Horoscop 7 octombrie. Zodia care va lua o decizie năucitoare

Horoscop 7 octombrie. Zodia care va lua o decizie năucitoare are toți ochii ațintiți asupra ei. Nativii sunt puși sub lupă de cei din jur.

Horoscop 7 octombrie. BERBEC

Astăzi este despre iubire, despre angajamente și demonstrații de dragoste. Degeaba spui din gură că iubești, trebuie să dai dovadă clară de afecțiune.

Horoscop 7 octombrie. TAUR

Ești distant(ă) și nu te apropii de nimeni astăzi. Există riscul să-ți faci dușmani pentru că te pot considera cu nasul pe sus.

Horoscop 7 octombrie. GEMENI

Ai ceva pe suflet, o dezamăgire, un eșec. Ceva nu a mers conform așteptărilor tale. Ești descumpănit(ă) și consideri că ți s-a făcut o mare nedreptate.

Horoscop 7 octombrie. RAC

Astăzi ești tras la răspundere pentru ceva care ține de viața ta extra-familială. La job va trebui să răspunzi unor întrebări venite din partea cuiva cu funcție.

Horoscop 7 octombrie. LEU

Ai șansa astăzi să cunoști pe cineva. Se pare că este un nod de destin. De tine depinde dacă vei ști să gestionezi situația, să vezi persoana potrivită cu care te vei intersecta.

Horoscop 7 octombrie. FECIOARĂ

Mergi înainte orice-ar fi fără să te mai uiți înapoi, fără să ceri părerea altora, fără să ții cont de sfatul cuiva. Vezi-ți de drumul tău!

Horoscop 7 octombrie. BALANȚĂ

Ești cumva, în centrul atenției. Viața vibrează în jurul tău și tu odată cu ea. Astăzi ești un magnet pentru ceilalți datorită veseliei și bunei dispoziții. Bucură-te de succes!

Horoscop 7 octombrie. SCORPION

Ai răbdare cu ceilalți mai ales cu cei care au mai puțină experiență de viață ca tine. Nu critica și nu judeca pe nimeni astăzi.

Horoscop 7 octombrie. SĂGETĂTOR

Stai departe de bârfe și de intrigi. Acestea sunt energii negative care nu aduc nimănui niciun beneficiu. Îndreaptă-te către lumină și succes, nu către întuneric.

Horoscop 7 octombrie. CAPRICORN

Conștiința ta îți spune că ceva nu e ok, ai greșit, ai făcut câteva greșeli iar în curând va trebui să plătești pentru ele. Lasă asta în seama universului, el va ști să echilibreze totul.

Horoscop 7 octombrie. VĂRSĂTOR

Scapă de gândurile negative care nu-ți dau pace. Este la latitudinea ta să renunți la ce știi că nu-ți aduce niciun beneficiu.

Horoscop 7 octombrie. PEȘTI

Trebuie să iei o decizie importantă, pe umerii tăi apasă o responsabilitate. Se așteaptă de la tine să faci un pas, o mișcare, să faci ceva, să iei atitudine.

Foto: 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop