Horoscopul anual 2019 pentru Fecioară. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul anual 2019 pentru Fecioară

Horoscopul anual 2019 pentru Fecioară este plin de optimism și anunță multe surprize plăcute. Trendul schimbărilor început în septembrie 2018 continuă cu și mai mult avânt în 2019. Află previziunile complete!

Horoscopul anual 2019 pentru Fecioară, în funcție de decan

Primul decan: 23 august-3 septembrie. Decanul este patronat de Soare și Mercur. Nativii acestui decan vor fac lucruri la care alții nu s-au gândit. Și le vor face pentru că știu că trebuie făcute, nu pentru vreo recompensă.

Al doilea decan: 4 septembrie-13 septembrie. Decanul este patronat de Venus și Mercur. Natura inventivă și puterea de a capta atenția vor fi principalele atuuri ale celor născuți în acest decan.

Al treilea decan: 14 septembrie-23 septembrie. Decanul este patronat de Mercur. Nativii vor fi tot anul concentrați pe perfecțiune. În doemniul profesional, în dezvoltarea personală, dar și în viața de familie.

Horoscopul anual 2019 pentru Fecioară: CARIERĂ ȘI BANI

Probabil că vei avea două joburi, mai ales din aprilie până în august. Din august până în septembrie, munca te va entuziasma mai mult ca oricând. Vei avansa din punct de vedere profesional atât datorită eforturilor tale cât și datorită unei doze considerabile de noroc.

În aprilie vei pune bazele unei colaborări bănoase. Principalele recompense fianciare le vei avea în septembrie. În august ai grijă ce semnezi!

Horoscopul anual 2019 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII.

Planetele care vor intra în sectorul responsabil cu dragostea vor genera mult imprevizibil. Vei fi atrasă de persoane care diferă prin ceva esențial: religie, naționalitate, ocupație. Din mai cresc oportunitățile de a forma un nou cuplu.

Din călătorii și din contactele profesionale de peste graniță te vei alege cu prieteni interesanți și cu relații profitabile.

Horoscopul anual 2019 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Jupiter va influența în bine starea ta de sănătate. Însă tot Jupiter te va atrage în petreceri și în exagerări diverse. Așa că, ceea ce îți dă cu o mână este gata să-ți ia cu cealaltă. Creșterea în greutate este principalul pericol pentru tine în 2019. Mare atenție la regimul alimentar în luna mai!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop