Horoscop joi 2 noiembrie, probleme cu încrederea trădată

Horoscop joi 2 noiembrie, odată ce încrederea este ruptă în bucăți cu greu se mai poate relua legătura așa cum era înainte de ruptură.

BERBEC

Foarte multe preocupări legate de job, muncă, vreți să vă remarcați. Este o șansă de a ieși în evidență, aveți noroc astăzi să fiți văzuți. Sunteți avantajați astăzi.

TAUR

Lumea vorbește de voi, și bune și rele. Unii se simt judecați, se pot scoate de la naftalină lucruri. S-ar putea să aveți de învățat din această lecție. Trebuie să remediați lucruri din viața voastră.

GEMENI

Aveți un spirit jucăuș, sunteți negjilent și superficial. Puteți face greșeli absurde, atenție să nu faceți una mare cât casa. Atenție la ce spuneți, verificați și gândiți ceea ce spuneți.

RAC

Aveți ocazia să reparați o problemă care vă măcina teribil. Astăzi renaște speranța că de data asta merge mai bine, primiți o nouă șansă. Nicio suferință nu durează la nesfârșit.

LEU

Atenție, este un moment delicat, trebuie să fiți atenți. Vine o ispită, un pericol, o minciună, îi puteți pica în plasă. Puteți fi mințit sau păcălit. Puteți face o greșeală enormă.

FECIOARA

Șansa de a pleca într-o călătorie, vă alăturați unui grup de persoane cu un scop comun. Intrați într-o echipă, vă faceți planuri. Pregătiți revelionul?

BALANȚA

Aveți o atracție pentru o persoană, este un om cu care vă simțiți pe aceeași lungime de undă. Este o atracție nouă, specială.

SCORPION

Ar trebuie să profitați de planetele care sunt la voi în zodie, emanați o strălucire aparte, aveți un cumul de energii, toate reflectoarele sunt asupra voastră. Sunteți speciali, trebuie să învățați să vă iubiți mai mult pe voi înșivă.

SĂGETĂTOR

Trebuie să învățați ceva, primiți o nouă speranță, vi se lămurește o confuzie. Primiți soluții pentru ceva unde aveați o ceață totală.

CAPRICORN

Se deschid niște căi în fața voastră, dar nu aveți încredere în ele. Sunt multe semne de întrebare. Aveți nevoie de mai multe dovezi.

VĂRSĂTOR

Vă puteți aștepta la niște ciondăneli într-o relație. Apar orgolii, critici, oamenii din jur vă cam folosesc. Sunteți un om care merită rolul de lider.

PEȘTI

Discuții aprinse, se pot strica prietenii, probleme în familie. Cineva pune gaz pe foc, vă fură liniștea casei, vă scoate din pepeni. Vă certați din orice.

Ascendentul celor din Zodia Fecioarei: influențe asupra caracteristicilor tipice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop