Horoscopul anual 2019 pentru Balanță. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

horoscopul anual 2019 pentru Balanță

Creativitate deosebită și mult simț artistic sunt primele indicii sugerate de horoscopul anual 2019 pentru Balanță. Din februarie până în aprilie, cel care se va bucura cel mai mult va fi partenerul tău. Află previziunile complete!

Horoscopul anual 2019 pentru Balanță, în funcție de decan

Primul decan: 23 septembrie-3 octombrie. Decanul este patronat de Lună și Venus. Vei întâmpina obstacole în călătoriile tale în străinătate, probleme de birocrație, noi taxe sau noi examene. Deci, nu toate acestea la un loc, numai una dintre ele!

Al doilea decan: 4 octombrie-13 octombrie. Decanul este patronat de Saturn și Venus. 2019 va fi favorabil studierii unei limbi străine și stabilirii unei conexiuni profesionale în străinătate.

Al treilea decan: 14 octombrie-23 octombrie. Decanul este patronat de Jupiter și Venus. Nativii din acest decan vor reuși să-și renoveze casa sau se vor muta – fie cu domiciliul, fie cu jobul, fie cu ambele.

Horoscopul anual 2019 pentru Balanță: CARIERĂ ȘI BANI

Saturn va influența sectorul profesional anul acesta. Vei simți că ceva îți limitează opțiunile profesionale: lipsa calificărilor, vârsta sau anumite obligații din viața privată. Totuși, în martie vei avea ocazia să iei o decizie care, până la sfârșitul anului, să te ajute să faci pasul înainte.

Nu vei avea dificultăți financiare în 2019. Totuși, în lunile mai și iunie, va trebui să ai mai multă grijă la felul în care se duc banii. O creștere de venituri s-ar putea să apară din septembrie până în decembrie.

Horoscopul anual 2019 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII.

S-ar putea să te simți provocată de cei din jurul tău în ianuarie și între jumătatea lui aprilie și jumătatea lui mai. Vei descoperi că alianțele de nădejde te vor ajuta mult în februarie și martie.

Venus în Gemeni îți va influența ușurința și eficiența comunicării. Pentru dragoste, cea mai bună periaodă va fi din octombrie până în noiembrie.

Horoscopul anual 2019 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Mai și august sunt cele două luni în care vitalitatea ta va scădea. Iar dacă vor apărea probleme de sănătate, acestea vor fi mai ales pe focnd psihic. Este bine să-ți iei câteva zile de vacanță atunci când simți că ți-e greu să ridici din pat. Altfel riști inclusiv indispoziții de ordin fizic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop