Horoscop de weekend: 6 – 7 noiembrie

Începe tăvălugul astral al acestei luni. Noiembrie este o lună specială. Din acest weekend încep lucruri noi… dar înainte de toate, se încheie anumite capitole din viața noastră.

BERBEC

Multă activitate la voi în zodie, ați lăsat multe lucruri pe ultima sută de metri. Vreți să aveți ultimul cuvânt într-o discuție și se naște o luptă de care pe care. Vreți să dominați astăzi. Dar cu duhul blândeții, culmea, nu sunteți puși pe ceartă ci mai degrabă sunteți calm și liniștit.

TAUR

Nu sunteți foarte prezenți în clipa de față. Vă retrageți într-o cochilie a voastră. Aveți o anxietate socială. Vă e teamă de oameni și de socializare. Preferați să stați în umbră și mergeți ca pe teren minat. Nu vă priește atmosfera tensionată din jur. Sunteți tăcuți și nu vă spuneți punctul de vedere.

GEMENI

Este foarte tensionată atmosfera în jurul vostru. Nu vă plac regulile care vi s-au impus, nu aveți libertate și putere. Din această cauză nu sunteți în largul vostru. Vă irită foarte tare când cineva își impune punctul de vedere și vă limitează. Sunteți rece, ostil, aveți toane, stări diferite și comportament bizar.

RAC

Sunteți creativ și faceți planuri pentru viitor pe baza unor informații pe care le primiți. Faceți schimb de vești, ceea ce primiți, dați mai departe. Pregătiți terenul pentru o perioadă dificilă în care știți că o să intrați, pentru ceea ce urmează să se întâmple. Se deschide o nouă etapă săptămâna viitoare.

LEU

Începe o nouă relație în viața voastră. Din această relație aveți numai de câștigat, sunt, de cele mai multe ori, resurse materiale. Dacă nu e vorba de o relațIe, poate fi un proiect profesional din care câștigați mai mulți bani.

FECIOARA

Este un moment bun de începe o relație, dacă nu cumva ați și făcut-o deja. Aveți ocazia de a cunoaște pe cineva, este multă atracție și pasiune la mijloc. S-ar putea să ieșiți din acest weekend îndrăgostit. Este un moment bun pentru cereri în căsătorie. Simți acum ce n-ați simțit tot anul.

BALANȚA

Iese Mercur din zodia voastră și vă lasă cu un sentiment că ceva nu e terminat. V-ați obișnuit cu ceva anume și îi simțiți lipsa. Parcă sunteți prea singuri, nu aveți niciun aliat. Sentimentul este de abandon, vă simțiți părăsiți. Este o suferință a singurătății. Atenție la cumpărături excesive.

SCORPION

Intră și Mercur la voi în zodie, care va aduce o schimbare de registru. Vă cam bate gândul să ieșiți dintr-o relație sentimentală. Poate fi o despărțire obligată de împrejurări, trebuie să plecați undeva. Gândul voastru este să plecați și să încheiați o poveste. Sunteți detașat ca și cum ați înțeles tot ce trebuia să înțelegeți. Mulți aveți alte opțiuni. Este o schimbare mare la orizont.

SĂGETĂTOR

Este o perioadă de introsecție. Vreți să rupeți ceva și să vă duceți într-o nouă direcție. Aveți de ales între mai multe opțiuni de viață, este o furtună de emoții. Posibil să fiți în viața unui nou început. Aveți sufletul plin de speranțe și bucurii, aveți emoții. Gândul vostru este la o iubire, la o poveste de dragoste… Alegeți după cum vă dictează inima.

CAPRICORN

Discuții intense în jur, sunteți cumva eroul acestei zile. Aveți o mulțime de idei și sunteți admirat pentru acestea, aveți un tonus bun și energie. Molipsiți atmosfera din jur cu energia voastră, sunteți motorul principal. Atâta entuziasm nu ați mai avut demult.

VĂRSĂTOR

Aveți toane și mofturi, vă irită totul în jur. Sunteți foarte comod astăzi, nu aveți chef de schimbări, de discuții inutile. Bănuiți ceva în jurul vostru și de aici întoarceți pe toate fețele toate datele problemelor pe care le aveți.

PEȘTI

Este o perioadă relaxantă cu multă odihnă. Nu prea v-ați simțit bine în ultima perioadă? Ar trebui să stați să vă relaxați. Să vă limpeziți mintea, în liniște. Este momentul ideal de a înțelege anumite probleme cu care v-ați confruntat, analizați la rece o situație prin care ați trecut.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop