Horoscop Urania 24 – 30 iunie

Horoscop Urania 24 – 30 iunie: iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

În ziua de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va străbate sectorul relațiilor de familie și al premiselor patrimoniale în regim personal sau în coproprietate cu una sau mai multe rude și le va consolida dorința de a conserva ceea ce au, de a exploata cât mai judicios bunurile în devălmășie și de a elimina conflictele născute de interesele dezvoltate de unele rude în jurul acelor bunuri sau avantaje.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iunie 2023

TAUR

În ziua de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va traversa casa informațiilor curente, a „micii' învățături și a examenelor aferente, a deplasărilor și a relațiilor cu persoanele cunoscute ocazional, introducând o notă rezervată, de interiorizare și indisponibilitate în a se risipi în vizite și conversații; nevoia de a învăța, de a se pregăti în vederea unui concurs sau a examinării competențelor lor cu atenție, cu răbdare și cu seriozitate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iunie 2023

GEMENI

Disponibilitate pentru un mod de viață flexibil presărat cu momente de recreere, de divertisment, de abandonare în plăcerile care nu-i vor solicita prea mult mental sau fizic. În ziua de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va traversa casa banilor câștigați din muncă proprie și le va schimba întrucâtva viziunea despre muncă, bani, câștig, făcându-i să devină mai restrictivi cu plățile la care se vor angaja.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iunie 2023

RAC

Nativii trebuie să fie atenți și la nuanță pentru că prea multă modestie sau timiditate (reală sau mimată) poate lăsa impresia de nesiguranță sau de o pregătire șubredă. Între 26 iunie, după ora 1:57, și 28 iunie, dimineața, factori de stres contracarați de plăcerea de a se odihni în spațiul domestic ori de a se detașa de sarcinile cotidiene pe care le vor amâna pentru o perioada când vor fi mai în formă și le vor putea rezolva atunci fără prea mult efort.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iunie 2023

LEU

În ziua de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va fi, alături de Soare, un factor astral eficient și util pentru echilibrul psihic, unde va tempera apele tulburate de evenimentele anterioare al căror ecou nu s-a stins încă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iunie 2023

FECIOARA

În ziua de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va străbate sectorul relațiilor de prietenie unde va permite o aprofundare și o înțelegere a lor prin analiza faptelor, evenimentelor și discuțiilor la care nativii au participat și din care vor putea extrage niște impresii justificate cu privire la natura umană a celor apropiați și la profilul relației dezvoltate de ei.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iunie 2023

BALANȚA

În ziua de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va străbate sectorul carierei, dar nu va fi un factor de expansiune, de analiză atentă și de observare, iar răspunsurile la provocări vor fi mai greu de înțeles pentru că vor fi neconcludente, trădând lipsa de angajare a nativilor pe care o vor comunica apropiaților lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iunie 2023

SCORPION

Moment al interiorității din punct de vedere intelectual, când Scorpionii se vor preocupa de factorii morali, religioși, culturali, educativi pe care se vor baza în evoluția lor, indiferent de vârstă. Efort de aprofundare pentru cei tineri, efort de a progresa în planul ideilor superioare, în cazul celor maturi; conservatorism ca tendință generală necesară păstrării unor repere. Context bun pentru unele categorii de creatori care își vor căuta modelele și reperele de autodefinire a lor și a creațiilor lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iunie 2023

SĂGETĂTOR

În ziua de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va influența sectorul intereselor bănești și patrimoniale pentru a căror rezolvare au nevoie de intervenția unei persoane sau a unei instituții; în acest sens, Mercur va accentua indisponibilitatea nativilor de a accepta să se despartă de un bun prin partaj, de a ceda niște cote, de a renunța la pretenții și va accentua spiritul de posesiune până la cramponarea de acele bunuri contraproductivă cauzei lor, făcându-i foarte puțin dispuși să ia în calcul soluțiile realiste, ofertele oneste și, mai ales, condițiile în care se desfășoară respectiva dispută (în plan personal sau procesual).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iunie 2023

CAPRICORN

Întreaga săptămână, în sectorul banilor și al bunurilor materiale revendicate sau disputate, va opera tripla conjuncție Marte/Venus/Lună Neagră în Leu, în cuadratură cu Uranus, în tranzit prin Taur; este vorba de conflictele care pleacă de la bani sau de pretențiile ridicate de o persoană dragă nativilor care va introduce factori de constrângere în numele relației sau al sentimentelor ce îi unesc și care, în viziunea lor, justifică modul în care ei pun problema; dar în locul celor de care nativii sunt legați prin sentimente pot fi copiii celor născuți în Capricorn care vor acționa în virtutea aceleiași abordări exagerate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iunie 2023

VĂRSĂTOR

Se va intensifica nevoia de stabilitate și de siguranță a locului de muncă și se va accentua refuzul schimbărilor în plan profesional, nativii eschivându-se și amânând momentul în care ar trebui să înceapă adaptarea lor la viitoarele condiții prin cursuri de formare profesională continuă. Între 28 iunie, după ora 11:56, și 30 iunie, după-amiaza, răstimp interesant prin ceea ce poate declanșa o noutate sau un factor surpriză (succes, victorie în plan personal).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iunie 2023

PEȘTI

În ziua de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va străbate sectorul vieții sentimentale, sporind ipostazele în care nativii vor cădea în patima „dialogurilor interioare' din dorința de a afla adevărul sau de a analiza – a nu știu câta oară! – un detaliu de viață curentă care li se pare că devoalează o intenție, un gând ascuns, ceea ce va deveni obositor pentru suflet și apăsător pentru universul interior al nativilor; mai precis, va fi o pierdere de timp și o inutilă menținere în prim-planul atenției a stărilor de spirit dizarmonice pe care le-au trăit cândva.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iunie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop