Horoscop săptămânal: Devenim o Sursă de Iubire

665ADN
Astrologul Ana Gabriela Tăutu ne oferă horoscopul pentru perioada 6 noiembrie-16 noiembrie 2013.

Suntem în cea de a doua săptămână a ciclului lunar curent, în faza de creștere a Lunii, până duminică, 17 noiembrie, când se va forma faza de Lună Plină, la gradul 25 în semnul Taurului, ora României 17:16.

În cursul acestei săptămâni se produc din nou două evenimente astrale importante. Două planete își reiau mersul direct – Mercur în semnul Scorpionului, începând de luni și Neptun în semnul Peștilor începând de joi, fiind într-o interacțiune astrală reciprocă frumoasă, a cărei influență energetică ne scaldă într-o baie de inspirație.

Luna ne ajută, încă din prima zi a săptămânii, să ne deschidem pentru a primi aceste influențe și a lucra cu ele.

Traversăm o perioadă care ar putea să fie foarte creativă și care ne poate solicita printr-un efort din ce în ce mai mare, pe măsură ce ne apropiem de Luna Plină. Putem lucra din plin, eventual pe mai multe direcții de acțiune, avem resurse și capacitatea de a ne implica total în proiectele noastre.

Traversăm câteva zile în care ar fi potrivit să reevaluăm anumite șanse, sau priorități, să descoperim și alte variante ale viziunii noastre. De asemenea, este posibil să apară în jurul nostru conjuncturi, care aduc confirmări, ce ajută la redobândirea încrederii în noi înșine și în viitor.

Pe acest fond de inspirație și reevaluări personale, planeta Venus ne plasează într-un labirint sentimental-afectiv, deoarece interacționează energetic printr-o cuadratură cu Uranus, apoi construiește o conjuncție cu Pluton, precum și un sextil cu Saturn săptămâna viitoare.

Astfel, se activează și mai mult forța noastră creativă, care poate orienta și focaliza energia subtilă în creație artistică și / sau spirituală. Este posibil să reușim, indiferent de direcția pe care acționăm, dacă ne implicăm cu sinceritate, dar și cu diplomație, pentru a depăși provocarea pe care o dezvăluie mai întâi, cuadratura cu Uranus.

Acum ar putea să apară schimbări în planul sentimental care să ne surprindă, dar acestea au rolul de a ne ajuta să înțelegem mai bine și mai mult, ce înseamnă manifestarea iubirii, și mai ales a altruismului.

De asemenea, pot să apară fluctuații financiare importante care, pentru unii au rolul de a-i ajuta să-și regândească sistemul de valori, iar pentru alții să-i vindece de spaima de instabilitate materială.

Rezultanta acestor colaborări astrale ne poate ajuta să realizăm un progres în planul social și chiar în carieră, dacă, reușim să depășim încercările planului sentimental-afectiv, printr-o disponibilitate mai mare către socializare și prin curajul de a lua deciziile potrivite.

Cei care sunt preocupați de propria evoluție spirituală vor observa situații care ne cer să simțim și să manifestăm compasiunea, pe care să o dezvoltăm, chiar până la a transmite acel sentiment de iubire liberă, fără așteptări.

Putem folosi tranzitele săptămânii pentru a lucra la schimbarea modului în care percepem afectivitatea celorlalți.

Putem înțelege mai mult și mai bine, nevoile afective ale celor din jur și putem observa propriile noastre nevoi. Putem exersa exprimarea acestor nevoi și eliberarea de sub presiunea lor. Astfel, devenim o sursă de iubire.

Ana Gabriela Tăutu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal