Horoscop Urania. Previziuni pentru perioada 18 – 23 septembrie

Horoscop Urania. Previziuni pentru perioada 18 – 23 septembrie, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 23 și 28 septembrie, dialogurile și întâlnirile în vederea unei negocieri, a semnării unui contract trebuie evitate sau amânate, conturându-se riscul amplificării unor dispute mai vechi sau chiar nașterea unor ostilități bazate pe inflexibilitatea nativilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 17 – 23 septembrie 2022

TAUR

Nativii pot avea presimțiri sau reticențe care le vor impune abandonarea unor inițiative sau continuarea în același fel a unui dialog care începe să-i dezamăgească sau să le stârnească reacții de adversitate prin forma abuzivă a unor persoane de a vorbi sau a se purta (impolitețe, grosolănie, incorectitudine).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 17 – 23 septembrie 2022

GEMENI

Între 20 septembrie, după ora 22:38, și dimineața zilei de 23 septembrie, mulți nativi, mai ales dintre cei maturi, vor avea tendința să-și impună punctul de vedere în mod autoritar în cadrul unor consfătuiri, sesiuni de comunicări, ședințe.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 17 – 23 septembrie 2022

RAC

Ecou (impact) delicat ori chiar negativ al treburilor de familie pentru imaginea publică a unui nativ. Perioada de după 23 septembrie, ora 9:54, va sta sub semnul revenirii planetei Mercur în zodia Fecioarei, care, până pe 11 octombrie, va constitui un factor favorabil pentru învățare, pentru susținerea unor examene, pentru obținerea unor atestate și pentru soluționarea unor probleme școlare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 17 – 23 septembrie 2022

LEU

După 23 septembrie, ora 9:54, relațiile bănești vor sta sub semnul revenirii planetei Mercur în zodia Fecioarei, care, până pe 11 octombrie, va accentua spiritul practic, abordările lucide ale unor așteptări, pretenții și nevoi personale. Alături de Venus, Micul Benefic, Mercur va modela dialogul, atitudinea și argumentele nativilor, dacă se va pune problema unei oferte, a sugerării unei noi ipostaze de muncă ce, pentru moment, nu le va conveni nativilor, dar față de care nu trebuie să aibă reacții disproporționate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 17 – 23 septembrie 2022

FECIOARA

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și timp de o lună va traversa sectorul banilor câștigați din muncă; perioadă bună pentru cântărirea atentă a ofertelor, dar și pentru evaluarea realistă a capacității fiecărui nativ în a susține activități profesionale sau colaterale care să-i oblige la un efort fizic, mental, intelectual sau organic intens și constant.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 17 – 23 septembrie 2022

BALANȚA

Între 20 septembrie, după ora 22:38, și dimineața zilei de 23 septembrie, comportament autoritar, demn, principial dar intransigent al nativilor față de un prieten sau un grup de apropiați care îl pun în dificultate pe cel născut în Balanță.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 17 – 23 septembrie 2022

SCORPION

Posibile destabilizări și tulburări la nivelul mentalului superior, al percepțiilor subtile dar cu ecou asupra activității arteriale, cerebrale și a robusteții fizice. Atenție la ceea ce pot să „coacă' niște dușmani din spațiul profesional sau de la locul de muncă, în intenția acelora de a-i disloca pe nativi din actuala lor postură.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 17 – 23 septembrie 2022

SĂGETĂTOR

Între 20 septembrie, după ora 22:38, și dimineața zilei de 23 septembrie, Săgetătorii vor dori să lase impresia unor persoane stăpâne pe sine, bine pregătite profesional, energice și autoritare sugerând, prin asta, că sunt în stare să facă față unor însărcinări dacă li se va acorda încrederea și răspunderea unor funcții.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 17 – 23 septembrie 2022

CAPRICORN

Între 20 septembrie, după ora 22:38, și dimineața zilei de 23 septembrie, dacă se va pune problema unei inițiative venite din partea adversă (a celor cu care Capricornii își dispută niște drepturi financiare sau patrimoniale cuvenite) este posibil ca aceștia să reacționeze ferm, brutal, ostil.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 17 – 23 septembrie 2022

VĂRSĂTOR

Posibile confuzii, iluzii sau dezinformări cu privire la eventualitatea unei schimbări în regimul unor plăți și salarii cuvenite. Între 20 septembrie, după ora 22:38, și dimineața zilei de 23 septembrie, se poate reedita o întâlnirile avută cu niște săptămâni în urmă când nativii nu au reușit să ajungă la înțelegere cu un personaj cu care se află în conflict; reeditarea temei și menținerea ostilităților.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 17 – 23 septembrie 2022

PEȘTI

Posibile secvențe neplăcute la locul ce muncă pe fondul unor nereguli și dezordini administrative sau organizatorice. În zorii zilei de 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, timp de o lună, va traversa sectorul beneficiilor materiale obținute cu ajutorul altora. Se anunță o perioadă bună pentru cântărirea argumentelor pro și contra unei decizii, pentru a studia avantajele și dezavantajele reale ale unei situații financiare sau strict materiale puse în discuție.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 17 – 23 septembrie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop