Horoscop săptămânal: Ce îți aduc astrele în perioada 23 februarie-1 martie

Mercur în retrograd nu este singurul care aduce cu sine întârzieri și amânări, ci și Soarele în conjuncție cu Saturn. Spre sfârșitul săptămânii parcă prinzi mai mult curaj, însă nu lua decizii nesăbuite. Află ce ți-au pregătit astrele pentru perioada 23 februarie-1 martie.

horoscop-sapt-2

 foto horoscop săptămânal via Shutterstock

BERBEC

Simți nevoia să te răsfeți și să te bucuri de fiecare secundă pe care o ai liberă săptămâna aceasta, dar astrele te îndeamnă să te folosești de această energie pentru proiectele constructive. Fă-ți timp să te gândești la viața ta și la planurile pe care le vei pune în aplicare în viitorul apropiat.

TAUR

Problemele de acasă și discuțiile despre bani vor aduce certuri cu sine. Prezența planetei Saturn în Săgetător poate fi o influență bună, încurajându-te să ceri sfaturi celor mai bine informați. Te gândești de ceva vreme la o idee pe care ai putea s-o pui în practică începând de săptămâna aceasta.

GEMENI

Viața socială înflorește și ai multe ocazii să cunoști oameni noi și chiar să te împrietenești cu câțiva. Pasiunile sunt trezite la viață foarte ușor în aceste momente, dar, dacă nu profiți de ocazie, se pot stinge la fel de ușor. Cariera ta are nevoie de atenție, însă ai vrea mai mult să te relaxezi și să te simți bine.

RAC

Concentrarea și energia direcționată bine pot face din această săptămână una de succes. Sunt multe oportunități care te apropie de țeluri, iar ambiția este cea care te va duce în acel punct. Ești deschisă să înveți lucruri noi, deosebite, care îți pot grăbi ascensiunea.

LEU

Dacă ești deschisă la lucruri noi, atunci ai energia necesară să ieși din zona ta de confort și să faci asta. Energia dinamică pe care o simți îți ajută creativitatea și stimulează imaginația. La sfârșitul săptămânii evită mișcările impulsive care îți pot aduce mai multe probleme decât ar trebui.

FECIOARĂ

Dacă începutul săptămânii pare greoi și plin de obstacole, află că până la mijlocul ei te vei simți iar în largul tău. Există posibilitatea să spui sau să faci ceva greșit, așa că dacă ai de luat o decizie importantă, gândește foarte bine înainte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop