Horoscop Urania, 2 – 8 iulie

Horoscop Urania, 2 – 8 iulie: Lună Plină în Capricorn. Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 6 iulie, după ora 20:33, și 8 iulie, univers interior bogat în ideație și disponibilitate spre visare, planuri de viitor sau transformări personale. Posibilă nemulțumire (supărare, deziluzie, revoltă) reprovocată de comportamentul sau de afirmațiile unei persoane dragi lor ori poate răstimp presărat cu neînțelegeri și capricii care strică armonia firească.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2023

TAUR

Între 2 iulie, după ora 20:20, și seara zilei de 4 iulie vor reveni în actualitate chestiunile delicate sau greu de modificat în construcția lor ce l-au pus în trecut în dificultate pe un Taur care fie nu a știut cum e mai bine să acționeze, fie nu a avut suficient curaj să pornească o luptă pe cont propriu cu cei care au exercitat presiuni morale sau socio-profesionale asupra lui.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2023

GEMENI

Complicată, și poate chiar conflictuală, se conturează a fi casa comunicării care, pe fondul aflării unor secrete, unor informații tăinuite, cu sau fără voie, sau a intențiilor ascunse ale persoanelor cu care nativii se intersectează pe coordonatele acelorași interese, să-i împingă pe Gemeni spre riposte brutale și momente de furie nestăpânită. Posibile deplasări cu peripeții.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2023

RAC

Profunzimea, durata și nota generală a acestei situații va fi amplificată de Luna Plină în Capricorn, din 3 iulie, care le va da nativilor impulsuri dintre cele mai speciale. Șanse minime pentru ca un Rac să aibă un dialog rezonabil și eficient cu indiferent ce tip de partener.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2023

LEU

Între 4 iulie, după ora 20:20, și seara zilei de 6 iulie, relațiile parteneriale își vor urma parcursul instaurat de două-trei săptămâni încoace, alcătuind un peisaj provocator, trăit la cote intense, cu implicări vijelioase și reacții personale marcate de orgoliu și vanitate, dar și de intoleranță față de presiuni sau exagerări.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2023

FECIOARA

Între 4 iulie, după ora 20:20, și seara zilei de 6 iulie, cele două case ale sănătății care privesc axa cardiovasculară vor funcționa ca în ultimele două-trei săptămâni, adică la fel de stresant. Nativii vor dezvolta planuri profesionale care se vor naște din nemulțumiri și neîmpliniri, din dorința de a sparge un tipar existențial banal, nemotivant, monoton și, poate, nu tocmai mulțumitor la capitolul bani, precum și din dorința firească de reevaluare, reinventare și reafirmare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2023

BALANȚA

Între 4 iulie, după ora 20:20, și seara zilei de 6 iulie, nevoie de a evada în locuri și activități care să le permită nativilor să se elibereze de constrângerile momentului, de compensare a unor stări de spirit marcate de stresul socio-profesional la care au fost supuși în ultima vreme. Din acest peisaj, disponibilitatea spre noi povești de dragoste nu va lipsi dar va fi trăită la cote modeste care vor trăda starea de spirit a nativilor care nu vor dori „să-și complice viața'.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2023

SCORPION

Nu va fi un context astral al expansiunii, al dezvoltării sau al schimbării, dimpotrivă, va fi o perioadă în care inițiativa va fi ținută sub un control strict, nativii preferând să observe, să analizeze, să tragă învățăminte și să nu se lanseze în inițiative care să le schimbe parcursul de viață.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2023

SĂGETĂTOR

Nativii vor dezvolta o atitudine conservatoare față de bunurile lor pe care nu vor dori să le înstrăineze cu nici un chip, motiv pentru care vor încerca să găsească soluții alternative. Între 4 iulie, după ora 20:20, și seara zilei de 6 iulie, examenele unora dintre nativi (mai ales ale celor tineri) vor sta sub semnul unor surprize sau evoluții de ultim moment care vor schima datele problemei.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2023

CAPRICORN

Între 4 iulie, după ora 20:20, și seara zilei de 6 iulie, nu este exclusă intervenția unei instituții sau apariția unei decizii (rezoluții oficiale, hotărâri judecătorești) care să tranșeze într-un anume fel o temă financiară sau patrimonială ori să schimbe contextul juridic care permitea, până acum, o anumită abordare, și care, de-acum încolo, pune problema unei schimbări (adaptări) la noile condiții juridice, economice sau chiar umane (familiale) care va schimba raportul de forțe.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2023

VĂRSĂTOR

Între 4 iulie, după ora 20:20, și seara zilei de 6 iulie, Luna se va plasa în tranzit prin casa I a personalității celor despre care vorbim acum și le va spori farmecul personal printr-un plus de imaginație, tinerețe, spontaneitate și curaj dar îi va face mai tumultuoși și mai greu de temperat în urma mesajelor astrale venite dinspre zodia Leului (conflicte, dispute, comportament dificil).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2023

PEȘTI

Între 4 iulie, după ora 20:20, și seara zilei de 6 iulie, cele două case ale sănătății se vor afla, în continuare, sub semnul drastic al tranzitelor prin casa a VI-a, cea controlată de zodia Leului, influențând fiziologia inimii, în principal. Între 6 iulie, după ora 20:33, și 8 iulie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Peștilor și își va revăra influența asupra casei I a personalității celor despre care vorbim acum, stabilind relații speciale, teoretic armonice, cu planetele din zodia Racului (casa a V-a), ceea ce va spori intensitatea trăirii unor emoții sau situații cu mare încărcătură afectivă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2023


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop