Horoscop 9 septembrie 2020. Zodia care, în sfârșit, poate ierta o persoană care a greșit enorm în trecut

Horoscop 9 septembrie 2020. Zodia care, în sfârșit, poate ierta o persoană care a greșit enorm în trecut

Horoscop 9 septembrie 2020. Explicațiile suplimentare venite din partea unor nativi dintr-o zodie de aer va face lumină în sufletul vostru. Astăzi, zodia care, în sfârșit, poate ierta o persoană care a greșit enorm în trecut va putea face pace cu trecutul.

Horoscop 9 septembrie. BERBEC

Ai văzut și singur(ă) că ranchiuna îți înnegrește sufletul și nu te lasă să te eliberezi de trecut. Astăzi este o zi a iertării. Treci peste rănile mai vechi și vezi-ți de viața ta.

Horoscop 9 septembrie. TAUR

Ceva nu te lasă să fii mulțumit(ă) cu tine și te blochează într-un punct dificil din care crezi că ești prins ca într-un labirint. Fă un pas în spate și vezi despre ce e vorba.

Horoscop 9 septembrie. GEMENI

Știi cum îți dai seama că astăzi cineva te invidiază? Îți minimalizează realizările, te vorbește de rău pe la spate și-ți spune că tot ce ai reușit până acum se datorează norocului.

Horoscop 9 septembrie. RAC

Cumva, ai reușit să câștigi respectul celor din jur. Cu seriozitate și muncă ești aproape să-ți îndeplinești visul profesional. Nu abdica nicio secundă de la drumul tău.

Horoscop 9 septembrie. LEU

Ai tendința să intri în panică dacă ceva nu-ți iese. Perfecționismul tău îți aduce multe necazuri astăzi. Ești obișnuit(ă) să-ți iasă totul impecabil și să primești o mulțime de laude. Ei bine, astăzi lucrurile nu stai chiar așa…

Horoscop 9 septembrie. FECIOARA

Învață de la cei mai experimentați decât tine, de la cei cu o mai vastă experiență de viață. Pildele lor trebuie să fie pentru tine sfaturi prețioase de a te descurca în situații limită.

Horoscop 9 septembrie. BALANȚĂ

Chiar dacă nu toate deciziile tale au fost bune, mergi mai departe cu fruntea sus. Din fiecare eșec învățăm și nu uita, noi nu câștigăm toate bătăliile.

Horoscop 9 septembrie. SCORPION

Ai o motivație fantastică: aceea de a duce la bun sfârșit un proiect început mai demult. Din fericire nu ești singur în această aventură, ci ai lângă tine persoanele dragi.

Horoscop 9 septembrie. SĂGETĂTOR

Nu-ți mai pune ținte atât de ridicate pentru că tot tu vei fi dezamăgit(ă) dacă nu le poți îndeplini. Alege calea de mijloc, nici ușoară dar nici foarte complicată. În felul acesta te vei bucura de satisfacții.

Horoscop 9 septembrie. CAPRICORN

Ai vrea să renunți la ceva sau la cineva. Nu te mulțumește viața ta actulaă și vrei să schimbi câteva lucruri sau chiar câteva persoane din preajma ta.

Horoscop 9 septembrie. VĂRSĂTOR

Nu ești sigur(ă) pe tine, nu ești mulțumit de cum au mers lucrurile în ultima perioadă. Ai nevoie de altceva și te-ai decis să nu mai lași lucrurile la voia întâmplării.

Horoscop 9 septembrie. PEȘTI

Ai chef de joacă, de distracție, ai chef să te mai simți o dată copil, să râzi și să te bucuri de lucrurile mărunte. Prelungește cât poți de mult această stare.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop