Horoscop vineri 28 octombrie, se rezolvă o restanță din trecut, se fac planuri noi

Horoscop vineri 28 octombrie, se curăță niște lucruri care au rămas nerezolvate. Și astfel se fac planuri noi pentru viitor.

BERBEC

Este o zi ca de vacanță. Simțiți că intrați într-o zonă de însingurare a vieții voastre, este mai multă liniște la voi în zodie. Poate fi izolare sau plictiseală. Simțeați nevoia de pauză. Vă detașați un pic de tot.

TAUR

O idee pe care ați mai avut-o cândva dar ați abanonat-o, revine iarăși în forță. Ați renunțat pentru că ați crezut că nu duce nicăieri. Ceva vă spune că a sosit timpul să o readuceți în prezent.

GEMENI

Ceva vă cheamă înapoi, a rămas o treabă nerezolvată odinioară. Ați lăsat totul baltă cândva pentru că nu erați pregătit, dar confuzia s-a terminat. Se reia o aventură care altădată mergea cu frâna trasă.

RAC

Învățați ceva nou, v-ați dat seama că nu aveți multe cunoștințe, un eșec sau o situație v-a făcut să vreți să recuperați anumite lecții.

LEU

Sunteți cam agitat sau nervos, problema este din trecut, ceva în trecut nu a funcționat și ați mers așa greșit. Trebuie să reparați ceva ce s-a stricat în trecut.

FECIOARA

Se face ordine într-un plan unde ați fost indus în eroare. Cineva a promis foarte mult. Vălul de pe ochi cade și vedeți niște lucruri pe care nu le-ați văzut.

BALANȚA

Ați promis ceva cuiva, datoria vă cheamă înapoi. Trebuie să plătiți pentru ceva, vă e cam jenă de situația în care sunteți. Mai așteptați puțin.

SCORPION

O energie benefică se stinsese, era de natură sentimentală. Doar că ați neglijat-o și s-a stins. Revine în viața voastră o plăcere mai veche, un obicei care vă plăcea și pe care l-ați abandonat.

SĂGETĂTOR

Primiți un dar din partea universului, este un moment de o încărcătură deosebită. Vă încărcați sufletește. Resursele le aveți și o să căutați ceea ce vă lipsește. Se poate reactiva o iubire.

CAPRICORN

O relație din viața voastră revine ca să reglați niște conturi. O să faceți lucrul acesta până în decembrie. Ies la iveală amintiri, reproșuri, conflicte.

VĂRSĂTOR

Vine trecutul peste voi, sunt probleme de natură financiară. Discuții legate de bani au rămas în aer. Sunteți foarte pregătit să clarificați situația.

PEȘTI

O situație nerezolvată se rezolvă acum. O relație rămasa agățată, o restanță, o situație rămasă în pom își găsește rezolvare.

Ascendentul celor din Zodia Balanței: influențe asupra caracteristicilor tipice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Horoscop