Horoscop 25 mai 2020: Vești bune și multă odihnă. Astrele sunt darnice cu toată lumea

Horoscop 19 aprilie

Horoscop 25 mai 2020. O zi de luni în care nativii fiecărei zodii în parte sunt invitați la introspecție, dar și la odihnă. O să vină o perioadă aglomerată și fiecare dintre noi va avea nevoie de energie nouă.

Horoscop 25 mai 2020 Berbec
Berbecule pentru tine este o zi de răscruce. Astazi o să vezi cine-ți este aproape și cine nu. Ai ceva probleme acum, însă este un prilej numai bun ca să știi pe cine te vei baza în viitor.

Horoscop 25 mai 2020 Taur
Lasă orgoliile și micile bârfe deoparte. Consumă-ți energia pe chestiuni cu adevărat constructive. Fii cu ochii-n patru pe seară. O să primești vești foarte bune de la familie. Lasă-ți timp să te bucuri de ele.

Horoscop 25 mai 2020 Gemeni
În cazul tău, nativul geamăn, astăzi se aplică foarte bine proverbul: întinde-te cât îți este plapuma. Pe de altă parte, nu-ți mai face atâtea probleme, unele dintre ele se pot rezolva de la sine. Până la urmă nu-i un capăt de țară.

Horoscop 25 mai 2020 Rac
Trăiește clipa în special acum când ai o perioadă atât de bună. Gândește cu inima și ia deciziile în funcție de ceea ce simți. Nu ai cum să dai greș.

Horoscop 25 mai 2020 Leu
Fă rezerve. Este adevărat, ai o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, dar și din punct de vedere personal. Pe de altă parte, nu știi unde te duce viața. Este bine să ai ceva rezerva la care te poți întoarce oricând.

Horoscop 25 mai 2020 Fecioară
Astăzi ai nevoie de ajutor. Ai curaj și cere-l. Astrele îți spun sigur că singur nu vei reuși să-ți duci planurile la bun sfârșit, oricât de mult te-ai strădui. Ia-ți timp cu tine, vezi ce nevoie ai și cine ar putea să-ți sară în ajutor.

Horoscop 25 mai 2020 Balanță
Lasă-te un pas în spate și analizează-ți viața. Astăzi este o zi numai bună să vezi cum îți este viața și să renunți la ce este contraproductiv pentru tine. Pe de altă parte, lasă să intre în viața ta persoanele care-ți vor aduce bine.

Horoscop 25 mai 2020 Scorpion
Ai un program nebun. Întâlniri, discuții, programări. Pe de altă parte, ambiția de care dai dovadă te va ajuta să ieși cu bine din această perioadă aglomerată. Fii atent la cuvintele pe care le rostești.

Horoscop 25 mai 2020 Săgetător
Ești inspirat și creativ. Din păcate, însă, pare-se că ești singur în drumul tău. Analizează cum îți este viața și vezi care este domeniul gol. Fă tot ce-ți stă în putință să-l completezi.

Horoscop 25 mai 2020 Capricorn
Stai deoparte de conflicte, chiar dacă astăzi afli lucruri care nu-ți fac plăcere. Gândește-te de două ori înainte să tai răul de la rădăcină. Până la urmă, dacă te arunci fără să analizezi, s-ar putea să nu fie cele mai bune decizii pe care le iei.

Horoscop 25 mai 2020 Vărsător
Bate fierul cât e cald. Astfel de oportunități nu-ți apar la tot pasul. Profită de șansele pe care ți le dă viața și luptă pentru dorințele tale. Trăiește fiecare clipă ca și cum ar fi ultima.

Horoscop 25 mai 2020 Pești
Simți că mergi pe un teren minat, simți o nesiguranță pe care nu ți-o poți explica. Astrele te sfătuiesc să te odihnești, de asta ai nevoie. Reîncarcă-ți bateriile, o să ai nevoie de energie în perioada care urmează.

Credit foto: Arhiva Revista Avantaje

Teama de căsătorie, boala unora dintre noi. Ce e de făcut?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop