Horoscop Urania: 14 – 18 februarie 2022

Horoscop Urania: Luna Plină în Leu. Soarele va intra în zodia Peștilor

BERBEC

Tumult sentimental, dorința de a trăi intens și a da curs unor ipostaze de viață cu aer de aventură promițătoare prin provocările care se vor contura pe fondul Lunii Pline în Leu din după-amiaza zilei de 16 februarie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 12 – 18 februarie

TAUR

Între 14 februarie, după ora 13:18, și seara zilei de 16 februarie, viață de familie marcată de tensiuni între ei și rudele (părinții) lor care adoptă o conduită rigidă și încearcă să-și impună interesul, voința sau punctul de vedere, tendințe alimentate de influența puternicei Luni Pline în Leu din 16 februarie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 12 – 18 februarie

GEMENI

Între 16 februarie, după ora 22:43, și 18 februarie, solicitări curente ale nativilor venite dinspre familie; treburi casnice rezolvate fără entuziasm, dar cu simțul datoriei și cu seriozitate. În ziua de 18 februarie, la ora 18:40, Soarele va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 martie, va da o strălucire aparte vieții profesionale, activităților publice, permițându-le Gemenilor să aibă succes, să se prezinte frumos în ipostaze în care vor trebui să facă dovada unor calități speciale: delicatețe, intuiție, amabilitate, răbdare, cumsecădenie, generozitate, spirit de dreptate, recurs la morală sau la credință.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 12 – 18 februarie

RAC

Între 14 februarie, după ora 13:18, și seara zilei de 16 februarie, tot despre bani, venituri salariale și cheltuieli va fi vorba, în contextul special al Lunii Pline în Leu, din după-amiaza zilei de 16 februarie. Între 16 februarie după ora 22:43, și 18 februarie, sectorul informațiilor și al dialogurilor va evolua mai temperat și mai pragmatic ca până acum grație unui tranzit care va accentua nevoia nativilor de a se controla și de a nu intra în dispute inutile.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 12 – 18 februarie

LEU

La sfârșitul zilei de 14 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 10 martie, va introduce în relațiile parteneriale elemente de noutate prin furnizarea unor informații, prin interpretările evenimentelor dintr-o perspectivă nouă, prin dialogurile neobișnuite, prin soluțiile de împăcare sau chiar prin ofertele de colaborare interesante.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 12 – 18 februarie

FECIOARA

La sfârșitul zilei de 14 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 10 martie, va traversa sectorul sănătății, unde va introduce un factor de suprasolicitare a sistemului nervos prin posibilele supărări, conflicte și griji sau prin ecoul negativ al unor evenimente în plan profesional, social ori public.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 12 – 18 februarie

BALANȚA

Unele evenimente neprevăzute pot veni în ajutor nativilor prin dezvăluirea unui adevăr sau a unui detaliu semnificativ. Între 14 februarie, după ora 13:18, și seara zilei de 16 februarie, posibilă situație mai puțin plăcută prin radicalismul și inflexibilitatea dialogului între nativi și prietenii lor care le va pune relația la încercare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 12 – 18 februarie

SCORPION

Viață afectivă intensă dar și multe slăbiciuni care, o dată sesizate, pot fi speculate de către prieteni, parteneri, copii, iubiți.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 12 – 18 februarie

SĂGETĂTOR

Mercur le va da celor născuți în Săgetător o mare disponibilitate în a vorbi, a susține un punct de vedere, a se exprima liber, degajat de prejudecăți. De multe ori, viziunea Săgetătorilor va fi una modernă, curajoasă, novatoare, de-a dreptul revoluționară ceea ce îi va face remarcați și remarcabili.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 12 – 18 februarie

CAPRICORN

Mercur va introduce, ca factor de noutate, posibilitatea de a rediscuta un contract de muncă sau de colaborare ori un drept bănesc cuvenit pentru munca depusă. Mai poate lansa oferte și soluții originale, cam îndrăznețe, dar de luat în calcul în lipsa unei alternative.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 12 – 18 februarie

VĂRSĂTOR

Între 14 februarie, după ora 13:18, și seara zilei de 16 februarie, nici propria lor persoană, nici relațiile parteneriale nu vor fi ușor de gestionat pentru că acest răstimp va sta sub semnul important al Lunii Pline în Leu, din 16 februarie, care va influența, în mod special, casa relațiilor parteneriale și, secundar, sectorul identității și personalității lor, ceea ce poate constitui un moment importat pentru evoluția ulterioară a acestor nativi, firește, în funcție de vârstă și plasament social.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 12 – 18 februarie

PEȘTI

La sfârșitul zilei de 14 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 10 martie, va străbate sectorul lucrurilor ascunse. Dar meritul acestui tranzit va fi cel de a aduce la suprafață tocmai aceste necunoscute, de a le dezvălui sau măcar de a le face mai explicite ori mai accesibile nativilor care, astfel, vor începe să se apropie de adevărul mult dorit.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 12 – 18 februarie


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop