Horoscop 9 noiembrie. Zodia care își redescoperă copilul interior

Horoscop 9 noiembrie. Este o zi favorabilă introspecției. Contextul astral vă ajută să dezlegați dileme care vă macină de multă vreme, dar pentru asta trebuie să vă luați un timp în care să meditați la tot ce se întâmplă în viața voastră. Nativii dintr-o zodie își redescoperă copilul interior, care îi va ajuta să înțeleagă că este esențial să aibă grijă de ei și să fie bine cu ei înainte de a avea grijă de alții.

BERBEC

Sentimentul de a dori să vă ascundeți de tot și de toate este mai pregnant ca de obicei. Asta se întâmplă pentru că ați obosit și corpul vă cere odihnă. Nivelul vostru de energie a scăzut considerabil și, din acest motiv, vă simțiți nesiguri și vă temeți să încercați lucruri noi, să acceptați provocări.

TAUR

Azi sunteți foarte buni pe ceea ce faceți, sunteți creativi și din mâinile voastre ies adevărate opere de artă. Lăsați modestia la o parte șiarătați-le tuturor lucrurile de care sunteți capabili. Unii ar putea să trateze această atitudine de învingător ca un semn de aroganţă, dar nu asta ar trebui să conteze pentru voi. Mândriți-vă cu ceea ce sunteți, ați ajuns aici prin eforturile proprii.

GEMENI

Aveți șanse mari de a beneficia de oportunități noi oferite de Univers, în toate sectoarele vieții. Fiți vigilenți, încercați să vă controlați nerăbdarea pentru a nu lua decizii greșite. În cursul zilei, veți încerca să inițiați discuții din dorința de a ajuta un prieten care se confruntă cu probleme sentimentale.

RAC

Azi, pot apărea dificultăți de comunicare cu cei dragi. Confuzia pare să plutească în aer, de aceea ar fi bine să evitați să luați decizii importante. Întâi de toate, faceți ceva pentru starea voastră de bine. Relaxați-vă, mergeți la manichiură, la coafor, la spa. Concentrați-vă, azi, mai degrabă pe îmbunătățirea imaginii voastre decât pe restul problemelor. Problemele vor fi tot acolo și mâine.

LEU

Ziua de azi vine cu tot felul de provocări pentru voi, nu neapărat negative, dar consumatoare de energie. Din acest motiv, vă simțiți lipsiți de vlagă, demotivați și folosiți orice ocazie pentru a da vina pe cei din jur, chiar și pe persoanele dragi, pentru orice nu funcționează.

FECIOARĂ

În prima parte a zilei, sunteți hipersensibil și nu reușiți să vă concentrați. Nu este exclus ca relațiile cu cei din jur să devină tensionate din cauza unor neînțelegeri. Există riscul să fiți înțeleși greșit, chiar dacă voi nu aveți nici cea mai mică intenție să transmiteți ceea ce a înțeles cel din fața voastră.

BALANȚĂ

Datorită oamenilor pozitivi din jurul vostru, ziua voastră poate fi una încununată cu multe succese. Vă molipsiți de bună-dispoziție de la cei din jur și interacționați foarte bine cu toată lumea, iar asta vă atrage simpatia celor din jur.

SCORPION

Azi, astrele vă ajută să descoperiți acea parte minunată bine ascunsă în voi, copilul interior, adică acea parte din personalitate care încă mai reacționează și simte ca un copil. Asta înseamnă că, începând de azi, veți ști că trebuie să aveți grijă de voi așa cum ați avea/aveți grijă de copilul vostru: să nu-i lipsească nimic, să fie sănătos, relaxat, răsfățat, fericit. Așa-i că, în ultimii ani, ați uitat cum mai este să vă preocupați de voi și ați avut grijă să le fie bine altora? Ei, bine, tot ce va trebui să faceți este să vizualizați constant copilul interior și să-l vedeți dacă este sau nu fericit.

SĂGETĂTOR

Ziua de azi vă oferă un context favorabil pentru comunicare. Aveți șansa să cunoașteți persoane interesante, care vă vor motiva să fiţi mai siguri pe voi şi să abordați cu încredere proiectele sau colaborările care vi se propun.

CAPRICORN

Ziua de azi va fi asemenea unei călătorii de inițiere. E foarte posibil să fiți nevoiți să renunțați la unele persoane din anturajul vostru pentru a putea să vă acordați mai multă libertate sau chiar mai multă iubire. Faceți-o fără nicio teamă. Aveți încredere în instinctul vostru!

VĂRSĂTOR

Nu vă blocați pe o singură activitate azi. La sfârșitul zilei, nu veți avea nicio satisfacție. Nu vă amăgiți că face un lucru și-l faceți bine. N-o să vă iasă așa cum vă imaginați. Cu cât vă implicați în mai multe activități, cu atât satisfacția va fi mai mare.

PEȘTI

Ați pornit pe un drum nou, plin de provocări, dar și plin de piedici. Nu vă demoralizați, însă. Obstacolele sunt absolut normale la orice început de drum, deci trebuie să faceți ceva eforturi să vă mențineți interesul viu. De piedici nu scapă nimeni, dar acestea au rolul de a ne întări și ne ajută să evoluăm.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop