Horoscop 15 iulie. Nativii unei zodii pot fi ținta unor răzbunări din partea unor persoane apropiate

Horoscop 15 iulie. Nativii unei zodii pot fi ținta unor răzbunări din partea unor persoane apropiate

Horoscop 15 iulie. Ziua de azi se anunță a fi una plină de evenimente pentru nativii din majoritatea zodiilor, evenimente la finalul cărora cei mai mulți dintre nativi vor avea satisfacții mari. Pe de altă parte, nativii dintr-o anumită zodie riscă să fie ținta unei răzbunări venite din partea unei persoane apropiate.

BERBEC

Ziua începe într-o notă pozitivă pentru voi. Sunteți optimiști, aveți multă energie și simțiți că ați putea muta munții din loc. La locul de muncă reușiți, oarecum, să mutați munții din loc și să veniți cu niște soluții ingenioase la problemele unui coleg, ceea ce vă va atrage simpatia celor din jur.

TAUR

Pentru voi, ziua nu începe tocmai bine. Încercați să vă îmbrăcați cu un articol vestimentar care vă era tare drag odată și constatați că nu vă mai vine, iar asta vă deprimă. Știți de multă vreme că e cazul sî slăbiți, dar nu aveți voință și cedați ușor tentațiilor. Dacă vreți să începeți azi o dietă, să știți că astrele vă sunt favorabile.

GEMENI

La un moment dat, într-un trecut nu foarte îndepărtat, ați jignit pe cineva sau i-ați făcut ceva unei persoane apropiate care nu i-a picat deloc bine acestei persoane. Poate voi nici nu ați realizat în acel moment că ați dat dat în acea persoană cu vorba sau cu fapta. Ea, însă, a pus la suflet, iar azi pregătiți-vă să vă plătească polițele.

RAC

Cineva din familie vă sună încă de dimineață să vă ceară ajutorul într-o problemă. Nu prea vă prisosește timpul, nu prea știți când vă veți găsi timp să ajutați acea persoană, dar nici nu vreți s-o refuzați. Cel mai bine asigurați-o că o veți ajuta îndată ce găsiți puțin timp să vă ocupați de problema ei. Nu-i dați o dată precisă.

LEU

Partenerul de viață se comportă exemplar azi cu voi și parcă vă dă de gândit. Nu intrați la bănuieli, nu sunt fondate. Poate așteaptă același comportament de la voi, dar, neavând parte de el în ultimul timp, s-a gândit să fie el primul care acționează.

FECIOARĂ

Sarcinile de la muncă sunt tot mai multe, iar termenele-limită – tot mai strânse. Nu vă luați angajamentul să faceți mai mult decât știți că puteți face, asta dacă nu vreți să vă mutați domiciliul în firmă. Aveți rezultate excepționale în ceeea ce faceți, tocmai de aceea meritați și voi să aveți timp liber în care să vă relaxați, nu să munciți peste program.

BALANȚĂ

Contextul astral este favorabil vieții sociale astăzi. Sunteți carismatici, aveți o energie debordantă și toată lumea cu care intrați în contact vă caută compania. Nu este deloc exclus să vă iasă în cale o persoană de sex opus, foarte atrăgătoare, care să fie cucerită de spiritul vostru tânăr, jucăuș și vesel.

SCORPION

La serviciu, cineva prost-dispus vă tot caută nod în papură. Dacă știți sigur că nu ați greșit, deci persoana respectivp nu are dreptate, încercați să nu-i dați apă la moară. Nu ați face decât să dați amploare conflictului. Lăsați-o să-și verse nervii, frustrările și nu ripostați. Aveți timp să-i arătați că greșește după ce se calmează.

SĂGETĂTOR

Problemele digestive vă cam dau bătăi de cap azi și nu vă lasă să fiți eficienți la serviciu. Dacă simțiți că nu faceți față, învoiți-vă, mergeți acasă și vă odihniți. Nu e nimic grav, probabil, în weekend, ați abuzat de niște preparate delicioase și acum se văd efectele.

CAPRICORN

În buzunarele voastre intră azi o sumă importantă de bani. Poate fi vorba despre un bonus, despre remunerarea unei colaborări sau, de ce nu, despre un câștig la loto. Așa că încercați-vă norocul la loto, la loz în plic, nu aveți ce pierde.

VĂRSĂTOR

Persoanele cu care intrați azi în contact observă la voi niște schimbări, de atitudine, de stil, de look, schimbări pe care le apreciază și pentru care vă laudă cu toată sinceritatea.

PEȘTI

Un coleg de muncă pare să vă facă ochi dulci azi. Probabil v-a remarcat de mai multă vreme și încă nu și-a făcut curaj să vă abordeze. Dacă e pe gustul vostru, dați-i o mână de ajutor și încercați să vă apropiați de el să vedeți care-i sunt intențiile.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop