Horoscop Camelia Pătrășcanu de Lună Plină. Cine câștigă din 27 aprilie?

Fenomenul de Lună Plină în Scorpion din 27 aprilie va străluci asupra secretelor și vulnerabilităților noastre cele mai profunde, ajutându-ne să înfruntăm adevărul și să deținem puterea.

Lunile pline din astrologie tind să ne ilumineze situațiile, dar Scorpionul este un semn care apreciază intimitatea, așa că, în acest moment, este posibil să nu fim înclinați să împărtășim culmile noastre emoționale și realizările din inimă cu lumea exterioară.

Potrivit fanatik.ro, astrologul Camelia Pătrășcanu ne sugerează ca în următoarea perioadă să ne concentrăm mai mult asupra propriei persoane, să tindem către lucruri prospere pentru că energia universală va atinge cote maxime.

Berbecii au parte de mult spor pe toate planurile. Taurii se bucură de multă energie și vor să demonstreze tot ceea ce pot face, iar Luna Plină îi ajută. Gemenii sunt preocupați de sănătate, motiv pentru care, spune astrologul, acestora li se activează forțele lăuntrice de vindecare.

Racii sunt foarte optimiști și emană multă energie pozitivă ce îi va ajută să lege noi relații. Luna Plină le aduce noi proiecte profesionale, chiar și individuale.

Luna Plină le aduce celor născuți în zodia Leu reușite pe plan profesional, astfel că își vor demara un proiect mult visat. Atitudinea lor ușor autoritară le va crea mici conflicte cu unele persoane.

Cei ce vor avea pe 27 aprilie un vârf al sporului financiar sunt nativii din zodia Fecioară. Aceștia vor avea ocazia să își pună la punct anumite aspecte administrative și cunoștințe profesionale.

Pe nativii din zodia Balanță, Luna Plină îi va ajuta să se concentreze pe lumea materială din jurul lor. Starea lor de bine depinde de cel care îi este alături. Ei trebuie să se asigure că partenerul lor are succes și este sigur pe competențele sale.

Scorpionii pot avea parte de noi colaborări. Sceptici ca de obicei, aceștia vor fi foarte atenți în jurul lor pentru a vedea dacă interesele colaboratorilor sunt de bun augur.

Nativii din zodia Săgetător au numeroase căi de deslușit și rezolvarea acestora depinde numai de ei.

Capricornii sunt foarte creativi în această perioadă. Au idei noi, iar Luna Plină le-ar putea transforma mai târziu într-o afacere de succes.

Cei din zodia Vărsător au tendința de a se împrăștia, motiv pentru care trebuie să își găsească un echilibru și să își adune gândurile și emoțiile.

În funcție de vârsta lor, Peștilor le fuge mintea la aprofundarea studiilor sau împărtășirea cunoștințelor lor cu alte persoane.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop