Horoscop săptămânal: 12-18 ianuarie

Marte părăsește zodiac Vărsătorului ca să intre în Pești, iar această mișcare aduce cu sine tulburarea emoțiilor și mai ales a nervilor – săptămâna 12-18 ianuarie s-ar putea să fie una destul de frustrantă. Acordă-ți destul timp de gândire.

zodie-berbec

foto zodia Berbec via Shutterstock

Berbec

Îți este mai greu să te concentrezi săptămâna aceasta, însă nu este cazul să te îngrijorezi. Din fericire perioada aceasta de neliniște este scurtă și ține minte: nu deții controlul asupra celor ce se întâmplă în jurul tău. O oportunitate neașteptate îți poate ieși în cale.

Taur

Dacă până de curând viața ta socială părea tare plictisitoare, de săptămâna aceasta lucrurile încep să se miște și vei avea multe ocazii să te întâlnești cu cei dragi. Este o idee bună ca zilele acestea să te alături grupurilor ce ți se aseamănă, ca mai târziu să poți face schimb de experiențe cu cei care te pot ajuta în carieră.

Gemeni

Săptămâna aceasta Saturn te influențează să privești cu un ochi obiectiv relațiile tale, astfel îți dai seama pe cine merită să mai păstrezi alături de tine și pe cine nu. Pune-ți la punct prioritățile privind cariera ta – dacă de ceva timp nu te-ai mai concentrat prea mult asupra acestui aspect, este cazul să te pui pe treabă.

Rac

Dorința de a-ți extinde orizonturile te poate duce la un curs nou, ceva ce n-ai mai încercat până acum – explorează-ți latura creativă! Relațiile tale sunt un punct de interes în această perioadă și chiar pot fi un ajutor când îți stabilești lista de priorități și țeluri.

Leu

Prietenii și familia sunt o sursă de energie pozitivă pentru tine, așa că fă bine și petrece alături de ei cât timp ai la dispoziție săptămâna aceasta. Prezența planetei Mercur în Vărsător îți poate scoate în cale o colaborare fructuoasă în sânul unei echipe. Nu fugi din fața provocărilor, deoarece așa câștigi experiență ce te poate ajuta pe viitor.

Fecioară

Ai șansa să ai rezultate excelente la locul de muncă, iar ideile tale strălucite joacă un rol important. O discuție în contradictoriu poate deveni o adevărată sursă de frustrare pe la mijlocul săptămânii, dar nu ar trebui să te împiedice să-ți atingi obiectivele.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop