Horoscop Urania, 16 – 20 ianuarie

Horoscop Urania: de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 19 și 20 ianuarie, după ora 21:12, abordări destul de radicale și, prin asta, lipsite de suplețe sau de subtilitate, în contextul exercitării unei funcții, care ar putea să le fie reproșat nativilor, ca semn al unei indiferențe față de problemele colegilor sau ale subordonaților și de încercare de impunere autoritară a propriului lor punct de vedere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 14 – 20 ianuarie 2023

TAUR

Între 17 ianuarie, după ora 19:33, și seara zilei de 19 ianuarie, interesele bănești curente și problemele patrimoniale vor fi din nou puse în discuție: celor de o valoare importantă sau supuse arbitrajului unor instituții, nativii vor încerca să le dea un parcurs cât mai corect, cât mai „curat', pentru a nu complica o situație care trenează de prea mult tip și care va trebui rezolvată repede ori pentru a repara aspectele minore, dimpotrivă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 14 – 20 ianuarie 2023

GEMENI

Între 17 ianuarie, după ora 19:33, și seara zilei de 19 ianuarie, posibile dialoguri, mai mult prin intermediul tehnologiei moderne decât sub forma unor întâlniri față-n față, prilej cu care se pot sugera abordări relativ corecte și necesare doar că tocmai Gemenii vor fi cei evazivi, ei nearătându-se dispuși să le accepte, aducând contraargumente și complicând situația.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 14 – 20 ianuarie 2023

RAC

Între 17 ianuarie, după ora 19:33, și seara zilei de 19 ianuarie, stare organică și caracterizată prin instabilitate; unele indispoziții vor fi trăite repetitiv, după momente de atenuare sau chiar de dispariție a lor chiar și în absența unei medicații sau a unei îngrijiri specifice (tratament, procedură, terapie).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 14 – 20 ianuarie 2023

LEU

Între 17 ianuarie, după ora 19:33, și seara zilei de 19 ianuarie, entuziasm în plan afectiv, disponibilitate spre trăiri intense, nevoia de plăceri culinare, culturale sau relaționale pentru a șterge impresia neplăcută a perioadei trăite în ultima vreme. Între 19 și 20 ianuarie, după ora 21:12, regim de muncă marcat de un volum mare de sarcini profesionale ori de modificarea unor condiții care le complică programul de viață.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 14 – 20 ianuarie 2023

FECIOARA

Între 17 ianuarie, după ora 19:33, și seara zilei de 19 ianuarie, multe aspecte ce planează asupra vieții de familie vor rămâne neclare și nerezolvate, ele fiind complicate și de condiționări subiective sau de detalii particulare, ceea ce va face dialogul mai dificil, iar buna înțelegere, mai șubredă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 14 – 20 ianuarie 2023

BALANȚA

Nativii vor da dovadă de diplomație, de temperanță, de o abordare superioară a conflictelor și a disputelor, ceea ce, în plan partenerial, va contribui la destinderea atmosferei în care se vor desfășura dialogurile pe teme mai mult sau mai puțin conflictuale. Între 15 ianuarie, după ora 14:09, și 17 ianuarie, spre seară, mai puțin destabilizatoare ca în alte perioade, a chestiunilor bănești sau patrimoniale (litigioase).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 14 – 20 ianuarie 2023

SCORPION

Între 17 ianuarie, după ora 19:33, și seara zilei de 19 ianuarie, abordări ale unor teme financiare din perspectiva actelor normative, a contractelor și a înțelegerilor pe care nativii trebuie să le respecte. Dialoguri prin care un Scorpion va încerca să nuanțeze sau să influențeze întrucâtva atitudinea, deciziile și abordarea unei persoane sau a unui responsabil de problema lui dintr-o instituție în așa fel încât procedurile să meargă mai repede.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 14 – 20 ianuarie 2023

SĂGETĂTOR

Între 19 și 20 ianuarie, după ora 21:12, decizii care privesc nevoia de a face economie, de a renunța sau de a amâna proiectele costisitoare și mai ales imprudente, nu ca o indisponibilitate bănească, ci ca o prudență în aceste momente de criză și de nesiguranță profesională și financiară.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 14 – 20 ianuarie 2023

CAPRICORN

Între 17 ianuarie, după ora 19:33, și seara zilei de 19 ianuarie, evoluția sănătății va sta sub semnul schimbărilor frecvente: stare de spirit modificată frecvent, capacitate de a face față la un efort fizic prelungit sau la o activitate intelectuală care va oscila între energie și delăsare, între motivație și abandon.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 14 – 20 ianuarie 2023

VĂRSĂTOR

Multă instabilitate sentimentală, nevoie de evadare dintr-o relație afectivă, care i se pare câte unui nativ, mai ales dacă este tânăr, restrictivă, limitativă și poate chiar sufocantă. Nevoie de alternativă, de reflectare în mintea și în sufletul altcuiva pentru a-și verifica valoarea personală și a-și spori stima de sine.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 14 – 20 ianuarie 2023

PEȘTI

Între 17 ianuarie, după ora 19:33, și seara zilei de 19 ianuarie, instabilitate în activitatea profesională, frecvente schimbări de orar, de scop, de abordare; relațiile de familie vor „patina' pe un teren șubrezit de neîncredere, de ambiguitate, de nehotărâre sau de sesizarea unor interese ascunse, nerostite de către o rudă apropiată.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 14 – 20 ianuarie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop