Horoscop Urania, 4 – 9 iunie

Horoscop Urania, 4 – 9 iunie: Venus intră în zodia Leului. Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

În după-amiaza zilei de 5 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 9 octombrie, va străbate sectorul vieții sentimentale și al creativității; cei dotați cu talent și cu o (oarecare) experiență în domeniu pot da o lovitură de imagine.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iunie 2023

TAUR

În după-amiaza zilei de 5 iunie, aceasta va intra în zodia Leului și, până pe 9 octombrie, se va plasa în sectorul relațiilor de familie și al problemelor domestice, cărora le va da un parcurs dinamic, plin de surprize și motivații subiective (orgoliu, mândrie, vanitate, ambiție, dorință de a demonstra niște calități).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iunie 2023

GEMENI

În acest sector, în ziua de 4 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, care va contribui la limpezirea unor situații care își trăiesc finalul sau apogeul celor care s-au conturat. Posibile șanse de a câștiga imagine, avantaje, „vieți' ca la jocurile online, în contextul unor conflicte, procese, anchete, dispute sonore. Între 5 iunie, după ora 10:31, și 7 iunie dimineața, context astral puțin relevant pentru cele două case ale banilor și bunurilor patrimoniale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iunie 2023

RAC

Între 7 iunie, după ora 11:42, și 9 iunie, la prânz, informații sau situații de ultimă oră care pot introduce accente divergente într-una din preocupările financiare sau patrimoniale ale nativilor. Din 9 iunie, după ora 13:14, posibile surprize financiare sau procedurale dacă este vorba de o pretenție sau un litigiu cu premise bănești. Nu vă asumați riscuri inutile.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iunie 2023

LEU

Între 7 iunie, după ora 11:42, și 9 iunie, la prânz, surprize, evoluții atipice, reacții subiective în planul relațiilor parteneriale care le vor stârni Leilor reacții vehemente, transformându-i în adversari redutabili. Din 9 iunie, după ora 13:14, planuri financiare, speranțe într-o viitoare îndreptare financiară fără ca pentru asta să-și pună speranța în prieteni.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iunie 2023

FECIOARA

În după-amiaza zilei de 5 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 9 octombrie, se va plasa în casa a XII-a, a cerului de naștere al celor născuți în zodia Fecioarei, postură din care va reuși să tempereze întrucâtva influxurile puternice ale planetei Marte, plasată în aceeași casă a sănătății, până la începutul lunii iulie. Va funcționa, totuși, ca un „noroc ascuns' în alte sectoare de viață, în funcție de harta personală și ora nașterii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iunie 2023

BALANȚA

În după-amiaza zilei de 5 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 9 octombrie, se va plasa în sectorul relațiilor de prietenie unde va lucra în favoarea nativilor cărora le va scoate în cale un personaj important prin funcție, imagine sau valoare persoană care le poate arăta o atenție specială, îi poate sprijini, încuraja sau cu care, chiar, vor putea lucra la un proiect comun.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iunie 2023

SCORPION

În după-amiaza zilei de 5 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 9 octombrie, va străbate sectorul carierei, al funcțiilor și al puterii unde va funcționa ca un adevărat benefic și protector, facilitându-le Scorpionilor succesul și permițându-le să se afirme la adevărata lor valoare deși, e de reținut faptul că, relațiile parteneriale vor fi, uneori, greu de gestionat, sau vor deveni tot mai complicate și mai conflictuale iar rivalitățile vor spori în intensitate. Între 7 iunie, după ora 11:42, și 9 iunie, la prânz, provocări, noutăți în planul activităților publice.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iunie 2023

SĂGETĂTOR

În după-amiaza zilei de 5 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului și până pe 9 octombrie, se va afla în tranzit prin casa a IX-a, unde îi va mobiliza pe nativi în ideea regrupării capacităților lor mentale, fizice și profesionale pentru un proiect important; ca Benefic și protector le va spori nevoia de stimă de sine, dorința de afirmare, nevoia de succes și recunoaștere pentru care se vor mobiliza și vor face ceea ce este necesar.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iunie 2023

CAPRICORN

În după-amiaza zilei de 5 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 9 octombrie, va tranzita sectorul casei a VIII-a, a bunurilor și a avantajelor bănești născute din rezolvarea unor înțelegeri, împărțeli și dispute cu persoane sau instituții (despăgubiri, compensări, atribuiri, reglementări).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iunie 2023

VĂRSĂTOR

În după-amiaza zilei de 5 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 9 octombrie, se va plasa în tranzit prin casa a VII-a a relațiilor parteneriale unde va avea o prestație corectă și favorabilă; ținând cont de specificul acestei case, se poate anticipa un spor deloc util nativilor pe direcția dezvoltării unor ambiții și rezistențe născute din vanitate și orgolii ori din dorința de a demonstra ce sunt în stare, ceea ce, firește, va complica datele conflictului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iunie 2023

PEȘTI

Pe 5 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului și până pe 9 octombrie, se va afla în tranzit prin casa sănătății de fiecare zi. Până pe 10 iulie, din cauza asocierii ei cu Marte, planeta Venus nu-și va putea exercita pe de-a-ntregul funcția de benefic; apoi ea va intra în mișcare retrogradă și abia de la începutul lunii septembrie va fi pe de-a-ntregul eficientă. Atenție că, din perspectiva relațiilor de muncă, conjunctura în care ea va fi plasată va accentua mândria și orgoliul și nu va lăsa loc pentru toleranță, răbdare și diplomație; și, din păcate, în perioada următoare, la locul de muncă, tocmai de asta va fi nevoie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 3 – 9 iunie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop