Horoscop vineri 13 mai, astăzi pierdem ceva sau pe cineva

Horoscop vineri 13 mai, este o zi cu lecții karmice, pierdem ceva ce nu am știut să prețuim. Cei care n-au știut să aprecieze un lucru, sănătatea sau un om, vor pierde ceva important.

BERBEC

Aveți o perioadă norocoasă, multe lucruri minunate se vor întâmpla, aveți parte de lucruri frumoase. Sunteți mai atractiv, veți fi remarcat de cei din jur, bucurați-vă de micile plăceri, de viață. Perioadă bună în plan intim.

TAUR

Sunteți în centrul atenției, multe evenimente vă vizează, sunteți copleșit de noile începuturi, se termină anumite lucruri și încep altele. Este schimbul de etape.

GEMENI

Se prefigurează un nou început. Intervine un judecător divin în viața voastră și veți primi o lecție importantă. O să vă schimbați viața după această lecție.

RAC

Munciți mult și din păcate v-ați bazat pe cineva care v-a dezamăgit. Cineva vă aduce un mare deserviciu, puteți să fiți păcăliți, atenție la bani, la escroci. Încrederea vă este trădată.

LEU

Aveți multe persoane cu care nu puteți comunica, aveți o problemă de încredere. Nu e ceea ce aveți voi nevoie, nu vă puteți baza pe acești oameni. Nu vă simți bine într-un anturaj. Vă simțiți singur.

FECIOARA

Aveți multe planuri în minte. Sfatul important pentru voi este să nu faceți nicio alegere astăzi, dacă aveți două opțiuni, două relații, două planuri, nu faceți nicio alegere, astăzi. Peste câteva zile o să vă schimbați opțiunea. Sunteți puțin derutați.

BALANȚA

Motive de satisfacție, se rezolvă anumite lucruri care nu mergeau. Vin soluții de nicăieri, vă maturizați și înțelegeți anumite lecții ale destinului.

SCORPION

Vreți să aflați anumite secrete, tipsuri, de la cineva. Vreți să știți cum funcționează anumite lucruri, cum de cineva reușește și voi nu. Nu este vorba de invidie, ci de curiozitate pură, vreți să învățați și voi.

SĂGETĂTOR

Vin din urmă amintiri, regrete, dureri. Nu ați închis problema, trebuia demult scoasă din suflet, ați rămas blocați în alte vremuri. Nu se mai poate face nimic, trebuie să depășiți situația. Este o durere pentru voi.

CAPRICORN

Un anturaj nou, prieteni noi, oameni interesanți, cunoștințe noi. Ieșiți cu cineva la o cafea… Se poate să revină în viața voastră oameni din trecut.

VĂRSĂTOR

Puteți fi victima unui om crud și nemilos. Nu e prima dată când treceți prin această situație și acceptați din ce în ce mai greu.

PEȘTI

Sunterți dornici de iubire, de comunicare, de dragoste, poate nu e ceea ce primiți zilele acestea. Cineva vă ridică mari semne de întrebare, vă retrageți, sunteți mai tăcut, mai reticent. Acest om nu pare foarte serios.

Foto: 123rf

Citeste și:

Cele 5 elemente care guverneaza Zodiacul Chinezesc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop