Horoscop săptămânal: Ce îți aduc astrele în perioada 23 februarie-1 martie

BALANȚĂ

Întâlnirile romantice pot fi un pic de stresante dacă nu cooperezi sau dacă nu faci compromisuri. Weekendul poate veni cu câteva surprize pentru tine, poate chiar și cu o experiență nouă.

SCORPION

Ar trebui să faci mai multă mișcare ca să poți canaliza toată energia pe care o simți și care nu te lasă să stai pe loc nicio secundă. Săptămâna aceasta poți canaliza energia în planuri și proiecte ce necesită o atitudine hotărâtă ca să le poți încheia.

SĂGETĂTOR

Dorința romantică este în plină ascensiune săptămâna aceasta, ceea ce înseamnă că poți prinde curaj în fața unui interes amoros. Nu te implica în ceva foarte serios încă de la început, altfel vei simți cum energia se scurge și totul se duce de râpă. Păstrează lucrurile cât mai simple și lejere.

CAPRICORN

Au loc numeroase schimbări când vine vorba de casa ta. Reamenajări, cumpărături sau alte obiecte de care ai nevoie acum îți cer atenția, iar entuziasmul tău va ajută a să rezolvi rapid orice apare. Nu cheltui mult la sfârșit de săptămână, ci optează pentru indulgențe mici!

VĂRSĂTOR

Nimic nu te mai ține în spate săptămâna aceasta, însă atenție: modul în care îți argumentezi părerile i-ar putea supăra pe cei din jur și astfel pot apărea discuții aprinse, nedorite. Discuțiile constructive întotdeauna aduc cu sine rezultate pozitive.

PEȘTI

Orice neînțelegere care apare săptămâna aceasta are legătură cu banii. Totuși, cu planetele Marte și Venus în Berbec simți un impuls puternic să îți faci de cap cu banii, dar cel mai bine ar fi să-ți limitezi cheltuielile. Miercuri sau joi ai putea avea o întâlnire romantică spectaculoasă, indiferent dacă ești deja într-o relație de cuplu sau nu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop