Horoscop 12 mai, revin persoane din trecut în viața noastră

Horoscop joi 12 mai, ne răzgândim, refacem anumite lucruri, revin în viața noastră persoane din trecut.

BERBEC

O întâlnire neașteptată care vă pune sufletul pe jeratec, dacă erați într-o situație incertă, veți repara relația, reluați o iubire pusă pe hold, erați blocați, supărați, nu vă mai vorbeați? Găsiți o cale de apropiere și de discuții. Urmează niște explicații.

TAUR

Aveți în preajmă o persoană care ascunde lucruri. Nu vă lăsați manipulați și păcăliți de această persoană. Aveți emoții ciudate, relația cu această persoană este defectuoasă. Sunteți copleșit de frici și incertitudini.

GEMENI

Un moment ciudat, Mercur e la voi în zodie și vă dă planurile peste cap. Trebuie să vă puneți mai mult în valoare să ieșiți din anonimat.

RAC

Puteți să vă dați seama cine este veriga slabă din anturajul vostru. Este bârfitorul, intrigantul, mincinosul. Astăzi îl demascați, și îi puneți în față totul. Sunteți ajutat de Jupiter să spuneți ce trebuie.

LEU

Dintr-o colaborare cu o persoană anume ieșiți cu ceva nou, mintea e limpezită, primiți informații interesante, aveți sentimentul că sunteți protejat.

FECIOARA

Puneți mult preț pe colaborarea cu restul lumii, e posibil să apară în jurul vostru o persoană care a mai fost în povestea vieții voastre. Dacă s-a risipit în trecut, Mercur îl aduce înapoi în viața voastră.

BALANȚA

Se poate să aveți o discuție serioasă cu cineva, poate fi un partener de viață, coleg de job, de afaceri. Veți primi o veste de la acest om. Lucrurile pornesc într-o direcție bună.

SCORPION

Sunteți într-un moment în care veți înțelege ceva, veți lua o decizie, s-ar putea să puneți punct unei situații. Vă vine o idee bună pentru viitor.

SĂGETĂTOR

Discuții un pic cam acide cu o persoană care vă trage în jos. I-ați suportat multe, s-a folosit de voi cum a putut, astăzi vă treziți la lumină, vă dați seama că ați fost vaca de muls a unei persoane. S-a folosit din plin de bunătatea voastră.

CAPRICORN

Treburi nerezolvate care vă aduc un stres în plus. Puteți fi certat pentru că nu ați făcut ce trebuie, trecutul vine din urmă, promisiunile neonorate ies la iveală.

VĂRSĂTOR

Este un final de etapă. Poate fi chiar și o separare, veți privi o persoană într-un cu totul alt unghi. Abandonați o relație, o poveste de dragoste ajunsă la final, un proiect la job finalizat.

PEȘTI

Vă simțiți ca într-un labirint alături de cineva. Vi se despart drumurile, după atâta amar de mers împreună, fiecare își vede de drumul lui. Nu mai aveți nimic de făcut împreună,

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop