Horoscop Urania, 27 mai – 2 iunie

Horoscop Urania 27 mai – 2 iunie: iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 29 mai, după ora 17:51, și 1 iunie noaptea, context astral în care se vor amesteca influențele relativ pozitive cu cele mai vechi și, prin asta, mai critice, în planul relațiilor parteneriale. Berbecii trebuie să țină cont că „inflamarea' pe care le-o insuflă Marte dinspre Leu, chiar dacă nu privește acest sector propriu-zis, le va amprenta felul de a se purta și a reacționa în situații dificil de gestionat cu o doză de impulsivitate și intoleranță sau de radicalism.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2023

TAUR

Între 29 mai, după ora 17:51, și 1 iunie noaptea, stare de sănătate echilibrată, posibile dialoguri destinse și, uneori, chiar profitabile pe chestiuni de activitate profesională curentă. Între 1 iunie, după ora 2:45, și 2 iunie, relațiile parteneriale vor evolua într-un context complicat de atitudinile reticente sau suspicioase ori fățiș ostile ale ambelor părți (cel mai vulnerabil segment orar va fi între 6 și 9 dimineața).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2023

GEMENI

Între 29 mai, după ora 17:51, și 1 iunie noaptea, relațiile afective nu vor genera stări de spirit dizarmonice. Nevoie de liberate sau de independență în planul sentimentelor, al speranțelor, al dorințelor de împlinire și de abordare a unor plăceri compensatoare. Cel mai special moment al perioadei cuprinse între 1 iunie, după ora 2:45, și 2 iunie îl reprezintă primele ore ale dimineții de 2 iunie, când se va pune problema abordării unei chestiuni de sănătate în termeni tranșanți de tipul „e bine sau nu bine', „e corect sau nu-i corect'.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2023

RAC

Între 29 mai, după ora 17:51, și 1 iunie noaptea, nativii vor nutri dorința de a restabili calmul, armonia și buna înțelegere între ei și una dintre rudele apropiate, mai în vârstă. Dacă între ei și aceia nu s-au instalat conflicte care să le macine relația, demersurile vor fi binevenite și vor da roade.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2023

LEU

Între 29 mai, după ora 17:51, și 1 iunie noaptea, informații interesante sau utile prin introducerea unor precizări necesare, a unor nuanțe care le vor permite nativilor să-și ajusteze o opinie în lumina noilor concluzii pe care le vor putea extrage pe baza acestor noi unghiuri de abordare; dialoguri politicoase fără a face prin asta Leii să ajungă se pună bazele vreunei cooperări sau a unei rezoluții favorabile unei teme de viață cu care se confruntă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2023

FECIOARA

Între 29 mai, după ora 17:51, și 1 iunie noaptea, posibilă nevoie financiară de mică valoare care poate fi rezolvată prin susținerea unui prieten, fără ca prin asta, Fecioara să se îndatoreze, să facă vreo concesie „la schimb' sau să-și calce pe inimă. Între 1 iunie, după ora 2:45, și 2 iunie, comunicarea interumană se va desfășura sub un patronaj astral ce impune diplomație, autocontrol și stăpânire de sine constantă. Exagerările vor fi la tot pasul, dar orice replică va da nativul se vor naște controverse disproporționate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2023

BALANȚA

Între 29 mai, după ora 17:51, și 1 iunie, noaptea, Luna va străbate zodia Balanței și le va da celor care s-au născut în acest semn multă grație în maniere, eleganță în comportament și în exprimare, finețe a spiritului și toleranță ca atitudine față de oameni și evenimente ceea ce nu va fi un aspect minor dacă ținem cont de discrepanțele care se conturează în sectorul relațiilor parteneriale și socio-profesionale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2023

SCORPION

La sfârșitul zilei de 2 iunie, se va constitui un Trigon regal pe semnele de Apă, la grad perfect, între Venus (Rac), Lună (Scorpion) și Neptun (Pești), reunind factori astrali care țin de persoana lor, de sentimentele, de atașamentele, de convingerile sau de credințele ce-i animă conturând, astfel, o zonă de armonie și echilibru la care au ajuns sau pe care îl pot realiza dacă vor face, în continuare, niște eforturi de cunoaștere în direcțiile sugerate de împrejurările cu care se va confrunta fiecare nativ în parte.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2023

SĂGETĂTOR

Între 29 mai, după ora 17:51, și 1 iunie, noaptea, relațiile personale vor evolua nu neapărat ambiguu cât superficial și neconcludent dacă unii Săgetători nu vor face efortul să limpezească lucrurile. Între 1 iunie, după ora 02:45, și 2 iunie, cele două case ale sănătății vor fi puse într-o ecuație astrală intensă dată de cele opt opoziții și douăsprezece cuadraturi realizate de planetele în tranzit prin trei semne fixe.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2023

CAPRICORN

Între 1 iunie, după ora 02:45, și 2 iunie, un prieten îl va deranja pe câte un Capricorn. Între sfârșitul zilei de 2 iunie și începutul zilei de 3 iunie, se va constitui un Trigon regal pe cele trei semne de Apă, la grad perfect, între Venus (27° Rac), Lună (25/27° Scorpion) și Neptun (27° Pești), care va uni într-un mănunchi semnificațiile tranzitelor din sectoarele prieteni, comunicare, parteneriat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2023

VĂRSĂTOR

Un factor șubred (familia, anturajul, partenerii de afaceri, participarea la activitățile bazate pe înțelegeri sau contracte ce sunt acum verificate sau contestate) îi pot pune pe unii în ipostaza de a se apăra sau de a decide în ce măsură își vor mai desfășura activitatea în acel context ,alături de unii oameni sau alături de întregul colectiv în discuție. La sfârșitul zilei de 2 iunie, un Trigon regal pe semnele de Apă, între Venus (Rac), Lună (Scorpion) și Neptun (Pești), va înlesni concluziile subtile cu privire la bani, meserie, succes, carieră.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2023

PEȘTI

Între 1 iunie, după ora 02:45, și 2 iunie, cele două case ale comunicării nu sunt tocmai favorabile pentru acești nativi hipersensibili care vor simți la tot pasul presiunea unor persoane sau a unor evenimente și care nu vor accepta cu ușurință nici explicațiile și nici informațiile oferite lor; neîncredere, ostilitate și îndoială cu privire la logica unor fapte prezentate în acea lumină suspectă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop