Horoscop relații: Ele sunt zodiile care încheie brusc o relație

Horoscop relații: Ele sunt zodiile care încheie brusc o relație

Ele sunt zodiile care încheie brusc o relație. Pare că totul merge grozav între voi, că el (sau ea) este sufletul pereche. Că vă înțelegeți din priviri și dorințele unuia sunt și ale celuilalt. Nimic nu trădează vreo incompatibilitate, ba dimpotrivă. Și, brusc, își ia tălpășița.

Ce s-a întâmplat?! Ce să se întample, sunt și zodii care încheie brusc o relație.

Fără preaviz, fără avertismente, despărțirea te ia prin surprindere. Că nici nu e despărțire, e mai degrabă abandon. Și te trezești într-o bună zi din nou cu singurătatea în pat, fără să fi înțeles ce anume l-a făcut să plece. Dacă e în una dintre zodiile acestea, nu te mai mira de ce a plecat din relație fără notificare.

Horoscop relații: Ele sunt zodiile care încheie brusc o relație

Berbec
Oamenii născuți în semnul Berbecului sunt foarte impulsivi. Se enervează repede și se simt lezați și jigniți chiar și din fleacuri. În relații, Berbecul nu este stabil prin natura lui, așa că nu te mira. E genul care la început e văpaie și pasiune, apoi, dintr-o dată, devine indiferent. Așa că fii pregătită ca oricând să își facă bagajul și să plece. Știi când este fericit Berbecul? Când îi rănește pe alții. Nu îl interesează ce simți tu, prin ce treci. Îmbărbătează-te și mergi mai departe.

Gemeni
Marele defect al Gemenilor este că se plictisesc repede. Al naibii de repede. Le place schimbarea, au nevoie permanent de emoții și provocări noi. Este greu să le anticipezi mișcările pentru că sunt imprevizibili. Este greu să îi înțelegi și să îi urmezi în acțiunile lor. Și nu te mira dacă, după o dispartiție impetuoasă din viața ta, se întoarce când te aștepți mai puțin. Așa sunt Gemenii, obișnuiește-te.

Leu
Nu face compromisuri, nu are nicio problemă să ia decizii dintre cele mai îndrăznețe. Pentru că știe exact ce vrea. Habar n-o să ai când a plecat, doar vei constata că nu mai este. Leii practică despărțirile bruște, și nici nu se mai uită în urmă. Nu-ți mai face iluzii cu privire la o a doua ta șansă, pentru că nu o vei avea. Un Leu cand pleacă, pleacă.

Vărsător
Vărsătorii trăiesc în lumea lor pentru care fac totul ca să fie confortabilă. Dar în clipa în care încep să se simtă obosiți în și de relație, pleacă fără să ofere explicații. Să nu i le ceri, că nu scoți nimic de la el. Este decizia personală și nu consideră că rămâne dator cu ceva.

COVID-19 și Depresia: Alimente care alungă gândurile negative

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop