Horoscop Urania 22 – 27 ianuarie, o săptămână bună pentru femei

Horoscop Urania 22 – 27 ianuarie, o săptămână în care femeile sunt ajutate. Energia Vărsătorului este pe repede înainte, în grabă. Se rezolvă unele lucruri.

BERBEC

Între 25 ianuarie, după ora 20:48, și 27 ianuarie, Luna va străbate zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn energie, bună capacitate de mobilizare a resurselor, hărnicie și implicare consecventă în activitățile cotidiene personale sau profesionale. Pe 27 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 februarie, va străbate sectorul casei a XII-a, asigurând o foarte utilă cuplare la energiile superioare, la lumea ideilor și a trăirilor spirituale, de unde și o accentuare a hipersensibilității (presimțiri, telepatie, intuiții).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 21 – 27 ianuarie 2023

TAUR

Între 25 ianuarie, după ora 20:48, și 27 ianuarie, Luna va provoca stări de spirit mai puțin calme și potrivite unei vieți cotidiene tihnite. Pe 27 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 februarie, va străbate sectorul relațiilor cu apropiații nativilor, dându-le celor din urmă șansa de a beneficia de ajutorul și de susținerea morală sau materială a prietenilor, de o bună comunicare cu aceștia ori de a împărți cu ei momente de viață personală care să le ofere satisfacții speciale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 21 – 27 ianuarie 2023

GEMENI

Între 25 ianuarie, după ora 20:48, și 27 ianuarie, relațiile cu prietenii pot fi deranjate de o afirmare, de un gest, de o inițiativă care îl obligă pe cel născut în Gemeni să ceară explicații sau să-i pună la punct pe cei care „au călcat strâmb'. Pe 27 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 februarie, va aduce un spor de simpatie din partea publicului, a unui colectiv, a unei asistențe din mediul profesional, a publicului larg; apreciere, plus de notorietate; nu sunt excluse micile recompense.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 21 – 27 ianuarie 2023

RAC

Nu luați decizii cu privire la începerea unei afaceri sau investiții. Între 23 ianuarie, după ora 19:36, și seara zilei de 25 ianuarie, momente de relaxare, de bucurie spirituală, de progres personal prin abordarea unor lecturi sau cursuri de formare spirituală, culturală, artistică. Între 25 ianuarie, după ora 20:48, și 27 ianuarie, viața profesională va fi din nou solicitantă, acaparantă uneori și plină de provocările născute de relațiile inter-umane deloc politicoase sau oneste.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 21 – 27 ianuarie 2023

LEU

Risc sporit pentru cei care sunt antrenați în conflicte deschise, asociate cu reclamații și anchete ori în cazul celor care sunt implicați în procese a căror turnură va fi bruscă, șocantă și, uneori, poate disproporționată cu motivul care va sta la baza adoptării ei. Intervenții verbale nefericite ale unor prieteni. Între 23 ianuarie, după ora 19:36, și seara zilei de 25 ianuarie, context astral mai puțin relevant pentru chestiunile financiare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 21 – 27 ianuarie 2023

FECIOARA

Între 25 ianuarie, după ora 20:48, și 27 ianuarie, stres legat de felul în care se desfășoară premisele unei revendicări, ale unor demersuri personale sau oficiale pentru reglementarea unor chestiuni bănești sau materiale. Pe 27 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 februarie, va străbate sectorul relațiilor parteneriale, constituind un factor astral constructiv, necesar bunei înțelegeri și acordurilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 21 – 27 ianuarie 2023

BALANȚA

Între 23 ianuarie, după ora 19:36, și seara zilei de 25 ianuarie, căldură afectivă modestă dar resimțibilă în chip plăcut. Între 25 ianuarie, după ora 20:48, și 27 ianuarie, muncă multă, stres, efort fizic și mental, nevoia de a interveni într-o chestiune petrecută la serviciu care pleacă de la o eroare ori care ar putea prejudicia activitatea profesională (erori, exagerări, abuzuri, viziune greșită asupra unor evenimente și situații reale).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 21 – 27 ianuarie 2023

SCORPION

Cei plecați în străinătate se pot confrunta cu rigorile unor indicații sau decizii locale care le pot afecta stilul de viață, regimul de muncă ori statutul juridic al șederii lor în respectiva țară. Moment delicat și pentru viața profesională ori pentru imaginea publică care poate trece printr-o încercare de punere în vină, de compromitere sau de discreditare din partea cuiva invidios, gelos, ostil sau din „tabăra cealaltă'.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 21 – 27 ianuarie 2023

SĂGETĂTOR

Posibile evenimente care se vor petrece în timpul unei călătorii, a căror sursă de neînțelegere poate pleca de la știri eronate, informații absurde care necesită explicații și care nasc răspunsuri absurde ori inițiative în totală neconcordanță cu realitatea, complicându-le, astfel, deplasarea. Nu sunt excluse nici accidentele sau evenimentele rutiere provocate de intemperii. Derulare „cu scântei' a unor întâlniri, ședințe, examene, audieri, audiențe.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 21 – 27 ianuarie 2023

CAPRICORN

Între 25 ianuarie, după ora 20:48, și 27 ianuarie, posibile tensiuni în mediul familial din care provine nativul; dispute pe teme mici și mari de viață, atitudine ostilă oricărei înțelegeri sau, chiar, a acceptării unei evidențe, a adevărului sau a necesității unei intervenții; la mijloc va fi vorba de orgoliu prost înțeles, de ambiții personale ori de o neînțelegere reală a realității cu care se confruntă (persoane în vârstă, bolnave, departe de viața activă).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 21 – 27 ianuarie 2023

VĂRSĂTOR

Între 25 ianuarie, după ora 20:48, și 27 ianuarie, dialoguri mai abrupte cu persoane care, la rândul lor, nu sunt tocmai politicoase ori atitudine provocatoare față de Vărsători; controverse și dispute pe teme curente în contextul unor ședințe și dezbateri profesionale. Discuții marcate de lipsa de amabilitate sau de a înțelegere a unei probleme cu funcționarii stratului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 21 – 27 ianuarie 2023

PEȘTI

Între 23 ianuarie, după ora 19:36, și seara zilei de 25 ianuarie, Luna va străbate zodia Peștilor și se va plasa în casa I a personalității celor despre care vorbim acum, oferind un sprijin real în plan sentimental emoțional, afectiv, mental, psihic tuturor, indiferent de vârstă. Peștii vor fi sensibili, intuitivi, simpatici, vor arăta bine și vor avea preocupări din care latura practică, terre à terre va lipsi.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 21 – 27 ianuarie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop