Horoscop vineri 15 iulie, moment ideal pentru a face planuri de viitor

Horoscop vineri 15 iulie, Luna se întâlnește cu Saturn. Privim lucrurile cu maturitate. E un moment bun să facem planuri de viitor. Sunt planuri care se pot înfăptui.

BERBEC

Trebuie să fiți puțin atenți la cuvintele voastre, există o energie debordantă, chiar dacă aveți argumentele la voi oamenii din jur sunt mai sensibili. Vreți să vă “bateți” cu toată lumea, aveți grijă ce și cu cine vorbiți.

TAUR

Arătați concret cine sunteți, sunteți apreciat și dați de exemplu, se vorbește despre voi laudativ. Este o șansă și o oportunitate de a vă remarca. Universul vă dă această șansă rară de a ieși în față. Puteți depăși un rival mai experimentat.

GEMENI

Aveți de învățat ceva foarte important de la viață, ceea ce auziți vă schimbă total viziunea asupra unui lucru. Veți vedea complet schimbat, viața. Vi se schimbă mecanismul de gândire, s-ar putea ca vinovat să fie un om apărut de curând în viața voastră.

RAC

Sunteți pe val și vă așteaptă multe alte evenimente importante. Primiți soluții și idei pentru diverse probleme cu care vă confruntați, vedeți totul cu maturitate și înțelepciune.

LEU

Este un succes de natură profesională, competiția cu alții vă motivează. Se vorbește despre voi, sunteți lăudați de șefi. Vedeți multă admirație în ochii oamenilor, dar și invidie. Există șansa unei promovări. Clar, aveți succes profesional.

FECIOARA

Aveți parte de o reușită profesională dar și cu conotații financiare. Sunteți mulțumiți de ceea ce ați realizat. Sunteți mândri de voi, miza pentru voi a fost puternică, orgoliul este satisfăcut. Dacă ați dat un examen, totul a ieșit perfect.

BALANȚA

Aveți o nerăbdare, ceva în viața personală se precipită. Vreți să săriți peste etape, să depășiți anumite trepte, dar nu se poate. Mai aveți ceva de aflat, în legătură cu un eveniment important.

SCORPION

Trebuie să fiți prudenți pentru că treceți printr-o situație ciudată. Poate fi minunat sau groaznic. Un eveniment se apropie și pentru unii va fi wow, pentru alții poate fi un mic pericol.

SĂGETĂTOR

Multă activitate, multă muncă, multe eforturi. Trageți cam singur la căruța aceasta. S-ar putea să începeți niște dispute cu cei din jur. Munca nu a fost echitabilă, se iscă discuții de la bani.

CAPRICORN

Vă simțiți un pic ciudat. Ceva vă limitează, vă strânge cu ușa. Aveți niște interdicții, primiți refuzuri, pot fi și niște momente delicate: pierderea jobului, aveți parte de multă critică, exagerări, limite încălcate.

VĂRSĂTOR

Vă simțiți bine, miza este foarte mare astăzi, ați putea câștiga ceva, scoateți la lumină tot ce e mai bun din voi.

PEȘTI

Intuiția este marea voastră armă. E ceva în interiorul vostru care vă spune ce aveți de făcut. Probabil v-ați rugat pentru asta și universul vă transmite un semnal. Metaforic și simbolic primiți un răspuns exact la problema care vă frământa.

Citeste și:

Compatibilitate Vărsător. Care sunt zodiile potrivite cu acești nativi din horoscop

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro