Horoscopul anual 2019 pentru Capricorn. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul anual 2019 pentru Capricorn

Vei începe anul cu o serie de incertitudini derivate din nehotărârea cu care ai încheiat anul precedent. De pe 6 ianuarie până pe 6 februarie va fi perioada deciziilor, așa cum arată horoscopul anual 2019 pentru Capricorn. Află previziunile complete!

Horoscopul anual 2019 pentru Capricorn, în funcție de decan

Primul decan: 22 decembrie-31 decembrie. Decanul este patronat de Jupiter și Saturn. Pentru nativiii din acst decan, 2019 va fi anul succesului financiar.

Al doilea decan: 1 ianuarie, 10 ianuarie. Decanul este patronat de Marte și Saturn. Relația de cuplu va lua o opțiune fermă, venită din partea partenerului. Fie va fi o reconciliere și un angajament ferm, fie va fi o separare.

Al treilea decan: 11 ianuarie-20 ianuarie. Decanul este patronat de Soare și Saturn. Nativii din acest decan vor avea succese financiare, un nou job sau o diversificare a celui actual.

Horoscopul anual 2019 pentru Capricorn: CARIERĂ ȘI BANI

Oportunitățile noi în carieră vor fi bine conturate în perioada cuprinsă între 6 ianuarie și 6 februarie. Anul va debuta cu muncă intensă. Pentru cei care studiază, ultima parte a lunii septembrie va aduce recunoaștere și va răsplăti eforturile.

Dacă ai de lămurit ceva cu autoritățile, acest lucru se va rezolva abia în septembrie, când vei avea datoriile plătite. Dacă vrei să împrumuți bani, acest lucru se va dovedi anevoios. Probabil, spre binele tău.

Horoscopul anual 2019 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII.

Saturn va influența această arie a vieții tale, începând din iunie. Vei simți presiuni puse de partener dar și de alții, din afara relației. Va fi o perioadă de încercare. Vor rezista numai relațiile care merită continuate.

O relație nouă are cele mai mari șanse să apară în martie. Lunile august și septembrie vor fi caracterizate de armonie în toate sensurile. Dacă e dragoste, va merge bine. Dacă e prietenie sau sunt relații de colaborare, se vor dovedi fructuoase.

Horoscopul anual 2019 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Îngrijorarea va veni mai degrabă pentru sănătatea cuiva apropiat. În privința ta, vei fi nevoită să-ți revizuiești obiceiurile alimentare. Fie din cauza unor probleme digestive, fie din cauza unor kilograme care se adună pe nesimțite.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop