Horoscop 9 octombrie. Panică printre cei care se știu cu un secret bine ascuns

Horoscop 9 octombrie. Este momentul dezvăluirilor. Astăzi este un mare risc să iasă la iveală ceva ce a fost ținut deoparte. Panică printre cei care se știu cu un secret bine ascuns.

Horoscop 9 octombrie. BERBEC

Discuții neplăcute despre o situație la job, o sarcină în plus pe umerii tăi sau ceva ce nu ai făcut cum trebuie. Este o zi plină de responsabilități și task-uri de îndeplinit.

Horoscop 9 octombrie. TAUR

Nu-ți pune toate ouăle în același coș că poți pierde enorm. Întinde-ți aripile și mărește-ți zona de interes, cunoști oameni noi, apar oportunități neașteptate.

Horoscop 9 octombrie. GEMENI

Prietenii sunt ca liftul: unii te duc în sus, alții te duc în jos. Fii foarte atent(ă) la prietenii pe care i-ai ales să-ți fie alături. Nu toți sunt bine intenționați.

Horoscop 9 octombrie. RAC

Ai tras mult să ajungi aici, la nivelul acesta la care ești. Ai investit mult în tine și pe alocuri ești mulțumit(ă) de performanțele tale. Vrei mai mult dar bucură-te pentru momentul de astăzi.

Horoscop 9 octombrie. LEU

Culmea, tocmai tu ești slab de înger astăzi. Hipersensibil și nostalgic, astfel te vei simți astăzi toată ziua. Mare atenție la bani, acte, telefon. Nu vei fi foarte atent(ă) la toate acestea.

Horoscop 9 octombrie. FECIOARA

Momentele dificile pe care le-ai străbătut în ultima perioadă te-au epuizat. Partea bună este că toate pe care le-ai depășit au fost lecții importante de viață.

Horoscop 9 octombrie. BALANȚA

Faci din țânțar armăsar și te epuizezi singur(ă). Cauți să diseci firul în patru, supra-analizezi orice fleac și cauți răspunsuri acolo unde nu există.

Horoscop 9 octombrie. SCORPION

Deși toată lumea îți spune să te relaxezi tu o ții pe-a ta și-ți mai cauți de lucru sau motive în plus de stres. Astăzi ar fi putut fi o zi liniștită dacă nu te-ai fi agitat atât de mult.

Horoscop 9 octombrie. SAGETĂTOR

Ești foarte stăpân pe tine și ceilalți te caută pentru vorbele tale calde și sfaturile inteligente. Fii sprijinul pe care prietenii tăi îl caută și nu întoarce nimănui spatele.

Horoscop 9 octombrie. CAPRICORN

Sunt tensiuni în jurul tău, oameni invidioși, se aud cuvinte rele, auzi amenințări și vorbe spuse la nervi. Stai departe de toate acestea și nu te amesteca.

Horoscop 9 octombrie. VARSĂTOR

Ceea ce faci acum va avea repercusiuni pe termen lung, așa că procedează cu mare atenție într-o chestiune mai delicată. Este nevoie de multă diplomație din partea ta. Din păcate nu poți sta deoparte ești implicat(ă).

Horoscop 9 octombrie. PEȘTI

Cel mai probabil suferi după cineva, ai o suferință, o durere în suflet. Privești viața în nuanțe de gri și riști să pici în panta tristeții și melancoliei. Trezește-te!

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop