Horoscop joi 19 octombrie, atenție la surprize neplăcute

Horoscop joi 19 octombrie, surpriză neplăcută, o mică dramă, cineva își bagă coada în planurile noastre, facem lucruri din obligație.

BERBEC

Tensiuni în cuplu, multă încăpățânare, fiecare o ține pe-a lui. Se pot ajunge la reproșuri și atitudini recalcitrante. Vedeți diferențele dintre voi, trageți diferit la căruță.

TAUR

Pot apărea mari diferențe de opinii la muncă, faceți din țânțar armăsar, din fleacuri se face o mare problemă.

GEMENI

Puteți simți o doză de ispită. Poate fi de natură amoroasă sau puteți face ceva incorent, să ascundeți ceva. Mare atenție că veți plăti pentru tot ce faceți, nu scăpați nepedepsit. Și aventura nu va dura la nesfârșit.

RAC

Sufletul vostru e dat peste cap, se declanșează niște emoții negative. Nu deschideți cutia Pandorei pentru că veți suferi de ce veți găsi acolo. Sunt niște taine acolo, niște frustrări.

LEU

Relațiile la job sunt tensionate, colegii nu sunt foarte ok, și voi sunteți tensionați Pluto duce lucrurile la paroxism.

FECIOARA

Primiți firmituri de atenție din partea cuiva. Vă doriți ceva și nu primiți, sunteți plini de frustrări, vă puneți întrebări, aveți dubii, frici, nesiguranțe. Nu vă grăbiți să judecați!

BALANȚA

Starea de bine vă este dată peste cap, nu vă simțiți în largul vostru. Ceva a pătruns în sufletul vostru care v-a destabilizat: un zvon, o știre, o vorbă a cuiva.

SCORPION

Multe semne de întrebare, stare de disconfort inutil din cauza unor analize personale. Nu vă mai gândiți la lucrurile rele.

SĂGETĂTOR

Primiți un fel de ultimatum, ați intrat pe ultima sută de metri cu un proiect, intrați în panică și sunteți stresați și strânși cu ușa.

CAPRICORN

Pluto o să-și lase amprenta asupra voastră. Viața profesională este vizată, o competiție, încăpățânare. Vă măsurați forțele cu cineva.

VĂRSĂTOR

Ceva vă dă peste cap, vă este frică și nu aveți încredere în voi. Auziți anumite vorbe despre voi care vă deranjează.

PEȘTI

Aveți personaje prin preajmă care vă strică cheful, doar că voi sunteți intuitivi și știți despre cine e vorba. Nu mai faceți confidențe oricui…

Zodiile care nu își pot stăpâni furia. Nu ar fi bine să le superi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop