pentru că veţi fi foarte căutaţi.

Luna Octombrie – vă cam fug ochii după alţi parteneri.

Sfat: Reconsideraţi-vă comportamentul pentru că s-ar putea să aveţi de pierdut tot ce aţi clădit până atunci.

Luna Noiembrie – O lună bună pentru cei născuţi în această zodie pentru că vor beneficia de multă atenţie din partea familiei.

Luna Decembrie – o lună încărcată spiritual dar şi aducătoare de linişte.

zodia-sagetator

Săgetător, Previziuni generale pentru anul 2017

Pentru nativii zodiei Săgetător astrele prevăd un an bun în plan financiar dar şi sentimental. Firea independentă a nativilor acestei zodii s-ar putea să le creeze ceva probleme în cuplu în primele două luni din an.

Cu banii vor sta destul de bine în lunile martie şi aprilie. Tot în aceste luni este posibil să întâlniţi o persoană care vă face ochi dulci. Persoanele căsătorite ar putea să-şi reînnoiască jurămintele de dragoste. De asemenea, astrele indică faptul că s-ar putea să concepeţi un copil.

În luna iunie, cei care studiază s-ar putea să întâmpine nişte probleme la şcoală sau facultate. Lunile de vară vă vor găsi cam leneşi, lipsiţi de energie, din cauza soarelui puternic. Atenţie tot în această perioadă la lucrul în casă. Este posibil să suferiţi mici accidente casnice.

În perioada septembrie-noiembrie, Săgetătorii îşi cam plâng de milă. Mai rău e că s-ar putea să plângă pe umărul cui nu trebuie.

Decembrie îi găseşte cam morocănoşi în prima jumătate a lunii, ar fi bine dacă v-aţi odihni mai mult. În a doua jumătate a lunii îşi revin şi vor căuta compania prietenilor apropiaţi. Este posibil să organizaţi o petrecere în afara Bucureştiului.

Per ansamblu va fi un an destul de bun pentru nativii zodiei Săgetător.

Anul 2017, la Săgetător – Previziuni pe luni

Luna Ianuarie – în prima lună din 2017 s-ar putea să vă sâcâie durerile de spate. Când aţi făcut ultima oară mişcare?

Sfat: Încercaţi să staţi drepţi. De asemenea, poate nu v-ar strica să mergeţi pe jos în fiecare zi, timp de 30 de minute.

Luna Februarie – În această lună este posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauză că daţi dovadă de instabilitate emoţională.

Sfat: În loc să petreceţi atât de mult timp cu gaşca, poate ar fi mai bine să ţineţi cont că acasă vă aşteaptă cineva.

Luna Martie – jucaţi la Loto? S-ar putea să daţi lovitura în această lună. Spre sfârşitul lunii persoanele singure ar putea întâlni o persoană interesantă.

Luna Aprilie – cuplurile armonioase ar putea afla că după atâţia ani de aşteptare, s-ar putea să aibă un copil.

Sfat: Dacă se întâmplă, daţi de pomană celor săraci.

Luna Mai – vine cu perioadă aducătoare de linişte.

Luna Iunie – pentru cei care încă studiază este posibil să aibă nişte probleme din cauza unor absenţe. De asemenea, Săgetătorii care formează un cuplu ar putea dori momente în care să stea singuri să mediteze. Posibilă stare de monotonie în cuplu.

Sfat: Nu fugiţi de partenerul de viaţă ci încercaţi să îi comunicaţi ce vi se întâmplă.

Luna Iulie – în această lună sunteţi cam irascibili pentru că aveţi foarte multă muncă, însă gândul vă este departe.

Sfat: Încercaţi să vă concentraţi atenţia la ce aveţi de făcut la muncă.

Luna August – persoanele care s-au născut în această zodie şi le place să repare obiectele din casă ar putea avea accidente casnice, uşoare.

Sfat: nu încercaţi să reparaţi aparatele electrice şi chemaţi un profesionist.

Luna Septembrie – sunteţi cam lipsiţi de vlagă. Nu v-ar strica un cocktail vitaminizant, dar şi câteva exerciţii în aer liber.

Sfat: Mobilizaţi-vă!

Luna Octombrie – Săgetătorii tineri s-ar putea să aibă probleme legate de somn. Sunt cam stresaţi şi le stă mintea doar la probleme.

Sfat: Ascultaţi muzică de relaxare.

Luna Noiembrie – Pentru că este posibil ca unii Săgetători să fie uşor anxioşi în această perioadă şi pentru că s-ar putea ca această stare să le face probleme la locul de muncă, ar fi indicat să îşi ia 1-2 zile de concediu. Săgetătorii au tendinţa în această lună să se plângă colegilor de la locul de muncă.

Luna Decembrie – Deoarece unii Săgetători nu vor reuşi ce şi-au propus pentru această lună vor fi cam arţăgoşi.

Sfat: O discuţie cu părintele matern ar putea să vă ajute.

zodia capricorn

Capricorn, Previziuni generale pentru anul 2017

Pentru nativii Capricorn anul se anunţă a fi unul plin de surprize, nu neapărat plăcute.

În primul trimestru din an cei născuţi în această zodie încearcă să pună bazele unui parteneriat. Trebuie să aibă grijă cu cine vor semna actele. Este indicat să nu pornească la drum alături de prieteni.

În lunile aprilie, mai, iunie Capricornii vor fi foarte ocupaţi. Este posibil să călătorească mult în interes de serviciu sau pentru afacerea personală. În aceste luni s-ar putea să apară în cuplu nişte discuţii în contradictoriu din cauză că aceştia nu mai oferă atenţie partenerului. Persoanele care nu au serviciu este posibil să găsească un loc de muncă datorită unor cunoştinţe.

Lunile iulie şi august vor fi pline de evenimente neprevăzute. Nativii Capricorn care sunt într-o relaţie stabilă încep să se gândească la aventuri. Poate acest lucru se întâmplă şi din cauză că sunt nemulţumiţi de actualul partener care este gelos şi posesiv. Pentru cei singuri se întrevăd ceva şanse de a-şi găsi jumătatea. Trebuie să fie foarte atenţi la semnele pe care le primesc de la persoanele din cercul lor de cunoştinţe.

Primele două luni de toamnă dezvăluie pentru Capricorni informaţii legate de examene şi cursuri. Este posibil să obţineţi o diplomă care să vă ajute să promovaţi în carieră. Depinde de voi cât de mult vă doriţi să se întâmple acest lucru.

În lunile noiembrie şi decembrie cei născuţi în zodia Capricorn au chef de distracţie şi nu se mai pot concentra la serviciu. De asemenea, au tendinţa de a vorbi ce nu trebuie.

O tendinţă uşor agresivă poate debuta la jumătatea lunii noiembrie. Ar fi cazul să încercaţi să vă calmaţi şi să nu acţionaţi sub primul impuls.

Anul 2017, la Capricorn – Previziuni pe luni

Luna Ianuarie – în această lună pot fi uşor dezorientaţi şi lipsiţi de energie.

Sfat: Consumaţi fresh-uri de legume şi fructe. Încercaţi să faceţi şi puţină mişcare.

Luna Februarie – unii nativi ar putea să întâmpine probleme legate de articulaţii. De asemenea, este posibil să semnaţi un acord important pentru familia dumneavoastră. Acest act ar putea să vă aducă mulţi bani în viitor.

Sfat: Nu discutaţi ideile de afaceri cu prietenii, s-ar putea să vă invidieze.

Luna Martie – în această lună, începând cu data de 11, astrele indică reuşita unui proiect personal.

Luna Aprilie – cei care au funcţii de conducere ar putea să preia un post în alt oraş sau ţară.

Sfat: atenţie ce acte semnaţi!

Luna Mai – dacă lucraţi în domeniul vânzărilor este posibil să trebuiască să faceţi multe drumuri prin ţară. Asta s-ar putea întâmpla şi din cauză că şeful vă cere să înlocuiţi un coleg. Socrii se arată nemulţumiţi de serviciul dumneavoastră şi este posibil să vă vorbească de rău.

Sfat: Nu vă neglijaţi familia. Nu săriţi peste micul dejun şi nu mâncaţi pe fugă!

Luna Iunie – Cei care au joburi creative rămân în pană de idei. Atenţia lor le zboară la concediu.

Sfat: Fiţi atenţi pentru că şefii sunt cu ochii pe voi!

Luna Iulie – Cei singuri încearcă să găsească pe cineva pe reţelele de socializare, însă nu le iese. Începând cu 22 iulie este posibil să se îndrăgostească de ruda unui amic. Această persoană nu le este străină, dar până atunci nu au avut ochi pentru ea.

Luna August – Capricornii care formează un cuplu vor să se despartă din cauza unor probleme apărute anul trecut cărora nu le-au acordat prea multă importanţă. Este posibil ca de atunci situaţia să se fi agravat.

Sfat: Gândiţi-vă bine la plusuri şi la minusuri. Dacă luaţi o decizie, s-ar putea să nu mai aveţi cum să schimbaţi cursul lucrurilor.

Septembrie – simţiţi nevoia să staţi singur pentru o perioadă. Această lună este bună pentru studiu, mai ales începând cu 6 septembrie.

Sfat: Pentru rezultate bune n-ar strica o cură de minerale şi vitamine.

Luna Octombrie – pentru unii Capricorni s-ar putea ca această lună să le aducă o promovare. Este o lună bună pentru meditaţie şi pentru o trecere în revistă a ultimelor luni. S-ar putea să simţiţi nevoia să faceţi curăţenie în cercul vostru de prieteni.

Luna Noiembrie – în această lună sunteţi tentaţi de cluburi şi este posibil să începeţi să pierdeţi nopţile. Acest lucru s-ar putea să aibă un impact negativ asupra serviciului. Întârziaţi la muncă şi sunteţi distraţi, nu daţi randament.

Sfat: Dacă nu vă mobilizaţi este posibil ca postul vostru să fie ocupat de altcineva.

Luna Decembrie – prima săptămână din această lună îi găseşte pe unii dintre voi prea ancoraţi în lumea materială. Vă gândiţi la distracţie şi plăceri interzise.

Sfat: Încercaţi să vă gândiţi ce puteţi pierde din cauza acţiunilor voastre.

zodia varsator

Vărsător, Previziuni generale pentru anul 2017

Anul viitor ar putea fi un an de cotitură pentru nativii acestei zodii. Este posibil ca aceştia să fie încercaţi de ceva probleme de sănătate. De asemenea, Vărsătorii ar trebui să ia o decizie în acest an: dacă să continue cu obiceiurile rele, precum jocurile de noroc, băutura ori destrăbălarea sau se fac oameni de casă.

Primul trimestru din an le aduce Vărsătorilor veşti de la drum lung. În funcţie de acestea vor fi nevoiţi să se decidă dacă renunţă la un parteneriat care este legat de viaţa sentimentală sau de afaceri.

În lunile Aprilie-Mai cei aflaţi în căutarea unui partener de viaţă ar putea cunoaşte două persoane diferite şi să nu ştie pe care să o aleagă. Vărsătorilor care poartă ochelari s-ar putea să le crească dioptriile. În ceea ce priveşte latura financiară, ei bine, Vărsătorii este posibil să câştige la loto sau să primească o moştenire.

În perioada Iunie-Septembrie, acei Vărsători care sunt într-o relaţie stabilă îşi reînnoiesc jurămintele de dragoste, alegând pentru acest eveniment o vacanţă în natură.

Lunile Octombrie – Decembrie ar putea să aducă noi provocări în viaţa nativilor acestei zodii. S-ar putea să îşi descopere drumul în viaţă sau să facă un pas important către spiritualitate. Persoanele singure ar putea să se gândească să se retragă la mănăstire.

Anul 2017, la Vărsător – Previziuni pe luni

Luna Ianuarie – Vărsătorii care au ceva probleme legate de greutate ar putea să ia decizia bruscă să ţină regim.

Sfat: Ar fi bine să întrebaţi întâi medicul.

Luna Februarie – bărbaţii Vărsător încep să-şi analizeze viaţa şi prietenii. Este posibil să ia unele decizii care dacă nu sunt gândite bine să aibă efecte rele pe termen lung.

Sfat: Atenţie ce decizii luaţi!

Luna Martie – Cei care au o afacere ar putea primi o veste care să îi facă să reconsidere planul iniţial. De asemenea, femeile din această zodie ar putea afla ceva care să le facă relaţia sentimentală să se clatine.

Sfat: Analizaţi foarte bine toate detaliile.

Luna Aprilie – Pentru aceia care au ca pasiune jocurile de noroc sau care joacă adesea la loto s-ar putea să fie luna mult aşteptată.

Luna Mai – Unii Vărsători pot suferi de migrene şi de insomnie.

Sfat: Dacă sunteţi stresaţi încercaţi să vă liniştiţi bând un ceai naturist.

Luna Iunie – pentru Vărsătorii studioşi această lună ar putea să le aducă rezultate foarte bune la examene.

Luna Iulie – Unii Vărsători simt nevoia să se relaxeze în natură.

Luna August – Este posibil ca această lună să fie bună pentru cei care îşi doresc cu ardoare un copil. De asemenea, unele cupluri ar putea pleca în concediu şi acolo să-şi redescopere dragostea unul pentru altul.

Luna Septembrie – Ar putea aduce nişte probleme de sănătate mai vechi.

Sfat: Nu v-ar strica o vizită la doctor.

Luna Octombrie – Această lună s-ar putea să reprezinte un punct de cotitură pentru cei care sunt între două lumi: cea materială şi cea spirituală. Balanţa tinde ca Vărsătorii aflaţi în această stare să încline către mistică.

Luna Noiembrie – unii Vărsători ajung la capătul răbdării. Acestora nu le mai place nimic din ceea ce fac şi se gândesc să se apuce de altceva care să le readucă din nou cheful de viaţă.

Luna Decembrie – pentru Vărsătorii aflaţi în perioada optimistă va fi o lună în care vor râde foarte mult. Cei care sunt nemulţumiţi de anul pe care l-au avut pot avea episoade de tristeţe, când îşi vor dori să nu vadă pe nimeni.

zodia pesti

Peşti, Previziuni generale pentru anul 2017

Se pare că în 2017 Peştii vor fi norocoşi. Ei îşi vor rezolva o serie de probleme care i-au măcinat de-a lungul anilor.

În primele trei luni din an, nativii acestei zodii, cu precădere femeile, vor găsi resursele necesare pentru a-şi canaliza atenţia spre rezolvarea unor probleme ce ţin de carieră. De asemenea, Peştii maturi vor pune în balanţă faptele bune şi mai puţin bune ale partenerului de viaţă.

În perioada aprilie-iunie, Peştii vor fi foarte muncitori, astfel că este posibil să primească o mărire de salariu sau o primă consistentă. S-ar putea ca lunile acestea să se reapuce de unul dintre hobby-urile avute: fotografie, dans, pictură, actorie etc.

Lunile de vară le pot aduce numeroase călătorii pe care le aşteapă de mulţi ani. Nativii peşti pot învăţa un sport nou, spre exemplu, înotul. Cei care şi-au învăţat lecţiile de viaţă vor avea o perioadă liniştită şi s-ar putea să-şi dorească să citească mai mult despre spiritualitate.

În septembrie-noiembrie Peştii vor fi plini de optimism, voie bună, chef de muncă. În aceste luni s-ar putea să adopte un animal sau chiar un copil. Astrele indică o posibilă mutare din casa unde au locuit până atunci. Noiembrie s-ar putea să le aducă persoanelor din Peşti, migrene.

La începutul lui decembrie unii nativi ar fi bine să facă o vizită la medic pentru rezolvarea unor boli cronice. După jumătatea lunii, cei care au familie şi copii vor fi într-o perioadă tonică şi creativă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop