Horoscop Urania: previziuni astrologice pentru săptămâna aceasta

Horoscop: previziuni astrologice pentru săptămâna aceasta

Previziuni astrologice pentru săptămâna aceasta. Soarele va intra în zodia Leului, iar Luna Neagră în zodia Gemenilor.

BERBEC

Luna Neagră va intra în zodia Gemenilor și va traversa, până pe 15 aprilie 2022, sectorul comunicării pe care îl va colora de multe ori cu accente stridente, cu erori de înțelegere sau de formulare și cu piedici în orice tip de demers școlar, pedagogic, educațional. Între 20 iulie, după ora 0:08, și începutul zilei de 22 iulie, context mai puțin explicit pentru sectorul relațiilor cu străinătatea, al studiilor superioare și al conștiinței.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iulie 2021

TAUR

Situații mai vechi, situații mai noi le vor pune celor născuți în zodia Taurului probleme majore de stăpânire de sine, de luciditate, de diplomație în relațiile parteneriale, viciate de conflicte, de ambiții ori de pericole ce se pot aprofunda și complica în chip periculos.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iulie 2021

GEMENI

În planul sănătății nu sunt excluse unele infecții trecătoare sau tratabile (dentare, urinare, genitale sau la nivelul pielii). Nu sunt indicate intervențiile care presupun tăieturi, cusături, înțepături, puncții, extracții dentare și anestezie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iulie 2021

RAC

Începutul zilei de 20 iulie, mental încărcat de emoții și amintiri care îi provoacă pe Raci la reevaluări continue. Nu e momentul indicat ca aceștia să tragă concluzii definitive în legătură cu o persoană dragă lor sau cu o relație sentimentală.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iulie 2021

LEU

Începutul zilei de 20 iulie, motive de enervare provocate de o chestiune domestică, locativă sau de administrarea unor bunuri; stres partenerial care influențează în chip negativ activitatea profesională, echilibrul interior sau întâlnirile cu scop precis.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iulie 2021

FECIOARA

Perioadă delicată în care indicat ar fi ca Fecioarele să nu angajeze dialoguri pe teme importante și să evite discuțiile în contradictoriu cu persoanele despre care nu știu cum vor reacționa în fața unui refuz, a solicitării unei explicații ori a unei formulări critice. În sinea lor, cei născuți în Fecioară nu au liniște, fiind mereu preocupați, revoltați, dezamăgiți sau alarmați de evoluția unei situații din viața lor care nu poate fi rezolvată nici repede, nici ușor și care trebuie tratată cu toată seriozitatea.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iulie 2021

BALANȚĂ

În ziua de 18 iulie, Luna Neagră va intra în zodia Gemenilor și se va plasa în sectorul conștiinței, al crezurilor înalte, al atașamentelor esențiale față de oameni, idei, instituții, proiecte și inițiative, alimentând, până pe 15 aprilie 2022, acest sector cu dezamăgiri și regrete sau cu opțiuni hazardate care vor fi de la început sortite eșecului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iulie 2021

SCORPION

Luna Neagră va intra în zodia Gemenilor și, până pe 15 aprilie 2022, va străbate sectorul intereselor financiare sau materiale obținute prin intermediul sau cu ajutorul unor persoane și instituții și va începe să introducă disfuncții, punând piedici în realizarea unor inițiative sau proiecte.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iulie 2021

SĂGETĂTOR

În zorii zilei de 22 iulie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 16 august, va străbate sectorul puterii și al imaginii publice. Fără a atrage vreun succes special, Micul Benefic va netezi drumul Săgetătorilor în ipostazele publice ale activității lor profesionale sau în implicațiile sociale ale unor preocupări de interes general.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iulie 2021

CAPRICORN

Între 20 iulie, după ora 0:08, și începutul zilei de 22 iulie, context astral mai puțin explicit pentru a putea formula niște anticipări substanțiale. Parcurs obișnuit la locul de muncă. În zorii zilei de 22 iulie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și va influența sectorul conștiinței, al deciziilor de formare profesională esențiale și al relațiilor cu străinătatea.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iulie 2021

VĂRSĂTOR

În ziua de 18 iulie, Luna Neagră va intra în zodia Gemenilor și, până pe 15 aprilie 2022, va greva sectorul relațiilor sentimentale, tulburându-le evoluția prin împrejurările care vor pune la încercare încrederea Vărsătorilor într-o persoană sau speranța lor într-o relație sentimentală, creând impresia falsă că persoana dragă nativilor nu este corectă, de unde și riscul unor decizii sub presiunea destabilizantă a acelei stări de spirit trăite intens.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iulie 2021

PEȘTI

În ziua de 18 iulie, Luna Neagră va intra în zodia Gemenilor și, până pe 15 aprilie 2022, va tranzita sectorul domestic și al relațiilor de familie pe care le va destabiliza în măsura în care va găsi acolo un teren șubred. Între 20 iulie, după ora 0:08, și începutul zilei de 22 iulie, răstimp favorabil stabilirii unor noi relații socio-profesionale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iulie 2021

Foto: Arhiva Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop