Horoscop Urania 17 – 23 iunie

Horoscop Urania 17 – 23 iunie, Luna Nouă în Gemeni. Soarele va intra în zodia Racului. O săptămînă cu multe confuzii, avem ceață pe creier.

BERBEC

Între 21 iunie, după ora 1:04, și 23 iunie la prânz, tumult afectiv, uneori greu de stăpânit, impulsuri puternice, trăiri motivate de instincte (mai ales în cazul celor tineri), răscolite și scoase la suprafață de tripla conjuncție Lună, Marte, Lună Neagră, din 22 iunie, care nu vor putea fi ignorate sau minimalizate, ci neapărat rezolvate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iunie 2023

TAUR

Între 21 iunie, după ora 1:04, și 23 iunie la prânz, relații de familie încordate, probleme speciale, greu de rezolvat, evenimente angajante pentru nativi prin efectul triplei conjuncții Lună, Marte, Lună Neagră, din 22 iunie, care va stabili relații astrale riscante și conflictuale cu planetele din casa I a personalității celor născuți în zodia Taurului. Din 23 iunie, după ora 13:35, stabilitate afectivă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iunie 2023

GEMENI

Între 21 iunie, după ora 1:04, și 23 iunie, la prânz, mare tensiune în sectorul comunicării; ar fi chiar un motiv de uimire dacă nativii vor scăpa fără conflicte în acest răstimp, marcat de tripla conjuncție Lună, Marte, Lună Neagră, din ziua de 22 iunie, care, alături de planeta Venus, va introduce o notă de dezordine, de animozitate, de ostilitate, imprimând un comportament abuziv ori de câte ori o discuție, o afirmație și o informație vor fi înțelese de către cei născuți în zodia Gemenilor ca un atac la persoană, făcându-i să reacționeze disproporționat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iunie 2023

RAC

În acest sector, în ziua de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și, până în dimineața zilei de 23 iulie, le va da celor care s-au născut în acest semn energie, vitalitate, capacitate de recuperare, regăsire a unei direcții de viață pierdute (rătăcite?) sau aliniere la comandamentele esențiale ale momentului prin asumarea riscurilor și dificultăților asociate acelor circumstanțe.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iunie 2023

LEU

Între 21 iunie, după ora 1:04, și 23 iunie la prânz, Luna va traversa zodia Leului și, ca efect al triplei conjuncții Lună, Marte, Lună Neagră, din ziua de 22 iunie, se vor produce modificări în gândire și în comportament, reacții organice sau de manifestare a unor dorințe, intenții și interese cu o vigoare intensă, solicitând organismul, uneori, excesiv sau expunând nativul unei posturi exagerate care se va transforma într-o persoană nervoasă, irascibilă, impulsivă, cu care se va dialoga greu și se va conlucra anevoios.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iunie 2023

FECIOARA

Între 21 iunie, după ora 1:04, și 23 iunie la prânz, solicitare îndreptată spre funcția inimii pe fondul impactului pe care îl va avea asupra organismului nativilor tripla conjuncție Lună, Marte, Lună Neagră, din ziua de 22 iunie, mai ales că cele patru posturi astrale din casa a XII-a vor fi afectate în efectele lor de către cele douăsprezece cuadraturi construite de planetele pe direcția Taur/Leu.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iunie 2023

BALANȚA

Între 18 iunie, după ora 13:58, și începutul zilei de 21 iunie, unele persoane pot primi însărcinări profesionale speciale dar asta nu le va produce o mare bucurie pentru că peisajul uman și instituțional în care se va petrece respectiva numire va fi complicat iar ei vor fi puși în situația delicată de a gestiona conflicte sau nereguli și de a face față unor subminărilor din partea unui grup ostil lor din cauza divergențelor de opinie, de viziune și de interese.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iunie 2023

SCORPION

Între 21 iunie, după ora 01:04, și 23 iunie, la prânz, sectorul carierei va sta sub semnul unor încercări (confruntări) importante; unele dintre ele vor fi motivate de evenimente care s-au petrecut și a căror scadență are loc acum, altele se vor naște din vârtejul unor împrejurări complicate, conflictuale, greu de administrat chiar de către strategii Scorpioni; probabil că, pe fondul triplei conjuncții Lună, Marte, Lună Neagră, din ziua de 22 iunie, nu vor scăpa de provocarea unei „ieșiri în arenă'. Din 23 iunie, după ora 13:35, relațiile cu prietenii vor decurge în regimul normal, de până acum.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iunie 2023

SĂGETĂTOR

Între 18 iunie, după ora 13:58, și începutul zilei de 21 iunie, temeri cu privire la înstrăinarea unui bun, reticență față de unele proceduri care ar trebui să-i pună în posesia unor bunuri sau cote părți cuvenite din varii motive: nu cunosc legislația, se tem de consecințele unei acțiuni în instanță dacă se „luptă' cu persoane periculoase care se pot răzbuna pe ei și le pot face necazuri „în contrapartidă', nu sunt lămuriți asupra unor circumstanțe și prevederi legale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iunie 2023

CAPRICORN

Între 18 iunie, după ora 13:58, și 21 iunie, în zori, atitudine rezervată față de o invitație la dialog (consultare, negociere, dezbatere) a unei cauze (contract) sau a unui conflict. Reticența va continua și după 21 iunie, când Soarele va intra în zodia Racului, și va tranzita casa a VII-a a relațiilor parteneriale, până pe 23 iulie, blocând, întârziind și introducând tot felul de dificultăți în soluționarea cauzei în discuție.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iunie 2023

VĂRSĂTOR

Între 21 iunie, după ora 01:04, și 23 iunie, la prânz, pe fondul triplei conjuncții Lună, Marte, Lună Neagră, din 22 iunie, sectorul relaților parteneriale se va umple de provocări și va funcționa profund conflictual, în joc intrând atât cunoscuții cât și necunoscuții (străini întâlniți ocazional în varii circumstanțe). Evoluție riscantă, deloc favorabilă, a unor litigii, anchete, expertize, procese, verdicte oficiale, rezoluții ale unor instituții. Din 23 iunie, după ora 13:35, efort de stabilitate materială.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iunie 2023

PEȘTI

Între 21 iunie, după ora 01:04, și 23 iunie, la prânz, efervescență la locul de muncă, pe fondul triplei conjuncții Lună, Marte, Lună Neagră, din ziua de 22 iunie; posibile dezbateri, conturarea unor schimbări. Mecanisme astrale care pot privi și sectorul comunicării, al examenelor, al ipostazelor oficiale (ședințe, întruniri) importante ori al călătoriilor cu scop precis în care nativii pot juca un rol important de mediator sau de factor de temperare a spiritelor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 17 – 23 iunie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop