Horoscop Urania 9 – 14 octombrie, confruntări, certuri, argumente

Horoscop Urania 9 – 14 octombrie, ne vin idei bune, ne confruntăm cu cineva, câștigă cel mai puternic. Derută în luarea unor decizii.

BERBEC

Între 11 octombrie și 13 octombrie dimineața, premise financiare cu care s-au mai confruntat și reiterarea sfatului rostit de noi, în acele dăți, de a evita combinaţiile bănești cu prietenii și orice fel de implicare financiară în activitățile colective.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 8 – 14 octombrie 2022

TAUR

Între 13 octombrie, după ora 8:08, și 14 octombrie, discuții pe teme bănești legate de chestiunile curente; posibile vești sau consultări cu privire la măsurile care trebuie luate la locul de muncă în virtutea punerii în aplicare a unor acte normative, ceea ce va presupune și o nouă abordare a regimului salarial.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 8 – 14 octombrie 2022

GEMENI

Uneori, nativii vor constata că o anume împrejurare se repetă și că nu este vorba de o întâmplare, ci de o constantă care marchează relația lor. În planul relațiilor sentimentale se va înregistra destul de multă măsură în fața unor situații cam excentrice; vor apela la îngăduință, la toleranță și la prudență înainte de a formula un reproș, poate și din dorința de a nu sacrifica sau pune la încercare relația lor afectivă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 8 – 14 octombrie 2022

RAC

Între 11 octombrie și dimineața zilei de 13 octombrie, relațiile de prietenie vor evolua în nota obișnuită, cu piedici și impasuri mai vechi, ce se mențin active sau mai noi. Între 13 octombrie, după ora 8:08, și 14 octombrie, moment prielnic meditațiilor, analizelor lucide, observației atente a evoluției unei teme de viață; efort de a afla adevărul ori de a intra în posesia unor explicații importante pentru descifrarea unei enigme (secret).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 8 – 14 octombrie 2022

LEU

Între 8 octombrie, după ora 18:57, și 10 octombrie, sectorul conștiinței, al principiilor majore de viață și al deciziilor esențiale va fi tulburat de felul în care se va manifesta și va fi trăit la nivel fizic și psihic momentul Lunii Pline în Berbec, din 9 octombrie, care va scoate în evidență neputințe, confuzii, derută personală, lipsa de adecvare la realitate, carențele de informație, interpretările subiective, dar și dificultăţile de integrare într-un colectiv față de care nativul păstrează rezerve născute din vizibilele diferențe ideologice, de mentalitate, de vârstă sau de nivel de pregătire profesională ori de înțelegere a vieții și scară de valori morale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 8 – 14 octombrie 2022

FECIOARA

Între 11 octombrie și dimineața zilei de 13 octombrie, blocajele la nivelul ideilor superioare și al convingerilor vor continua. Nativii nu vor arăta nici cea mai mică disponibilitate să schimbe ceva din părerile lor, și asta nu pentru că ar fi încăpățânați, ci pentru că nu vor identifica variantele mai bune, mai coerente cu care să le înlocuiască pe cele actuale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 8 – 14 octombrie 2022

BALANȚA

Posibilă lecţie de viață ce trebuie ținută minte din categoria „așa ceva nu o să mai fac niciodată' (eroare de gândire, de înţelegere sau de opțiune). Moment delicat și, prin urmare, de evitat cu privire la contracte, angajamente și promisiuni. În plan personal, Balanțele vor beneficia de prezența Soarelui și a Guvernatorului lor, Venus, care vor constitui un scut protector față de tot felul de împrejurări riscante.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 8 – 14 octombrie 2022

SCORPION

Între 13 octombrie, după ora 08:08, și 14 octombrie, zile favorabile speculațiilor financiare dar nu la întâmplare ci în cunoștință de cauză. Vor funcționa, în acea perioadă, mai multe Trigoane regale pe semne de Aer care vor favoriza mecanismele de gândire bazate specularea inteligentă a informațiilor de dată recentă și a cunoștințelor ce țin de educație, cultură, experiență de viață specific profesional.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 8 – 14 octombrie 2022

SĂGETĂTOR

Între 8 octombrie, după ora 18:57, și 10 octombrie, relațiile sentimentale vor fi puternic răscolite de forța cu care se va abate, asupra casei a V-a, Luna Plină în Berbec ,din 9 octombrie; aceasta va scoate la suprafață nemulţumiri mai vechi, resentimente, pe multe le va cupla cu episoadele similare pe care le trăiesc în acele momente, dându-le nativilor impulsul de a pune piciorul în prag, de a tranșa o relaţie care nu evoluează corect nici sub raport moral, nici mulţumitor sub raport sentimental.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 8 – 14 octombrie 2022

CAPRICORN

Între 13 octombrie, după ora 08:08, și 14 octombrie, noutăți la locul de muncă, discuții fără sfârșit, comentarii pe marginea unor schimbări, abordarea unei chestiuni contractuale sau salariale cu destul de multă abilitate și credibilitate. În planul sănătății, perioadă solicitantă, obositoare și nu o dată enervantă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 8 – 14 octombrie 2022

VĂRSĂTOR

Moment al greșelilor pe fondul mâniei dar și al unor percepții hipertrofiate de mici (mari?) crize de personalitate care nu suportă negarea, observațiile, criticile, sugestiile, avertismentele sau corectările propuse de cei din preajma lor conduitei lor, stilului de muncă ori chiar al intențiilor de viață.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 8 – 14 octombrie 2022

PEȘTI

Regăsire de sine, preocupări superioare, satisfacția desfăşurării sau a participării la niște activități care îi înnobilează. Între 8 octombrie, după ora 18:57, și 10 octombrie, cele două case ale banilor și ale bunurilor se va afla într-o brutală confruntare cu impulsurile Lunii Pline în Berbec, din 9 octombrie, care le poate răsturna unor nativi planurile, le poate complica existența cu tot felul de încurcături, venite mai ales din regimul plăților.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 8 – 14 octombrie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal