Horoscop Urania, 11 – 16 septembrie

Horoscop Urania, 11 – 16 septembrie. Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Din 16 septembrie și, ulterior, până în dimineața zilei de 18 septembrie, numeroase dialoguri pe chestiuni mai puțin importante, agitație, scurte deplasări, instabilitate interioară, nerăbdare; nativii se pot enerva și pot menține o atmosferă ostilă în relațiile cu vecinii și cunoştinţele ocazionale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 10 – 16 septembrie 2022

TAUR

Între 11 septembrie, după ora 9:47, și 13 septembrie, după prânz, posibile destabilizări de scurtă durată, tulburări ale percepțiilor sau ale funcțiilor cerebrale care nu le vor permite unora dintre nativi să se manifeste, mai ales dacă aceia au deja instalate niște afecțiuni care le afectează memoria, atenția, puterea de concentrare, capacitatea de a rezita la stres.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 10 – 16 septembrie 2022

GEMENI

Multe dintre eforturile făcute de către nativi în ultima vreme vor putea fi încununate de succes; unii vor străluci într-o ipostază publică, alții vor cuceri asistența de specialitate, într-un domeniu profesional riguros, prin felul în care vor aborda o temă sau se vor plasa în contextul unor dispute; moment al afirmării în cazul celor tineri.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 10 – 16 septembrie 2022

RAC

Între 11 septembrie, după ora 9:47, și 13 septembrie, după prânz, ipostaze presante în plan profesional (termene de predare ale unor lucrări care se apropie și care îl pun pe câte un nativ în situația să li se dedice lor în totalitate). Posibile dialoguri complicate de greutatea și importanța unor evenimente și decizii ce trebuie luate în regim de urgență.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 10 – 16 septembrie 2022

LEU

Între 13 septembrie, după ora 14:40, și 15 septembrie, posibil stres profesional, dar și constrângeri care provin de la colaboratori, de la partenerii de orice fel ori chiar din partea soțului/soției (conflicte conjugale care pot avea ecou sau consecințe neplăcute la capitolul imagine, credibilitate, prestanță, respectabilitate). Din 16 septembrie și, ulterior, până în dimineața zilei de 18 septembrie, numeroase întâlniri și conversații sau dialoguri pe teme serioase cu prietenii, cunoscuții și apropiați.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 10 – 16 septembrie 2022

FECIOARA

Între 11 septembrie, după ora 9:47, și 13 septembrie, după prânz, stres provocat de neînțelegeri financiare sau procedurale. Pe 11 septembrie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, timp în care se va întoarce în zodia Fecioarei.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 10 – 16 septembrie 2022

BALANȚA

Între 11 septembrie, după ora 9:47, și 13 septembrie, după prânz, relațiile parteneriale se vor afla din nou într-o stare neplăcută: controverse, lipsă de amabilitate, indisponibilitate pentru un dialog constructiv, ostilități venite din partea partenerului de viață, de afaceri, de contract sau a concurenților și a dușmanilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 10 – 16 septembrie 2022

SCORPION

Între 11 septembrie, după ora 9:47, și 13 septembrie, după prânz, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul stresului, al enervărilor minore, dar frecvente, al efortului profesional, al conflictelor la locul de muncă, al încurcăturilor profesionale care se vor reflecta și asupra stării curente de sănătate (nervozitate, dureri de cap, agitație, incapacitate de a se concentra ori de a face față unor activități prelungite).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 10 – 16 septembrie 2022

SĂGETĂTOR

Între 11 septembrie, după ora 9:47, și 13 septembrie, după prânz, stres emoțional, abordări cam bruște ale unor chestiuni minore în plan afectiv, reacții disproporționate în fața unor obiecții, critici sau observații venite din partea unor prieteni. Pe 11 septembrie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, timp în care se va întoarce în zodia Fecioarei și va permite o relaxare a dialogurilor cu cei dragi sau cu cei apropiați în plan socio-uman.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 10 – 16 septembrie 2022

CAPRICORN

Pe 11 septembrie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, timp în care se va întoarce în zodia Fecioarei și va elibera cât de cât sectorul vieții de familie de acești factori de stres. Dar, pe 11 octombrie, el va reveni în Balanță și va repune în discuție toate motivele abordate în această primă parte a lunii septembrie, însă la un nivel de stres, de urgență sau de dizarmonie sporit.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 10 – 16 septembrie 2022

VĂRSĂTOR

Între 13 septembrie, după ora 14:40, și 15 septembrie, sectorul relațiilor de familie și al treburilor domestice va fi marcat de niște intervenții necesare în gospodărie. În relația Vărsătorilor cu rudele, lucrurile vor intra pe culoarul dificil al schimbărilor de atitudine a celor din familie față de nativi în chip mai puțin logic, dar destabilizator.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 10 – 16 septembrie 2022

PEȘTI

Între 13 septembrie, după ora 14:40, și 15 septembrie, tot felul de informații vin să șubrezească niște cunoștințe, solide altfel, ale nativilor, mai ales în plan profesional, de unde și nevoia Peștilor de a verifica și studia oportunitatea acceptării lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 10 – 16 septembrie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop