Horoscop săptămânal 1-7 septembrie: Ce-ți aduce prima săptămână de toamnă

Mercur intră în zodia Balanței de luni, iar asta înseamnă că negocierile de orice tip vor fi plăcute, iar Soarele intră în conjuncție cu Pluto, ceea ce îi apropie pe toți de către obiective. Ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 1-7 septembrie:

horo-saptamanal

 foto horoscop Shutterstock

Berbec

Găsești o soluție bună unei probleme care te apăsa de ceva vreme, iar după ce în sfârșit vei rezolva această treabă, te vei putea relaxa și simți bine în compania celor dragi. Ar fi o idee bună să te apuci de un sport sau să faci ceva mai multă mișcare pentru sănătatea ta.

Taur

De acum înainte îți va fi mai ușor să găsești un echilibru între viața de familie, serviciu, distracții și obiceiurile sănătoase de care vrei să te ții. Renunță la lucrurile care nu te poartă către țeluri, pentru că îți îngreunează drumul!

Gemeni

Încă de la începutul săptămânii te simți bine și evenimentele sociale sunt tot mai atractive pentru tine. Ai ocazia să flirtezi cu numeroase persoane de sex opus și, de ce nu, sa și găsești o nouă pereche. Trebuie doar să fii cu ochii în patru și să nu ratezi nicio ocazie.

Rac

Parcă te simți ceva mai optimist când vine vorba de sectorul financiar, nu-i așa? Totuși, asta nu înseamnă că poți începe să cheltuiești nechibzuit. Mai economisește câteva luni și vei vedea că nu ai făcut acest lucru degeaba!

Leu

O situație presantă legată de o factură sau un impozit neplătit se rezolvă săptămâna aceasta. Atenție la cum comunici – alege-ți cuvintele cu grijă, altfel ai putea fi înțeles greșit și criticat aspru.

Fecioară

Totul din jurul tău pare să meargă perfect, însă numai tu ai impresia că ceva te ține pe loc – dar este numai o impresie. Schimbă-ți rutina și fă tot ceea ce îți oferă mai multă încredere în tine și vei vedea că te vei simți și tu la fel de bine.

Citește continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop