Horoscop Urania, 20 – 25 octombrie

Horoscop Urania, 20 – 25 octombrie, iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 21 decembrie, va străbate sectorul perfecționării profesionale și al deplasărilor în străinătate din varii motive (muncă, studii, participare la concursuri și festivaluri, efectuarea unor delegații sau vizite la cei apropiați). Noul tranzit va fi completat și consolidat în forța lui de impact de Luna Nouă în Săgetător, din 24 noiembrie, care va scoate în evidență aspectele cu adevărat importante la care nativii ar trebui să fie atenți.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2022

TAUR

Grija pentru imagine și temerile legate de posibilul ecou negativ al unora dintre deciziile lor îi vor putea face să renunțe din nou la respectiva inițiativă. În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până la sfârșitul zilei de 21 decembrie, va străbate sectorul banilor și al beneficiilor materiale obținute cu ajutorul unor persoane sau instituții.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2022

GEMENI

Un accent special în evoluția relațiilor parteneriale (afaceri, asocieri, proiecte comune), a relațiilor între soți sau a litigiilor și a disputelor ar putea fi observat în preajma zilei de 24 noiembrie, când va avea loc Luna Nouă în Săgetător, care va permite abordările curajoase și soluțiile autoritare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2022

RAC

Perioada cuprinsă între 23 noiembrie, după ora 22:16, și 25 noiembrie va sta sub semnul intrării Soarelui, în ziua de 22 noiembrie, în zodia Săgetătorului, care va începe să străbată sectorul sănătății de fiecare zi, introducând o notă vizibilă de optimism, de încredere, de vigoare și de abordare curajoasă a unor suferințe organice.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2022

LEU

Perioada cuprinsă între 23 noiembrie, după ora 22:16, și 25 noiembrie va fi marcată de faza de Lună Nouă în Săgetător, care se va produce în ziua de 24 noiembrie și care le-ar putea aduce celor născuți în zodia Leului un moment semnificativ, care să dea o șansă importantă activităților lor artistice.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2022

FECIOARA

Perioada cuprinsă între 23 noiembrie, după ora 22:16, și 25 noiembrie va fi marcată de faza Lunii Noi în Săgetător, din 24 noiembrie, care va crea condițiile favorabile reglementării unor dispute mai vechi între nativi și părinții sau rudele lor în vârstă. Perioada va fi favorabilă înțelegerii corecte a unei situații și acceptării (adoptării) unei strategii casnice/domestice sau relaționale care să le permită atât reglementarea unei disfuncții, cât și normalizarea unei relații interumane.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2022

BALANȚA

Perioada cuprinsă între 23 noiembrie, după ora 22:16, și 25 noiembrie va fi marcată de faza Lunii Noi în Săgetător, din 24 noiembrie, care va marca o temă importantă sau urgentă de viață care trebuie rezolvată.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2022

SCORPION

În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până la sfârșitul zilei de 21 decembrie, va tranzita casa banilor câștigați din muncă proprie, creând cadrul legal potrivit pentru rezolvarea (într-un târziu!) sau abordarea (pentru prima dată) unor nereguli sau nemulțumiri salariale. Cererile sau pretențiile vor trebui formulate onest, adecvat realității și într-un spirit rezonabil, de cooperare, și nu de răfuială.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2022

SĂGETĂTOR

Pe 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 21 decembrie, va traversa casa I a personalității celor care s-au născut în acest semn, dându-le o importantă susținere astrală în plan interior (psihic, suflet), în plan fizic (organic) sau ca ființe sociale. Șansă de a se întări pe toate coordonatele personale și de a deschide un nou ciclu de viață într-una dintre laturile importante ale existenței lor, pe fondul Lunii Noi în Săgetător, din 24 noiembrie, care își va exercita influența în același sector al hărții cerului lor de naștere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2022

CAPRICORN

Nativii nu trebuie să aibă inițiative pentru a modifica și ceva din economia acestora. Pe 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 21 decembrie, va străbate casa a XII-a a aspectelor ascunse ale vieții, doar că, dat fiind natura sa pozitivă, diurnă, luminoasă, el va permite descoperirea unor adevăruri sau conexiuni între oameni, evenimente și consecințele lor, ceea ce va fi în beneficiul nativilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2022

VĂRSĂTOR

În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 21 decembrie, va străbate casa relațiilor de prietenie, introducând o binevenită notă de onestitate, de dreptate, de sinceritate și de generozitate; cel puțin din partea nativilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2022

PEȘTI

În ziua de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 21 decembrie, va influența în chip pozitiv sectorul carierei și al activităților profesionale exercitate la un nivel superior prin funcție, rang și însărcinări speciale, dându-le multora posibilitatea să evolueze în spațiul public, în posturi oficiale ori să se remarce prin calitățile personale, mai ales prin logică, onestitate și viziune corectă asupra cadrului legal ce trebuie urmat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal