Horoscopul anual 2019 pentru Rac. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul anual 2019 pentru Rac

Până la începutul lunii martie, probabil că te vei simți oarecum blocată pe toate planurile. Horoscopul anual 2019 pentru Rac semnalează că cea mai bună perioadă a anului va fi cea cuprinsă între martie și septembrie. Află previziunile complete!

Horoscopul anual 2019 pentru Rac, în funcție de decan

Primul decan: 22 iunie-1 iulie. Decanul este patronat de Lună și Venus. Nativii acestui decan vor fi caracterizați de indecizie și dificultate în prioritizarea obiectivelor.

Al doilea decan: 2 iulie-11 iulie. Decanul este patronat de Mercur și Lună. Acești nativi vor fi mai bine orientați spre obiectivele lor și vor avea mai mult succes profesional.

Al treilea decan: 12 iulie-22 iulie. Decanul este patronat de Lună. Cei născuți în acest decan vor manifesta ambiții puternice și multă exigență față de ceilalți și față de ei înșiși.

Horoscopul anual 2019 pentru Rac: CARIERĂ ȘI BANI

Cariera va fi pe primul plan anul acesta pentru nativii din Zodia Racului. Aceștia vor face pași importanți înainte. În martie sau în August va apărea o ofertă de a avansa în ierarhie. De asemena, în martie sau în iunie, li s-ar putea oferi un nou job.

Saturn te va forța să-ți limitezi cumva cheltuielile. Fie din cauza creșterii obligațiilor familiale, fie din cauza unor bani investiți și care nu vor produce profit foarte curând. Însă investițiile făcute vor fi solide și într-o zi vei culege roade.

Horoscopul anual 2019 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII.

Din mai până în iulie va fi o perioadă de revizuire a vechilor asocieri și parteneriate. Nu vor rezista decât cele care au trecut în timp toate probele.

August și septembrie sunt lunile în care vei avea întâlniri providențiale. Acestea te vor ajuta mult în carieră. Dar și în sfera relațiilor personale, chiar în dragoste, vor fi oportunității generoase în aceeași perioadă.

Horoscopul anual 2019 pentru Rac: SĂNĂTATE

Saturn pune la încercare vigoarea și rezistența organismului tău. Dacă vei întâmpina probleme de sănătate, acestea vor fi cu rădăcini în trecut. Octombrie și noiembrie vor fi lunile de sensibilitate maximă. Dacă, până atunci, te vei ocupa de analize și consultații de rutină, perioada critică ar putea să nici nu mai apară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop