Horoscopul anual 2019 pentru Gemeni. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul anual 2019 pentru Gemeni

Horoscopul anual 2019 pentru Gemeni pune reflectoarele pe aria profesională. Va fi un an de căutări și de schimbări de job, sau chiar de reconversie profesională. Află previziunile complete!

Horoscopul anual 2019 pentru Gemeni, în funcție de decan

Primul decan: 21 mai-1 iunie. Decanul este patronat de Jupietr și Mercur. Nativii acestui decan se vor bucura de mari realizări în domeniul personal, în dragoste și familie.

Al doilea decan: 2 iunie-11 iunie. Decanul este patronat de Marte și Mercur. Cei născuți în acest decan vor fi animați de interese și ambiții preponderent profesionale.

Al treilea decan: 12 iunie-21 iunie. Decanul este patronat de Soare și Mercur. Cei născuți în al treilea decan al Zodiei Gemenilor vor cultiva și vor duce la nivel superior relațiile personale cu cei aleși.

Horoscopul anual 2019 pentru Gemeni: CARIERĂ ȘI BANI

Venus se va implica în demersurile tale dacă soliciți o mărire de salariu. Acest lucru se va putea realiza în mai sau în iunie. Cei născuți între 21 și 28 mai ar putea decide ca, din martie, să se implice într-un domeniu cu totul nou. Cei născuți între 1 și 7 iunie ar trebui să-și caute un job într-un domeniu artistic și creativ.

Deciziile pe care le iei din aprilie până în iunie vor determina dacă vei trăi în limitele bugetului sau vei da copios pe dinafară. În principiu, nu angaja datorii: cheltuieli pe card de credit, împrumuturi, plăți în rate.

Horoscopul anual 2019 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII.

Venus se amestecă din nou. În viața romantică se pot petrece schimbări în mai sau iunie. În aceeași perioadă vei întâlni oameni cu preocupări similare și cu mentalități la fel de avansate și deschise ca a ta. De aici pot ieși colaborarări interesante.

Probleme recurente vor tulbura armonia relației tale de cuplu în august și septembrie. Însă, de la sfârșitul lunii septembrie, relațiile tale de tot felul vor înflorui.

Horoscopul anual 2019 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Pentru Gemenii născuți în iunie, gâtul este zona sensibilă. Starea ta de vulnerabilitate poate să-ți influențeze dispoziția pentru muncă dar și comportamentul față de cei apropiați.

De pe 10 august până pe 2 septembrie este o perioadă critică pentru cei care suferă de probleme respiratorii cronice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop