Horoscopul anual 2019 pentru Leu. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul anual 2019 pentru Leu

Horoscopul anual 2019 pentru Leu

Horoscopul anual 2019 pentru Leu debutează fără influențe majore din partea planetelor. Asta poate însemna stagnare, dar și mai multă libertate. Află previziunile complete!

Horoscopul anual 2019 pentru Leu, în funcție de decan

Primul decan: 23 iulie-1 august. Decanul este patronat de Saturn și Soare. Va trebui să faci totul cu zâmbetul pe buze și să te ții de algoritmul: o lună de muncă, o zi de petrecere.

Al doilea decan: 2 august-12 august. Decanul este patronat de Soare și Jupiter. Loialitatea și devotamentul vor caracteriza nativii acestui decan. Vor beneficia prietenii, familia, partenerul dar și coechipierii profesionali.

Al treilea decan: 13 august-22 august. Decanul este patronat de Marte și Soare. Activi, bătăioși mai mult ca de obicei, nativii zodiei se vor redescoperi. Dar vor fi înclinați spre excese și exagerări.

Horoscopul anual 2019 pentru Leu: CARIERĂ ȘI BANI

Chiar dacă nu vor fi mari schimbări în privința jobului tău, va fi nevoie să-l tratezi cu mai mult profesionalism. Mai aduce oprtunitatea unei călătorii în interes de serviciu. Ultimele șase luni ale anului vor fi mai bune decât primele șase.

Prin muncă suplimentară vei realiza câștiguri suplimentare. Septembrie și octombrie vor fi cele mai bune luni în acest sens. Din acest punct este posibil să realizezi un parteneriat care să-ți asugure câștiguri frumoase și în viitor.

Horoscopul anual 2019 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII.

În ianuarie și februarie, câteva persoane vor avea impact important în viața ta. În această perioadă este bine să răspunzi afirmativ la invitațiile de a te alătura unor asociații, cluburi sau altele asemenea.

Cei născuți între 1 și 9 august trebuie să-și ia mai multe precauții. În privința relațiilro lor va fi oarecare confuzie. Nu se știe ce intenții au ceilalți și ce fel de surprize pregătesc.

Horoscopul anual 2019 pentru Leu: SĂNĂTATE

Din ami până în iulie, vei manifesta o sensibilitate digestivă. Va trebui să-ți revizuiești dieta și să te abții de la excese. Aceasta se poate întâmpla mai ales dacă ai ca ascendent Racul.

Pentru cei care au Fecioara ca ascendent, există riscul de infecție respiratorie și de sensibilitate crescută a bronhiilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop