Horoscop Urania, 5 – 10 februarie, zona de confort se dezechilibrează

Horoscop Urania, 5 – 10 februarie, Luna Plină în Leu, unele lucruri merg cu frâna trasă. Nu ne simțim în largul nostru. Zona de confort se dezechilibrează.

BERBEC

Între 9 februarie, după ora 10:47, și 10 februarie, fie o decizie mai veche îi împiedică pe cei născuți în zodia Berbecului să fie diplomați și concilianți, fie o situație specială în plan profesional (mai ales dacă este vorba de o funcție) nu le va permite un dialog relaxat și atent la detalii în plan partenerial.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 4 – 10 februarie 2023

TAUR

Nativii trebuie să se concentreze pe treburile profesionale unde Soarele în Vărsător, fiind parte activă în construirea fazei de Lună Plină, va scoate la iveală o serie de situații de care, poate, nativii nu au ținut cont și care acum se pot afirma radical, obligându-i pe cei născuți în Taur să se supună curentului de idei și opinii, de comandamente sau de comenzi sociale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 4 – 10 februarie 2023

GEMENI

Între 7 și 9 februarie, dimineața, atitudine inconsecventă față de una sau mai multe persoane din familia din care provine nativul, instabilitate în gânduri și angajamente. Între 9 februarie, după ora 10:47, și 10 februarie, în ciuda unor aspecte armonioase (două Trigoane regale pe semnele de Apă), sentimentele vor fi bântuite de tendința de a nu se implica în dialoguri care le-ar solicita explicații, declarații clare sau răspunsuri ferme.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 4 – 10 februarie 2023

RAC

Între 7 și 9 februarie, dimineața, Racii vor avea surpriza să afle că cei pe care îi luau în calcul ca pe niște viitori parteneri de proiect sau de afaceri gândesc altfel decât ei, au alte intenții și priorități ori că, cel puțin în plan uman, demonstrează niște trăsături de caracter care ridică probleme cu privire la șansa de a se înțelege dacă s-ar angaja într-o activitate comună. O altă ipoteză privește riscul ca o colaborare mai veche să treacă printr-o adevărată criză și să conducă, pe neașteptate, la o despărțire a părților.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 4 – 10 februarie 2023

LEU

Dialoguri ciudate, criptice, la locul de muncă, din care nativii nu vor înțelege mare lucru; posibilă informație care nu va avea darul să contureze un viitor comod cu privire la programul de muncă, la atribuțiile ce le vor reveni, la statutul lor profesional (loc într-o ierarhie instituțională).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 4 – 10 februarie 2023

FECIOARA

Fecioarele nu se vor putea pune de acord cu aceia cu privire la o anumită viziune (politică, economică sau de autoritate și legalitate) ori cu privire la felul în care ar trebui să se desfășoare activitatea curentă la locul de muncă. Între 7 și 9 februarie, dimineața, Luna va străbate zodia Fecioarei și le va da celor care s-au născut în acest semn stabilitate, hărnicie, simț al datoriei. Context relativ bun, profitabil prin logica și amabilitatea pe care le va aduce respectiva ipostază astrală.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 4 – 10 februarie 2023

BALANȚA

Între 7 și 9 februarie, dimineața, cele două case ale sănătății vor evolua într-un cadru calm, chiar relaxat, oferind „confort astral' pentru o bună funcționare fizică și psihică. Posibile satisfacții profesionale. Între 9 februarie, după ora 10:47, și 10 februarie, Luna va traversa zodia Balanței și se va plasa în casa I a personalității celor care s-au născut în acest semn și despre care vorbim aici.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 4 – 10 februarie 2023

SCORPION

Context șubred și pentru relațiile parteneriale care se pot destabiliza pe fondul acestei încercări personale, unii dezertând din postura de apropiați ai Scorpionilor, lăsându-i singuri într-un moment greu, alții doar dându-și, cu acest prilej, „arama pe față'. Între 7 și 9 februarie, dimineața, relațiile de prietenie sau de afecțiune vor evolua, de la caz la caz, și în funcție de vârstă, de experiență de viață și de importanță a acestora în economia vieții Scorpionilor corect, plăcut, profitabil.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 4 – 10 februarie 2023

SĂGETĂTOR

Între 7 și 9 februarie, dimineața, intuind că traversează o perioadă de instabilitate socio-profesională, Săgetătorii probabil că, instinctiv, vor căuta să nu accentueze riscurile acestui context astral defavorabil lor pe multiple planuri. Între 9 februarie, după ora 10:47, și 10 februarie, nativii vor da dovadă de maturitate și de decență în relațiile cu prietenii, în schimb, nu se vor mai putea controla la fel de bine și de eficient în reacțiile afective cu cei dragi sau cu copiii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 4 – 10 februarie 2023

CAPRICORN

Cei care se confruntă cu ipostaze litigioase își pot lua măsuri de siguranța pentru protejarea unor bunuri, „pe ultima sută de metri'; totuși, riscul unor obstrucții rămâne (blocare de conturi, sechestru asigurator), Între 7 și 9 februarie, dimineața, context bun pentru cei care trebuie să se decidă cu privire la o direcție școlară sau profesională. Informații utile, consultări cu persoane competente.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 4 – 10 februarie 2023

VĂRSĂTOR

Evoluția unui litigiu de orice fel, a unui proces sau a unei anchete poate cunoaște un parcurs amețitor prin inedit, surprize, decizii insolite sau evenimente care pot da o altă semnificație și o altă explicație faptelor cercetate. Între 7 și 9 februarie, dimineața, axa celor două case ale banilor și ale bunurilor va funcționa convenabil, cel puțin pentru câștigurile rezultate din activitățile profesionale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 4 – 10 februarie 2023

PEȘTI

Pe fond, Peștii ar trebui să aibă „ceva' noroc: o mică șansă, o ipostază speculată inteligent, să se bucure de generozitatea sau de cumsecădenia unei persoane care să fie sensibilă la cererea formulată de ei sau care, prețuindu-i, să le acorde locul cuvenit într-o ipostază mai complexă de viață și activitate (o asociere). Între 9 februarie, după ora 10:47, și 10 februarie, relațiile bănești nu vor fi nici mai bune, nici mai rele decât până acum; nota de continuitate o va da grija pentru prezent dar și pentru viitorul lor salarial sau financiar.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 4 – 10 februarie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal