Horoscop 8 mai, o zi plină de confuzii și neînțelegeri

Horoscop 8 mai
Horoscop 8 mai

Astăzi, nu toate ies așa cum ar trebui. Dar viața merge înainte și e bine să fii pregătit pentru orice… bine sau rău. Iată horoscopul zilei de 8 mai 2019.

Horoscop 8 mai, BERBEC

Ți-e frică să depășești un anume prag, te jenezi de un eventual eșec. Ca și cum ai fost născută să nu dai greș. Perfecționismul acesta ți-a adus, de-a lungul timpului, multe probleme. Fii mai încrezătoare în tine și ieși din captivitatea în care te-ai ascuns singură.

Horoscop 8 mai, TAUR

Astăzi, anumite vești bune te scot din letargia în care te-ai băgat în ultimele zile. Ia încearcă să te bucuri din toți rărunchii și să-ți iasă fericirea prin toți porii? Ia încearcă să nu mai fii rezervat(ă) și să te gândești că un lucru bun aduce după sine un lucru rău și viceversa?!

Horoscop 8 mai, GEMENI

Tu în ultimul timp te-ai schimbat și te întrebi cât va dura până când observă toată lumea din jurul tău. S-ar putea să ai o surpriză. Cei din jur au viețile lor. Iar drumul tău e strict problema ta. Nu te mai gândi la ceilalți.

Horoscop 8 mai, RAC

O mulțime de vise, planuri și gânduri neduse până la capăt sau neîmplinite. Astăzi te gândești mult la tot ce ai sperat să se împlinească și nu s-a întâmplat. Partea bună este că între timp ai acumulat experiență suficientă… cât să reușești.

Horoscop 8 mai, LEU

Ești iritat(ă) și nemulțimit(ă), iar cei din jurul tău contribuie din plin la aceste stări. Lasă uraganul să treacă și respiră adânc ori de câte ori îți vine să izbucnești într-o adevărată tornadă. Mâine va fi mult mai bine.

Horoscop 8 mai, FECIOARĂ

Pui foarte mult accent pe socializare și prietenie. Astăzi este o zi în care prietenia chiar contează pentru tine. E bine să fii pe cont propriu și să iei decizii de unul singur, dar prieteniile adevărate îți aduc un plus de lumină în gânduri.

Horoscop 8 mai, BALANȚĂ

Nu te poți concentra să faci nimic cum trebuie și îți este dificil să duci lucrurile până la capăt. Ori ești extenuat(ă) ori este cam prea multă gălăgie în jurul tău.

Horoscop 8 mai, SCORPION

Un om providențial apare astăzi în calea ta. Te va ajuta la un moment dat, deci ține-l aproape. Din când în când, divinitatea ne trimite câte un om de genul acesta care să ne ajute cun un sfat bun…

Horoscop 8 mai, SĂGETĂTOR

Astăzi ești pus(ă) pe ceartă și pe răzvrătire. Las-o mai moale dacă nu vrei să fii ținta unor ironii întemeiate. Spiritul tău justițiar trebuie să fie astăzi în adormire latentă.

Horoscop 8 mai, CAPRICORN

Te întorci obsesiv la un anumit moment din trecut. Un moment în care ai dat greș și nu ți-a ieșit ceva. Te chinui singur(ă) tot încercând să găsești fisura. Nu tot ce facem este menit succesului. Viața are și puncte vulnerabile.

Horoscop 8 mai, VĂRSĂTOR

Sensibilitatea ta astăzi este un punct vulnerabil. Oamenii au tendința fie să profite de bunătatea ta, fie să ți-o fure. Tu mereu ai numai cuvinte bune pentru ceilalți, ceea ce te face o țintă.

Horoscop 8 mai, PEȘTI

Doar nu credeai că viața este o continuă ascensiune, un șir nesfârșit de bucurii și împliniri?! Pe o scară se poate urca sau se poate coborî. Pregătește-te pentru ambele sensuri.

Foto: Shutterstock

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop