Horoscop 8 octombrie. Atenție, vi se pregătește ceva!

Horoscop 8 octombrie. BERBEC

Înainte de a lua o decizie finală ai de făcut două lucruri importante. Să analizezi situația pe toate părțile și să te consulți cu cineva în care ai mare încredere.

Horoscop 8 octombrie. TAUR

Astăzi cineva îți spune un lucru care te năucește, de-a dreptul. Poate fi o bârfă despre o anumită persoană, o veste sau o declarație de dragoste.

Horoscop 8 octombrie. GEMENI

Te transformi în mama și tatăl răniților în încercarea de a rezolva problemele tuturor. Riști să cazi într-o pasă destul de proastă din această cauză.

Horoscop 8 octombrie. RAC

Te stresezi atât de mult încât începe să te doară stomacul. Las-o mai moale cu stresul și cu angoasele că vei începe să te resimți, cât de curând.

Horoscop 8 octombrie. LEU

Dacă cineva din anturajul tău are o discuție aprinsă cu un apropiat, tu ești astăzi factorul de echilibru. La tine se vor opri tratativele în încercarea de a ajunge la o concluzie convenabilă.

Horoscop 8 octombrie. FECIOARA

Trebuie să capeți mai multă încredere în tine, stăpânește-ți emoțiile și ia taurul de coarne. Șansele nu curg gârlă pentru ca tu să fii suficient de puternic(ă).

Horoscop 8 octombrie. BALANȚĂ

Oprește-te din cheltuielile inutile. Sectorul finanțelor este prost aspectat la majoritatea zodiilor săptămâna aceasta, dar voi sunteți campioni în resurse pe minus.

Horoscop 8 octombrie. SCORPION

Viața nu este un spectacol în care unii primesc aplauze la scenă deschisă. Trezește-te la realitate și ia în piept greutățile.

Horoscop 8 octombrie. SĂGETĂTOR

Ai nevoie de un mic colac de salvare care să te scoată din gândurile negre în care te îneci astăzi. Ieși la suprafața cu ajutorul unor planuri mărețe de viitor.

Horoscop 8 octombrie. CAPRICORN

Te bucuri de prietenia unui om care este lângă tine în cele mai cumplite momente din viata ta, a fost cu tine și lângă tine mereu. Este și astăzi.

Horoscop 8 octombrie. VĂRSĂTOR

Cu Soarele în Balanță lucrurile încep să capete contur. Ești pregătit(ă) să închizi un capitol din viața ta și să deschizi un altul, poate mai important.

Horoscop 8 octombrie. PEȘTI

Aceeași problemă ca și la Balanțe, risipiți bani aiurea și inutil. Opriți-vă din cumpărat lucruri de care nu aveți neapărată nevoie.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop