Horoscop vineri, 10 mai, ziua în care 3 zodii se confruntă cu probleme sentimentale majore

horoscop vineri 10 mai

Astrele nu sunt prea prietenoase astăzi, mai cu seamă în ce privește sectorul sentimental. Nativii din 3 zodii sunt puși pe harță, iritați din diverse motive și nu au disponibilitatea să asculte ce are de zis partenerul de viață. Celelalte sectoare ale vieții sunt, din fericire, mai bine aspectate.

BERBEC

Azi nu sunteți prea comunicativi, tocmai de aceea ar fi indicat să evitați întâlnirile importante, pentru că nu ați face cea mai bună impresie. Nu vă angajați nici în activități care necesită putere de concentrare și luciditate. Mai bine, luați-vă liber de la serviciu sau învoiți-vă și plecați mai devreme. Timpul câștigat folosiți-l pentru relaxarea voastră.

TAUR

Încă de la primele ore ale zilei sunteți extrem de irascibili și riscați să transformați până și cea mai banală discuție într-un conflict. Ideile voastre nu sunt primate chiar cu brațele deschise de către cei din jur, poate pentru că nu reușiți să vă adunați gândurile și să fiți convingători. Orice ar fi, evitați discuțiile în contradictoriu măcar cu partenerul de viață.

GEMENI

Ziua de azi se anunță una deosebit de încărcată, așa că străduiți-vă să vă organizați cât mai riguros. S-ar putea să fiți nevoiți să faceți câteva drumuri și ar putea apărea cheltuieli neprevăzute. Vestea bună este că aveți destulă energie pentru a face față tuturor problemelor.

RAC

Azi vă canalizați toată energia pe rezolvarea unor neînțelegeri apărute la locul de muncă și nu mai aveți răbdare cu partenerul de viață. Acesta vă reproșează faptul că-l neglijați, dar sunteți destul de puțin dispuși să-l băgați în seamă. N-ar fi rău să vă faceți puțin timp și pentru el sau măcar să-i promiteți că weekendul îl veți petrece împreună. Încercați să înțelegeți și nevoile lui.

LEU

Aveți de-a face azi cu persoane de a căror moralitate vă îndoiți, care nu vă inspiră încredere. În plus, e posibil să fi auzit lucruri nu tocmai bune despre aceste personae. Totuși, nu face greșeala să le judeci după aparențe și să le etichetezi înainte de a le cunoaște măcar un pic.

FECIOARĂ

Problemele de natură sentimentală vă indispun și vă descurajează. Aveți momente în care vă gândiți dacă nu ar fi de preferat singurătatea. Contextual astral favorizează comunicarea, așa că nu depuneți armele. Discutați cu partenerul și lămuriți-vă neînțelegerile.

BALANȚĂ

Sunteți copleșiți de emoții negative care vă consumă toată energia. Nu vă puteți controla stresul, temerile, deși știți prea bine că ce e să se întâmple se va întâmpla indiferent că vă este vouă frică sau nu. Furtuna asta de gânduri negative doar voi o puteți controla. Faceți ceva, orice, pentru relaxarea voastră. Nu mai stați să vă gândiți întruna la rele că nu rezolvați nimic.

SCORPION

Nu vă puteți sincroniza mereu cu oamenii din jur. Vă simțiți lipsiți de energie, apatici, dar stările astea vor trece în două-trei zile. Aveți planuri mari pentru viitor, nu le abandonați doar pentru că sunteți acum într-o pasă proastă. E trecătoare, nu uitați asta!

SĂGETĂTOR

Nu încercați să rezolvați toate problemele lumii azi. Lăsați măcar o parte dintre ele să se rezolve de la sine, veți reuși să vă eliberați de o mare presiune. Și nu vă fie rușine să cereți ajutor. Nu sunteți vinovați că nu v-ați născut roboți!

CAPRICORN

Sunteți iritați din cauza unei vești neplăcute pe care o primiți de la persoana iubită. Poate fi vorba despre o acțiune în care el este implicat și cu care voi nu sunteți de acord. Încercați să vă temperați atitudinea agresivă față de el, în caz contrar veți avea de pierdut. Și cel mai probabil veți avea și mustrări de conștiință că ați aruncat în el cu reproșuri și cu vorbe grele.

VĂRSĂTOR

Viața voastră sentimentală numai plictisitoare nu va fi. Cu toate astea, voi nu aveți o dispoziție prea romantică. Preferați să lăsați lucrurile să-și urmeze cursul firesc, iar voi vă vedeți în liniște de viață. Atmosfera în jur va fi confuză și oarecum tensionată. Dacă nu vă simțiți confortabil, dacă vi se pare că sunteți pe cale să deveniți martorii unor conflicte, retrageți-vă.

PEȘTI

În această perioadă, aveți atâtea sarcini de îndeplinit atât la muncă, dar și în viața privată, încât simțiți că sunteți în pragul unei crize de nervi. Că tot se apropie weekendul, profitați de zilele astea două și faceți ceva pentru sufletul vostru și pentru relaxarea voastră. Vă garantăm că nu se termină lumea până luni, iar sarcinile pe care le aveți de îndeplinit tot acolo le găsiți.

Sursa foto: pixabay

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop