Horoscop: Ce îți aduc astrele în săptămâna 15-21 decembrie

Multe dintre planete își schimbă pozițiile săptămâna aceasta, aducând tototdată și numeroase schimbări în viețile noastre. Iată cum ne vor influența astrele în săptămâna 15-21 decembrie:

horoscop-saptamanal-2

foto horoscop via Shutterstock

Berbec

Acorzi mai multă atenție muncii tale și ești mai ambițioasă să-ți atingi țelurile chiar acum, înainte de Sărbători, când ceilalți visează la vacanță și relaxare. Luna în Capricorn îți scoate înainte un contract important.

Taur

Vrei mai mult de la viața ta și te-ai tot gândit la asta de ceva vreme. Cursuri să înveți ceva nou sau un loc de muncă nou unde ai numai de învățat te pot duce mai aproape de obiectivele tale. Din punct de vedere romantic, Luna Nouă îți scoate la iveală o nouă relație pasională, dar gândește-te bine dacă este ceea ce dorești sau nu.

Gemeni

Urmează-ți intuiția pentru că îți 'dă' cele mai bune sfaturi. Săptămâna aceasta acorzi mai multă atenție cheltuielilor și resurselor tale financiare – ar fi înțelept să compari prețurile înainte să te hotărăști să cumperi ceva, în special dacă este o sumă mare de bani.

Rac

Prezența planetei Marte în casa banilor te face să-ți revizuiești investițiile și chiar te duce cu gândul la o strategie financiară pe termen lung. O întâlnire de la sfârșitul acestei săptămâni te va pune pe gânduri și ar putea ieși chiar un nou parteneriat.

Leu

Ai nevoie de un pic de ajutor dar ești prea încăpățânată să îl ceri, iar asta îți va putea aduce ghinioane în viitor. Calcă-ți un pic pe mândrie și roagă-ți prietenii să te ajute și vei vedea că îți vor fi alături. Înspre sfârșitul săptămânii te vei distra în compania celor dragi și a persoanei iubite.

Fecioară

Planeta Marte te face să te simți nerăbdătoare și nesatisfăcută cu progresul care pare să înainteze destul de încet. Ești o persoană responsabilă și îți place să îți faci treaba bine, dar când bați pasul pe loc nu poți decât să te enervezi. Concentrează-te mai mult asupra activităților relaxante ca să te simți mai bine.

Citește continuarea articolului pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop