Horoscop: Ce îți aduc astrele în săptămâna 15-21 decembrie

Balanță

Câteodată viața personală poate fi uimitor de minunată, iar aceasta s-ar putea chiar să fie una dintre acele săptămâni. Dacă nu ai un partener de viață, ai putea cunoaște un posibil viitor iubit, dar dacă ai deja unul, îți va acorda mai multă atenție ca de obicei. Pregătește-te de Sărbători, dar nu uita să te mai și relaxezi!

Scorpion

Dacă ești în febra cumpărăturilor de Crăciun, stabilește-ți un buget clar și nu cheltui fără cap. Îți dorești să participi la un curs sau un seminar ca să înveți lucruri noi ce te vor ajuta pe viitor.

Săgetător

Îți este ușor să fii practică săptămâna aceasta, mai ales când vine vorba de finanțe, cărora nu le-ai mai acordat prea multă atenție în ultimul timp. În weekend îți dorești să îți faci un cadou frumos, însă ai grijă cât cheltuiești, s-ar putea să ieși în pierdere!

Capricorn

E timpul să-ți iei planurile personale în serios și să te pui pe treabă – dar asta nu înseamnă că nu ai voie să iei și pauze din când în când. Discută cu apropiații despre visele tale și ascultă cu atenție toate sfaturile lor, deoarece îți vor fi de folos.

Vărsător

Ești pregătită de petreceri și abia aștepți primele ocazii de distracție alături de colegi, prieteni și familie. Nu uita să îți iei și ceva timp doar pentru tine, să te odihnești și să-ți revii, ca să ai o stare de spirit grozavă odată ce vine Crăciunul.

Pești

Ai fost foarte atentă și ai muncit din greu pentru țelurile tale, dar odată ce Mercur intră în zodia Capricornului, vei simți că este timpul să te odihnești și să te bucuri de zilele festive. Bucură-te de cele câteva zile libere, ca să îți reîncarci bateriile – vei avea nevoie de multă energie anul viitor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop